patut suprapus sau cum va culcati gemenii?

patut suprapus sau cum va culcati gemenii? | Autor: odaiana

Link direct la acest mesaj

Foloseste cineva dintre voi patuturi suprapuse pentru gemeni? Fetitele mele au 2,6 ani si nu mai incap bine in patuturile de bebeluse.De aceea ne-am gandit sa le facem patuturi noi , ceva mai mari. Asa mi-a venit ideea sa le fac paturi suprapuse.Sotul meu nu prea e de acord ii este teama sa nu cada fetitele din pat.(eu toata copilaria mi-am dorit patut din asta si visam ca locul de sus sa fie al meu...) De la ce varsta v-ati culcat copii in asa ceva , sau la ce varsta credeti ca s-ar adapta unui asemenea patut(sigur ca m-am gandit sa-i fac zone laterale de protectie, deci singurul impediment care il vad eu acum e urcatul si coboratul scarii, cu toate ca ele sunt suficient de sprintene si agile...)Va pup cu drag, daiana si gemenutele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Si noi ne gindim la patuturi suprapuse, ai nostri tot 2,6 ani au, dar credem ca e cam devreme la virsta asta.

Problema mare e cum hotarasti care doarme sus si care doarme jos, sa vezi ce bataie iese pe care din ei doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

noi nu avem gemeni, dar avem trei copii mici, asa ca am facut paturi suprapuse ca sa avem loc.initial am zis ca-l culcam pe cel mare sus, ca doarme foarte linistit, nici nu se misca, asa ca nu-mi faceam probleme cu cazutul.dar ca sa nu iasa certuri, am ajuns sa-i culc pe amandoi cei mari la etaj, unul la un capat si unul la celalalt al patului ( e lung de 2 m). cand le-am luat patul Antim avea 3 ani jumate si Elena 2, si n-au fost probleme cu urcatul sau coboratul. chiar si cel mic, de un an si doua luni a reusit sa ajunga singur sus

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput