Foloseste cineva dintre voi patuturi suprapuse pentru gemeni? Fetitele mele au 2,6 ani si nu mai incap bine in patuturile de bebeluse.De aceea ne-am gandit sa le facem patuturi noi , ceva mai mari. Asa mi-a venit ideea sa le fac paturi suprapuse.Sotul meu nu prea e de acord ii este teama sa nu cada fetitele din pat.(eu toata copilaria mi-am dorit patut din asta si visam ca locul de sus sa fie al meu...) De la ce varsta v-ati culcat copii in asa ceva , sau la ce varsta credeti ca s-ar adapta unui asemenea patut(sigur ca m-am gandit sa-i fac zone laterale de protectie, deci singurul impediment care il vad eu acum e urcatul si coboratul scarii, cu toate ca ele sunt suficient de sprintene si agile...)Va pup cu drag, daiana si gemenutele
Si noi ne gindim la patuturi suprapuse, ai nostri tot 2,6 ani au, dar credem ca e cam devreme la virsta asta.
Problema mare e cum hotarasti care doarme sus si care doarme jos, sa vezi ce bataie iese pe care din ei doarme.
noi nu avem gemeni, dar avem trei copii mici, asa ca am facut paturi suprapuse ca sa avem loc.initial am zis ca-l culcam pe cel mare sus, ca doarme foarte linistit, nici nu se misca, asa ca nu-mi faceam probleme cu cazutul.dar ca sa nu iasa certuri, am ajuns sa-i culc pe amandoi cei mari la etaj, unul la un capat si unul la celalalt al patului ( e lung de 2 m). cand le-am luat patul Antim avea 3 ani jumate si Elena 2, si n-au fost probleme cu urcatul sau coboratul. chiar si cel mic, de un an si doua luni a reusit sa ajunga singur sus
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)