Sezatoarea canadiana (43)
Raspunsuri - Pagina 5
Llaura spune:
Neatza!
Ira, faci tu misto de mine cu catelul meu, dar am cel mai nebun succes la copii cu el. De cate ori am spalat catelul sa vizitam copii...daca te duci fara caine, bocit ca ce cauti fara caine; daca te duci cu caine, bocit cand pleci cu cainele
Nu stiu la Sophie a ta, e cam mititica, dar si eu am buzele uscate si ma dau cu alifie de cold sore, e una de un dolar, minuni face, faza e ca putin-putin are gust.
Ira spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Neatza!
De cate ori am spalat catelul sa vizitam copii...daca te duci fara caine, bocit ca ce cauti fara caine; daca te duci cu caine, bocit cand pleci cu cainele
Hai ma ce dulce esti !
Txs dde sfaturi.
Sofie :)
Ana-Maria21 spune:
Buna ziua.Mai imi pare rau ca nu intru mai des pe acest subiect dar sincer voi aveti problemele voastre si daca eu nu prea ies si nu am ce povesti sau intreba nu prea intru.Imi pare rau sper sa nu va supi.Dar astazi (de fapt de mai mult timp)as vrea sa va intreb,sa va cer o parere de fapt despre cum sa imi gasesc sau sa ne gasim de lucru(eu,mama si sora)Actele de rezident nu au iesit inca,deci in mod normal suntem doar in vacanta...ne prelungim viza pana ies actele.Avem doar selectia de la Quebec iar cu aceasta nu poti face nimic(mers la scoala etc,fratele meu merge dar el are 15 anu iar eu si sora 20 si 21)Am incercat prin agentii.. din vorba in borba nu gasim.Imi dau seama ca e greu deoarece inseamna sa muncim la negru..Daca aveti vreo sugestie va rog frumos sa imi spuneti.Va multumesc mult de tot
Cristina felicitari pentru bebelus.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
Ira spune:
Ana-Maria, la negru ca femeie poti incerca meditatii (daca ai competentele necesare), poti incerca baby sitting.
Intra pe www.lespac.com .
Donia, nu o dau cu Polysporin chiar la ochi, dar in coltul ochiului stang-2 mm distanta de ochi- are pielea aspra si un pic rosie, acolo o dau.
Infectia de la ochisori -cea cand ii are un pic lipiti si cu secretie mai multa - ii trece singura, asa se intampla mereu, in aprox. 2 zile.
Ana-Maria21 spune:
Din pacate nu pot da meditatii...iar baby sitting ....eu nu stiu decat engleza si am doar 21 de ani cine imi da copilul pe mana si nici macar nu stiu franceza.Multumesc pentru adresa o sa il pun pe tati sa se uite pe ea,eu m-am uitat dar fiind in franceza..Oricum merci.o sa ma uit pe el.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
Ira spune:
quote:
Originally posted by Ana-Maria21
...iar baby sitting ....eu nu stiu decat engleza si am doar 21 de ani cine imi da copilul pe mana si nici macar nu stiu franceza.
Pt baby sitting nu trebuie neaparat sa stii fr. In fr. meseria asta se cheama gardienne, o gasesti acolo la sectia emplois.
In plus, nu exista varsta ideala pt. a o practica-o, cred ca gardienne poti fi si incepand de la 14 ani. Insa trebuie sa fii o persoana autonoma, de incredere, sa ai ceva experienta cu copiii, e o meserie de mare responsabilitate, nu degeaba se plateste si 14 pe ora - la negru. Copiii is sfinti.
Engleza nu poti preda in privat ? Cred ca se cauta - ca meditatii. Poti avea intre 20 si 30 $ ora. Tot acolo dai anuntul, iti faci cont pe lespac.
adseana spune:
Ma scuzati ca dau buzna pe aici cu asa ceva, dar sper ca aici mai citeste Coral.Deci:
LA MULTI ANI GEORGE!
Acum cand implinesti primul anisor din viata ta, George iti dorim tot binele din lume.Iar pe mamica ta o mai asteptam si in clubul nostru,al piticilor din martie-aprilie 2005.Coral
Si sa va mai spun si de noi.Am platit deja la Ambasada, asteptam hartiile pentru medicale...am emotii...suntem pe drumul spre voi... tuturor!
Adriana si Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
NADYA spune:
Servus canadiencele mele dragi, am intrat sa va urez un weekend placut cu mult soare sa puteti iesi cu prichindei vostri afara la zburdat. Aici in Toronto nu se anuntza vreme frumoasa, dar mai sper si eu.
pentru toata lumea.
PS: ANGE,saru'na
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
If you can dream it, you can do it.(Walt Disney)
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia
try spune:
Cricor, ce mai stii de Liliana? N-am citit in urma sa mai vad. Poate te-nduri si de mine cu 2 fraze...
.......in 12+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Laura B spune:
Fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie: cam cat cer stomatologii vostri pentru o coronita (masea)? Sa va spun sincer de ce intreb: am impresia ca medicul la care mergem noi, desi altfel e bun profesionist si e si amabil, cam incarca nota exagerat (ma rog, de fapt nu el, ci tipa de la adminstrativ de la cabinetul stomatologic). Eu am o asigurare medicala foarte buna, dar aparent nu suficienta! Si de fapt la mine ca la mine, ca imi voi face anul asta numai 2 din 3 lucrari, insa lui Andrei tocmai i-au dat o estimare care ni s-a parut cam prea de tot. Si la el "doare" pentru e ca e vorba de ceva care nu e acoperit de asigurare. Acum am vrea sa sunam si la alti dentisti sa vedem cam ce estimari dau ei, dar m-am gandit ca poate aveti si voi idei cam pe ce sume sunt considerate normale, ca sa nu pierdem timpul aiurea.
Multumesc!
Laura