In Italia (11)
Raspunsuri - Pagina 15
crista-s spune:
Matusicooo Angi drum bun !!
Ai scapat bine cu permisul ( 2 ani e super .. ) dar nu trebuie sa il schimbi iar dupa ce te mariti ?? Pt ca schimbi numele .... sau ramii cu numele de fata ? Eu recunosc ca la inceput am fost tare mirata ca aici nu iti schimbi numele ..dar sa stii ca e tare comod .. nu te stresezi cu schimbat de acte si alte nebunii .. nu mai zic ce fericit e tata ca tot fata lui sunt .
Iza tu pleci marti .. deci mai avem timp sa iti uram una -alta ...
Pusi ... starea vremii .. dupa ce ieri temometrul in casa scazuse sub 18 grade si eu parca eram in pestera .. congelata .. ma batea chiar gindul sa dau drumul la caldura .. azi a iesit soarele , iar afara e supeeeer ... Eu am fost in puloveras de angora subtirel si belit la git ( in forma de V) si cu gecuta cea foarte subtirica .. si puteam sa ma lipsesc de ea ca se statea bine oricum. Concluzia finala : VREMEA E CAM SCHIMBATOARE ...
La noi liliacul nu a inflorit inca ... Iri sunt invidioasa ...
Petro weeek end placut !! si te astept dupa amiezele .. si stai ca acum am citit ce ai zis .. sa stii ca iti pot da sfaturi si dspre Budapesta, Grecia , Istanbul si Bodrum -Gumbet, Mallorca si evident o particica din america ... cind te vei hotarii sa schimbi destinatia de vacanta ...Pt mine e destul sa iau harta in mina si imi aduc aminte tot ce am vazut ..
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
danangie spune:
Pai da CRISTA eu nu vreau sa-mi schimb numele. Vreau sa raman cu numele de fata. Spre disperarea lui Alin. Pentru ca e mult de umblat. Si d-ne fereste sa ma apuc din nou de acte??????????????De stat la rand pentru permis??????????Nici vorba. Nici nu ma gandesc. Stiu cat a umblat cumnatamea, prietenele mele. Nu vreau sa trec prin ce-au trecut ele. Da. Asa vreau sa fac.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
Pusi spune:
Cris draga ..nu am disparut, sunt pe aici, va citesc pe fuga..pt. ca e sambata, luni imi iau zborul..si inca mai am atatea de facut!!!
Am citit toate informatiile tale referitoare la vreme...Esti foarte amabila ..o scumpa! Asa e si aici, in Ro, scade brusc temperatura de la o zi la alta. Oricum eu voi veni pregatita...cu hainute, ca mai bine sa-mi fie cald decat frig!!! Voi fugi si pana la Milano...si nici acolo nu stam prea bine cu vremea ( imi zicea prietena mea de acolo )...
Ieri am primit invitatia din italia, pt. a putea parasi Romania. Stiti cumva fetelor daca trebuie legalizata si tradusa aici? Nu cumva sa ma trezesc luni in aeroport ca nu-mi dau romanasii nostri voie sa "ies" din tara.
Club Air!!!!! Cu ei voi zbura. Nu am mai zburat niciodata cu ei. dar o colega de-a mea mi-a "impartasit" din experientele ei: toate neplacute: de Craciun au amanat un zbor; apoi au obligat-o sa-si cumpere si bilet de intoarecre; ea si-a cumparat doar dus ( romania -Italia), pt. ca intentiona sa se intaorca in tara cu iubitul ei...Din pacate am aflat de toate astea numai dupa ce imi cumparasem biletul!
Luni, ar trebui, sa ajung la Bologna. sper sa fie totul OK!
Va pup pe toate.
Aici ploua si e un frib..zbrrrr...
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
crista-s spune:
Nu iti face probleme Pusi ..avionul e ok .. Se poate intimpla oricui sa intirzie sau sa amine .. sau sa schimbe orarul .. Prietena ta trebuia sa aiba bilet dus intors ca asa e legea (liberei circulatiei cetatenilor romani), daca pleca cu masina mica nu trebuia sa arate nici un bilet de intoarcere dar cu avionul, trenul sau autocarul obligatoriu bilet cumparat nu se acceapta de ex sa ai numai rezervare sau bilet care sa poata fii returnat la agentie in caz ca nu-l folosesti.
Invitatia tradusa si legalizata .. asa am inteles eu ca e mai bine .. politia de frontiera la noi poate sa iti zica ca nu intelege italiana ...deci mai bine sa nu risti ...
Drum bun si sa ne povestesti la intoarcere acasa daca ti-a placut la noi "pe sate " ...
Angi bine faci ... o sa inteleaga si Alin la sfirsit la e mai bien asa .. iar daca v-ati propus sa ramineti aici si sa ceri cetatenie cind o sa ia dreptul e chiar indicat sa nu iti schimbi numele caci ai nevoie de numele de fata pt asta ...
Cristina
una.. alta...
Pusi spune:
Cris..nu mai am timp de umblat pt.tradus acte. Daca ai nostri nu o sa inteleaga, le-o traduc eu!
Pupici, Cristina.
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
pet.cost2005 spune:
Buna fetelor!
Am trecut sa va salut, dar vad ca nu-i nimeni pe-aici. Iri si cri-cri sunt motivate, au spus ca vor fi absente in we, dar restul ... pe unde sunteti?
A iesit soarele pe la noi, dar e putin frigut.
danangie - drum bun si "mini-vacanta" placuta!
Va pup si numai bine tuturor!
Petro
crista-s spune:
capitol nou 12
Cristina
una.. alta...