Aspiratoare de orice tip
Raspunsuri - Pagina 2
mari78 spune:
...deci Vortex, Platinum -Elite, ieri am mai aflat de inca un model de la De Longhi, parca, stiti ceva ?
Da, asa e, Rainbow chiar e scump si Kirby la fel....:-(
Mari
craciunitza spune:
Eu am doua pisici si mi-am cumparat cu mult elan acest aspirator cu apa, am sperat ca scap de periat par de pisica. In afara de faptul ca e voluminos si nu am unde sa-l tin, ca are o gramada de accesorii aiuristice, face un zgomot de te capiaza de cap.
L-am aruncat!
Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Mitele
V. Erica spune:
Si eu caut de vreo 4-5 luni un aspirator bun.
M-am hotarat ca vreau unul care sa aiba 4 functii:
- aspirare uscata;
- spalare;
- uscare;
- spalare geamuri.
si am descoperit 2 marci mai accesibile care stiu sa le faca pe toate:
Eta Sirius (www.elanko.ro/models.php?model_id=244&_t=Aspirator%20ETA%201441%20SIRIUS" target="_blank">asta) si Conti.
Am tot facut comenzi pe net, am sunat pe la depozite si nu au in stoc. Am intrebat chiar si prin alte orase... Nu se gasesc decat Phillips sau similar la peste 12 milioane, iar eu nu sunt dispusa sa dau atat pe un aspirator.
Poate fetele din Germania au auzit de astfel de aspiratoare la preturi "mai umane", as ruga o prietena sa-mi trimta de-acolo.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
mimsi spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Eu am doua pisici si mi-am cumparat cu mult elan acest aspirator cu apa, am sperat ca scap de periat par de pisica. In afara de faptul ca e voluminos si nu am unde sa-l tin, ca are o gramada de accesorii aiuristice, face un zgomot de te capiaza de cap.
L-am aruncat!
Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Mitele
Subscriu!!! Asta cu zgomotul am uitat s-o trec la minusuri
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
clau2toma spune:
Mari , eu un dupa ce m-oi muta cred ca o sa optez pt un Kirbi . De ce ? Pt ca anul trecut a venit cineva si mi-a facut o demonstratie de era sa-l cumpar in rate dar m-a domolit sotul si mi-a promis ca dupa ce ne-om muta mi-l cumpara . Deci acest aspirator cred ca este unicul care aspira acarienii [cei care sunt partasii alergiilor la praf si astmului ]. Intradevar are o filtrare dar f buna [nu iese prafulk prin alta parte ] fara apa si totodata are recipient pt curatarea mochetelor cu apa .Face masaj ,curata draperiile ,aspira peretii f bine ,poate sa fie util chiar si in zugravirea unui apartament .Nu mai stiu ce face ca pe mine pur si simplu m-a uluit acest aspirator .A ,este f mic si usor si chiar are o chestie in spatele aspiratorului pe care poti pune copilul in momentul in care dai cu aspiratorul ca sa-l plimbi dupa tine si sa te lase sa-ti faci treaba . Am mai vazut si alte aspiratoare in comert f bune care ajungeau si la 10 mil de lei cu filtrare prin apa ,dar tot sotul meu mi-a spus ca nu o sa-mi ia decat Kirbi pt ca este sigur pe acesta ca aspira acarienii . Nu mai stiu exact suma acestui aspirator [adica este vorba peste o mie de euro] dar este avantajos ca poti sa-l achizitionezi in rate pe termen de 3 ani [cred] .
Claudiasi puiul ei Tomita
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by mari78
...deci Vortex, Platinum -Elite, ieri am mai aflat de inca un model de la De Longhi, parca, stiti ceva ?
Da, asa e, Rainbow chiar e scump si Kirby la fel....:-(
Mari
De Longhi, mi-am cumparata in '99. Am mai gasit vreo 2 luni saci si apoi gata. Nu mai cumpar nicodata de la ei. Poate ca acum s-ar fi schimbat, dar eu nu mai risc cu ei.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
ginutza2002 spune:
si eu tot de Kirby m-am indragostit insa nu sunt finante!
dar ceva mai pentru orice buzunar si bun, va pot spune ca cei de la Samsung au super aspiratoare.
la Domo am gasit eu in toamna o brosura parca cu toate tipurile de aspiratoare fabricate de ei inclusiv toate caracteristicile fiecarui aspirator si cu puncte forte si slabe, insa nu mai stiu unde am pitit-o
oricum eu am Samsung si sunt foarte multumita de el.
Sheannamp spune:
As vrea sa aleg intre un aspirator Philips FC8608 si unul LG V-CQ 273ST.
Amandoua par sa fie asemanatoare din punct de vedere al parametrilor si al periilor (imi plac pentru ca au o perie rotativa ). Difera putin pretul.
Are cineva vreunul din modele astea?
Multumesc anticipat!
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!