Postul Mare - sa-l tinem impreuna (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

26 martie, ziua 21 de post

A venit, se pare, primavara!
Astept sa apara in piete ridichile, ceapa verde de gradina si alte verdeturi buneeeee!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

27 martie, ziua 22 de Post

sa aveti o zi minunata si calduroasa!

Si eu astept verdeturile!! Am facut deja o ciorbita de loboda, a fost buuuuna.... as vrea urzici, dar trebuie sa gasesc pe cineva sa le curete!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kia spune:

Buna fetele,

Si am facut ciorbita de loboda, spanac si urzici (sunt deja la a treia oala de urzici). Imi plac la nebunie, chiar daca muncesc mult la ele pentru curatat, merita osteneala.

Am incercat sa fac chiftelute de naut dar nu mi-a iesit nimic (s-au sfaramat in totalitate. Irina_c poate imi dai un sfat in aceasta privinta.

Va pup pe toate si post usor in continuare

Alina

Mergi la inceput

Buna dimineata!

O zi buna si post usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Kia

Buna fetele,Am incercat sa fac chiftelute de naut dar nu mi-a iesit nimic (s-au sfaramat in totalitate. Irina_c poate imi dai un sfat in aceasta privinta.Va pup pe toate si post usor in continuareAlina

Kia,nu stiu ce sa zic,eu am facut vineri parca,si au iesit bine.Cred ca trebuie sa ai grija,sa nu fie compozitia zemoasa,sa fie ca o pasta.La mine asa a iesit, am format piftelute,le-am dat prin pesmet si le-am prajit.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Ah, dar este deja piata plina de verdeturi. Si noi am mancat ciorba de loboda ieri. Si barbatu-meu plange dupa urzici. Sa vedem cum o conving pe soacra-mea sa i le faca...

Voi avea o saptamana f grea, dar se va incheia frumos, sper. Vineri mergem la spovedit si duminica, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vom impartasi toti 4.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara tuturor!
Ma bucur nespus ca exista atatia oameni care tin post. Eu nu incerc sa va dau retete de mancaruri de post, poate sa invat eu de la voi. Dar eu nu prea ma complic cu mancaruri sofisticate. Soia nu-mi face tocmai bine, asa ca renunt de obicei la produsele din soia. Nu prea ma gandesc la ceea ce voi manca in ziua respectiva, desi sunt o pofticioasa si o gurmanda. In post insa imi piere orice pofta (eu la dulciuri nu pot sa rezist). Cum se poate explica? La inceputul fiecarui post imi propun sa devin mai buna, mai calma, mai linistita! Binenteles ca nu-mi reuseste, si asta ma dispera. Eu sunt o persoana mai nervoasa (mai alers la servici), iar unii colegi si binenteles seful parca fac special. Astea sunt ispitele! iar eu binenteles cad in ele...
Sper ca Dumnezeu sa-mi dea putere sa merg mai departe si sa-mi intareasca credinta.
Doamne ajuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

28 martie,ziua 22 de postBuna dimineata!
Violeta,bine ai venit si post usor!Eu am facut ieri hummus(pasta de naut) ,dar nu mi-a placut asa mult ca pateul de linte.Asa ca l-am amestecat cu verdeata,morcov,cartof si l-am dat la cuiptor,transformat in rulada .Dar tot rulada de linte e mai buna .
Eu am o stare cam proasta,n-am chef de nimic,toata casa e un balamuc total,n-am facut nimic de mancare si nici sa ma rog nu-mi vine .Cred ca ies cu copilu' la plimbare,poate-mi trece!Va pupic si va doresc o zi frumoasa!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Nici eu nu sunt intr-o stare prea roz... of of
Fetelor, vad ca voi aveti timp sa gatiti minunatii! Eu nu prea am, asa ca ma multumesc cu ce se gaseste in comert gata preparat. Si, apropo de asta, vreau sa va intreb ce parere aveti despre produsele de soia gen: pate, cabanos, omleta, cordon vert, chiftele...? Par ok, am citit si eticheta, dar nu stiu ce sa zic? Or fi sanatoase?

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Buna dimineata!
Si, apropo de asta, vreau sa va intreb ce parere aveti despre produsele de soia gen: pate, cabanos, omleta, cordon vert, chiftele...? Par ok, am citit si eticheta, dar nu stiu ce sa zic? Or fi sanatoase?

O zi frumoasa!

Tzuni, eu nu cred ca sunt sanatoase. Am asa o banuiala ca nu-s bune, si de fapt e un fel de a pacali postul.. de a ne pacali pe noi insine.
Bunica-miu mergea la munca la camp cu un borcan de compot de prune si un rest de mamaliga.
Nu zic sa facem si noi la fel, dar parca ne-am pervertit si stomacul, nu mai poate de foame tot timpul.. tre sa rontaie ceva

Scuze de morala

Mergi la inceput