Bebelusi de iulie-august 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei:

MARIO GABRIEL (Simona) un pt baiatul frumos

LUCA
(letitia maria)

TOMA (ada si toma)

LARISA (aprilie 1976)

MARIO ALEXANDRU (simonique)

sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti veseli si sa ii bucurati in continuare pa parintii vostri!

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Diana..dr astia asa zic ca e fabricat aici.
Ai dreptate asa mi-a iesit ca un terci mai tare.Dar au iesit ceva la cuptor dupa.Si eu zic ca ies mai bine facuti cu faina de orez.O sa i-au sa fac.

Azi am iesit afara 2 ore...doamne ce sa m-ai bucurat.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Diana-Mirela si cum ramane cu distanta dintre doua vacinuri care trebuie sa fie de 2 luni????/
Nu l-am vacinat de rujeola la 7 luni ptr ca oricum nu intru cu el in colectivitati si mai avem 3 luni si il facem pe ala ca lumea. Daca il vacinezi la 7-8 luni am inteles ca trebuie sa ii faci rapel la 15 luni plus ca aceste vacinuri am inteles ca sunt facute ptr bebe de peste un an si la astia mai mici de un an nu prinde tocmai bine imunitatea. Asa ca nu imi fac copilul cobai ca asa vrea MS.

Adriana pai si voi tot atatea vacinuri faceti nu la 2,4 6 si apoi la 1 an si la 15 luni. La noi varilixul nu este obligatoriu este optional contra varicelei.

Anis pupam fata frumoasa.

Mergi la inceput

La multe luni sarbatoritilor de azi!!!!

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Offf..Monica..nici eu n-am dus-o niciodata in colectivitati...naiba stie si cu aerul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Monica, am scris ceva aiurea mai devreme. La 12 luni se face rapel la Infanrix penta (cel care se face la 4 luni, fara hep.B), la hexa nu mai scrie de nici un rapel.
Si dupa schema romaneasca tot la 1 an se face primul rapel la DTP si antipolio.
Distanta dintre vaccinari nu e batuta in cuie, singura regula care trebuie musai respectata fiind aceea ca dupa antipolio nu se face nici un fel de injectie timp de o luna.

Cam din aceleasi motive am refuzat si eu antirujeolicul la 7 luni.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Oricum si eu am sa vb cu dr din nou cum e mai bine sa fac cu vaccinul antirujeolic.Dar avand in vedere prin ce a trecut Ingrid si imunitatea ei scazuta, nu imi vine sa risc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Katink- am calculat si eu cand vine barza,la noi ar veni pe 22 nov,de ziua ta ca am avut UM pe 15 febr

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

urez si eu sarbatoritii de azi si de zilele trecute
ce imi place poza in care se stramba Aidan

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

am fost azi cu fata la controlul de rutina pt auz si dezvoltare bb.i-a placut la testul auzului ca o tanti tot rotea o jucarie ca asistenta sa faca zgomote in spate,stanga dreapta.
are 72cm si 8.280g cu pampersul si cu body scurt.e pe linia media,deci e f bine.adica asa mi-a zis asistenta.
tot ma ingrijorez cu kk asta.a facut azi de 3 ori deja ultima data cam negru,sa fie de la blueberries.asa as zice.si cu 100 gr mai putin si tot a luat de pe 20 luna trecuta cand avea 7.900g.o ma cantaresc eu de 9 luni pe cantarul nostru.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput