In Italia (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata...

Am intrat sa va salut, vad ca am ramas putine pe aici, poate de maine sa reluam alla grande, nu?

Aseara am fost la restaurantul chinezesc, nu mai mergeam de vreo 2 ani, buuuuun, am evitat orice fel de mancare pe baza de "animale zburatoare" si a fost totul excelent.

O zi buna.

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PUSI eu sunt din Iasi. Deci la polul opus. Sper intr-adevar sa prind vreme frumoasa. In Sardegna azi 30°!!

IRI eu nu am fost niciodata la restaurant chinezesc. Mi-e frica ca daca imi ceva naspa in farfurie.............stii tu..........sepie, calamari. In rest, am mancat la o ex colega mancare chinezeasca si asa de buna era!!! In special involtini primavera.
Si da....cam liniste pe aici in week-end. Dar eu cred mai mult ca sigur ca lui CRISTA nu-i merge netul..

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Dana, iti spun meniul (poate te convingi si mergi ), adica ce am ales eu aseara:
- involtini primavera (cu sosul acela in agrodolce tipic al lor)
- spaghete de orez cu zarzavaturi si gamberetti (si sosul pe deasupra)
- gamberi (cum se zice in romana???) cu ananas
- inghetata de ciocolata fripta
Parca as da o raita si acum, iar m-a apucat pofta...

Iri, mami de Ale

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Asa e da atunci am mancat si spaghetti din orez....si un orez facut cu gamberi. Dar cum mie nu-mi plac gamberi nu am vrut sa mananc. Si fetele toate pe capul meu sa mananc, sa mananc macar unul ca nu mor. Si am luat unul, am mestecat de 2 ori si cand i-am simtit acel gust..parca mancam verdeata aia de pe dig........l-am inghitit intreg numai ca sa nu ma mai bata la cap colegele. Si deci, a fost prima dar si ultima oara cand am mancat gamberul. Mama lui de gamber.

Eu am ajuns tarziu azi acasa, ca cica o colega "a uitat" ca se schimba ora. Si asa am ajuns acasa tarziu. Acum voi iesi putin sa profit si eu de aceasta zi minunata(ptiu sa nu o deochi)

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Fetelor dragutzelor salutare ....

Eu mai incetisor cu internetul in week end ... Insa am apucat sa citesc putin din ce ati scris voi.

Monicutz miine sau cel tirziu marti iti caut intr-o discutie mai veche ( de anul trecut) ceva despre un hotel din Milano pe care l-a laudat cineva. Nu prea stiu eu hoteluri ca nu am fost cazul: Milano e la 3 ore, Venetia la 1 si jumatate iar Firenze la 45 min... deci de cazare nici gind... insa iti povestesc cam tot ce stiu si poate te-ar interesa ... E usor cu trenul daca nu ai multe bagaje pe care sa le cari dupa tine ... E comod ci cu masina inchiriata pt ca nu esti obligata sa te cazezi in mijlocul orasului ( si deci sa te coste o mina si un picior ... )si in plus te mai poti opri sa mai vezi si altceva....

Pusi azi a fost cald ( linga Bologna) ... e soare si frumos .. de gecuta mai subtirica. Oricum in aprilie e caldut ..anul trecut eu am fost pe dealui pe aici in pulover si la miezul zilei am ramas chair in tricou cu mineca scurta ... Ploaia in Bologna nu te deramjeaza .. caci strazile sunt cu "portici" ca la Bucuresti in Piata Romana "la coloane" si deci circuli linistita fara sa te ploua ... doar cind mai traversezi o strada te mai picura... Deci o gecuta subtirica, un pulover care sa il poti scoate daca e cald sau sa il pui daca e racoare ... te imbbraci "in straturi" si iti va fii bine... oricum pina atunci mai vorbim si iti zic exact previziunile meteorologice...

Angi si Iri .. chinezesc .. cu aviaria asta .. .. glumesc.. mie nu imi place prea mult mincarea chinezeasca ... am fost de citeva ori la Bucuresti dar nu ma dau in vint. Nici la japonez nu mi-a placut ... mie imi place mincarea libaneza, indiana, turceasca si greceasca ... poate si pt ca seamana cu bucataria noastra .. Deci mie inghetata aia prajita nu mi-a placut deloc ... scuzeee... in schimb bag seama ca tb sa ma duc la circiuma cu Angi si asa nu ne vom bate pe minacare ... ca mie daca imi dai calamari si alte animalute innotatoare sunt cea mai fericita ...

pe miineeeeeeeeeeeeeee

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Crista-s ...pt.informatii...

Cu siguranta voi tine cont de sfaturile tale...stiu ca in Italia mereu sunt cu cateva grade mai mult decat in Romania. Anul trecut, am plecat in vacanta la Roma..am plecat in 30 octombrie...aici un frig...zbrrrr, ploi, vreme posomorata..am aterizat la Roma...soare, vreme frumoasa, ca o primavara romaneasca!!! Mai mult decat atat, am coborat mai jos, la Napoli..si de acolo, la o aruncatura de bat..sau de vaporas, pana la Capri...
Nu stiu cum va simtiti voi in Italia, dar eu iubesc aceasta tara, mi-e atata de draga. De mica am primit-o in sufletul meu, atunci cand am ales sa studiez limba italiana la un liceu lingvistic...asta prin anii 90..pe atunci se stia prea putin de Italia...

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Salut tuturor!

Am revenit! Dupa o saptamana de munca pot sa va spun ca eram terminata. Lucrez in schimburi (1 si 2) si este pt. prima oara pt. mine. Am fost schimbul 2 saptamana trecuta. A fost dura tare! In rest ... toate-s vechi ... si noua toate, cum spunea Eminescu.

Mie imi place la nebunie mancarea chinezeasca. Si mai ales fructele de mare. Danangie iata meniul pe care il iau eu de obicei : antipasto misto caldo (are si involtini primavera si alte acareturi de-ale lor, dar bune), 1° - ori riso con gamberetti, ori riso alla cantonese, ori spaghetti cu gamberetti. 2° - carne di maiale alla piastra (are un sos bun tare), ori grigliata mista di pesce (fructe de mare adica), ori nido di patate con carne di maiale. Desert - gelato al cocco. De obicei iau numai antipasto+1°+desert sau antipasto+2°+desert. Nu pot sa mananc tot de la cap la coada pt. ca este prea mult. Oricum, mie imi place mancarea chinezeasca. Incearca si tu o data macar sa vezi despre ce este vorba.

In alta ordine de idei, am reusit saptamana asta sa-mi schimb toate actele (dupa casatorie) cu noul nume ... dar cata alergatura!

iri - gamberi in romaneste sunt racii.

Va pup si va doresc o duminica placuta (ce a mai ramas din ea)! Ne auzim saptamana viitoare, dupa-amiaza sunt aici ...

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

salutare tuturor, mai vin cu o intrebare la voi.Aveti idee pe langa bani ce as putea face cadou pt prima comuniune.Anul acestea, una din nepotele mele are prima comuniune, anul trecut pt nepotica cea mare am dat bani, acum nu stiu.
Am sa mai intru pe la voi sa va citesc, acum vad ca merge tare greu DC-ul, cel mult la mine.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

a venit PRIMAVARAAAAA

Mergi la inceput

Tumpi, de regula, dat fiind ca e nepotica, se daruieste ori ceva din aur (lantuc, bratara) ori un ceas simpatic pt varsta ei. Eu am optat pt ceasurile Swatch acelea colorate pt copii (tot pt nepotele).

Petro, curaj, prima saptamana a fost mai grea. Am putea merge impreuna la chinezesc!

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Merci de raspuns iri,e o ideea cu ceasul.
Abia astept sa ajung iarasi in Italia,ca-mi este tare dor si tare mult as vrea sa mai ajung in Sicilia.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

a venit PRIMAVARAAAAA

Mergi la inceput