Postul Mare - sa-l tinem impreuna (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Tzuni spune:
Va spun si eu Sarbatori Fericite de-aici din Tg Mures. S-aveti parte de liniste, iubire si lumina. Sa dea Domnul sa ne intalnim cu bine si la viitorul post, cand, sper eu, vom avea mai multa putere sa fim si sa facem asa cum trebuie si cum ne dorim.
Irina, te imbratisez si-ti multumesc din suflet pentru vorbele incurajatoare. Data viitoare sper sa fie mai bine!
Sarbatoriu fericite tuturor!
Cu drag,
Tzuni
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
irina.c. spune:
Dragelor,cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut si postul asta,fiecare dupa puteri,spre Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului nostru Iisus Hristos.Va doresc sa aveti sarbatori fericite alaturi de cei dragi,cu multa bucurie si lumina in suflete!Si pofta buna pentru toate bunatatile de la masa de maine !
Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
miag spune:
Hristos a inviat!!!
Va urez sarbatori fericite, pline de lumina si bucurie sufleteasca alturi de toti cei dragi.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
irina.c. spune:
Adevarat a inviat!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
casandra spune:
Muktumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa tin, fara probleme, postul acesta. Singurul lucru pe care il regret e ca nu am apucat sa ma impartasesc.
leistra spune:
Felicitari si ganduri de bine cu ocazia acestor sarbatori si din partea mea, celor care ati avut atata tarie sa tineti acest post. Sper ca Dumnezeu sa ma ajute sa tin si eu urmatorul post, ca pe acesta nu am reusit, ba mai rau, m-am suparat, m-am enervat din nou pe vecinii mei, in prima zi de Pasti am ajung sa plang din cauza lor, nu mi-am mai putut pastra calmul si am simtit atata ura, parca ca niciodata! Cum pot sa fac sa imi pastrez calmul, sa pot ierta si sa nu ma supar?
In suflet am avut multa tristete ca sunt departe de familia mea si nu m-am bucurat deloc de aceste sarbatori.
Va doresc in continuare sarbatori cu bine!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
nadyana spune:
HRISTOS A INVIAT SI PASTE FERICIT!Felicitari pt. cele care ati fost despul de vrednice sa tineti acest post.Si eu ma rog la Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa tin urmatorul post pt. ca pe acesta nu l-am prea tinut.Sarbatori fericite in continuare!