Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 11

gabiu spune:
Felicitari INDY. Esti o mamica curajoasa si rabdatoare! Ai grija de tine si de Mirciulica si sa te refaci complet cat mai repede.

gabiu spune:
Buna fetelor, am pus o intrebare la "endometru" , despre cycloproginova. Este un AC pe care mi l-a recomandat dr.Moisa incepand de luna viitoare, 2 luni, pentru refacerea endometrului. Am inteles bine? A mai luat cineva? Liana mi-a spus ca Bety a mai luat-ma ajuti te rog? Istoria mea am spus-o si la endo, dar o spun si aici: 1 HSG, 2 laparoscopii ( ultima in noiembrie 2005 cu dr.T), tratamente de stimulare clasice ( clomifen, sau puregon, cu premarin sau estrofem ), tratamente naturiste ( dupa reteta Liviei), tratament homeopat cu o dr. la care m-a trimis dr.T, pe scurt am facut mai de toate, dar endometrul meu refuza sa creasca mai mult de 6-7 mm. Drept pt.care dr.M mi-a zis sa iau acest AC. Inca nu mi le-am procurat, urmeaza, dar un sfat , o parere as vrea. Cica sunt recomandate pentru menopauza precoce?
Va rog daca ma puteti ajuta sa o faceti.
Va pup si va urez ca lupta sa fie cat mai usoara in a va atinge scopul.

gabiu spune:
Liana te astepta la cotitura luna asta, speram sa taci si sa faci da' vad ca nu te-au ocolit nici de data asta. Imi pare rau. Te ajung si eu din urma cat de curand! Sunt in z.26, dupa o IAS in z.13 facuta foarte aiurea cred eu: In z.13 am mers la dr.M la cabinet pentru echo. Luasem 1/2 clomifen din z3-12, si 1 estrofem din z.6-12. La echo mi-a vazut un folicul pe ov.drept de 22 mm, iar endo era de 6mm ( super nashpa). Si totusi m-a intrebat daca sunt cu sotul ( eu fiind din Tulcea), iar dupa ce i-am zis ca da, mi-a facut un pregnyl de 5000u.i, iar in urmatoarea jumatate de ora IAS. Pe masa nu am stat decat 10 minute!
Acum va dati seama ce dezamagita am fost, mai ales ca ovulatia probabil ca avand loc la 36 ore, asta se intampla binenteles a doua zi, deci nu stiu care a fost rostul acesteia. Ca sa nu mai vorbesc ca intepaturi ca la ovulatie am avut abia la distanta de 40 ore de IAS. Si ca niciodata m-a durut! Si pe masa si inca vreo 6 ore dupa. Este a doua IAS ( tot cu Moisa) si nu am mai auzit pe aici sa faca IAS in acelasi moment cu pregnylul. Voi ce ziceti?
Binenteles ca nu ma astept la numic luna asta, desi imi tot caut semne-dar n-am.
Asta e , cred ca m-am intins cam mult si nu vreau sa va plictisesc cu problemele mele.

bety spune:
Buna...abia am timp sa respir!
INDY - mamico din toata inima...cu cine ai nascut?!
Gabiu- citeste la pagina 28 - a fost subiect deschis de mine, in dec. 2005 - nu-s anticonceptionale!
Eu am fost vineri...a fost o zi groaznica...de maine incep stimularea cu menogon...ma mai duc pe 04.04 la eco.
Va pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

thea_m spune:
Buna fete dragi!
Indy felicitari si sa iti traiasca printisorul! Imi pare rau ca ai trecut prin atatea greutati si iti doresc sa te refaci cat mai repede, iar Mircea sa stearga amintirea tuturor problemelor pe care le-ai avut pe parcursul sarcinii si la nastere!
Bety pumnii stransi in continuare sa treci cu bine de tot ce urmeaza.
Amely imi pare rau de noua problema pe care o ai, ma bucur ca te-ai mai linistit si sper sa o rezolvi cat mai repede. Eu am luat ovule Colpotrophine, irigatii cu ceai de galbenele, septovag, unguent intern Propoderm si asa am scapat de cauterizare pentru uratele leziuni pe col. Pana acum nu am avut probleme, sper sa nu am nici mai departe, poate ar fi cazul sa repet un PAP si o colposcopie.
Liana speram ca de data asta sa te strecori la gravidute, dar vad ca n-a fost sa fie. Off, noroc ca esti tu un drak de olteanca si nu te dai batuta!
Carmencita ar fi frumos ca peste cateva zile sa iti dea greturi o sarcina, ca vad ca Menogonul iti da de furca.
Rami cand mai faci inseminare?
Liliana ai refacut analiza? Sau mai astepti?
Madyn sanatos sa fie puiutul tau, ca pana se naste te hotarasti si ce nume va avea!
Eu incep miercuri o noua luna de AC.
Madana, Aileene, Oana, Camy, Ioana si toate fetele
Teodora
Poze
Aniversare 2006

Amely spune:
Merci, Teo...din pacate nu m-am linistit, pt. ca nu am inca rezultatul PAP, se pare ca mai dureaza la laborator. Sunt inca speriata si visez urat... vreau sa treaca mai repede.
Tie cine ti-a dat tratamentul pt. leziunile de pe col?
Indy, sa-ti traiasca printisorul! imi pare rau ca ai trecut prin asemenea situatii neplacute, dar sunt sigura ca micutul te va face sa uiti de momentele mai dificile si sa ramai cu partea frumoasa a lucrurilor. Ai grija de tine, de voi!
Carmenico, am si uitat sa-ti zic pe PM: da, au venit rusii sambata, intr-un fel mai bine caci la ce probleme am in momentul de fata, o sarcina ar fi implicat niste riscuri foarte mari. Oricum, astept sa-mi dai de veste, daca iei vreo hotarare...
Sper sa aflu azi rezultatul, daca e de bine intru sa va zic.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Carmen.cita spune:
Gabiu, si eu stiu ca cycloprogynova nu e anticonceptional. Scuze, nu stiu daca ai scris, analizele hormonale cum sunt la tine? Estradiolul e responsabil de cresterea endometrului in faza foliculara. Uite aici linkul: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63600&SearchTerms=cycloproginova Sper sa te lamuresti...
Betycooo, sa-mi zici si mie ce efecte are menogonul la tine, te rooog! Tinem pumnii!
Amely, acusica ma apuc de citit mailul, abia asteptam raspunsul tau! Se vede treaba ca si luna asta numaram impreuna, desi eu speram tare de tot ca la tine e cu ochisori... Sa intri sa ne spui rezultatul, eu sunt increzatoare ca e de bine!
Teo, ai scapat de sinuzita? Mai, si luna asta AC?! Fir-ar sa fie, cand iti da verde odata, ca imi pierd eu rabdarea!

gabiu spune:
Carmen.cita multumesc de indrumare, estradiolul e bun in z3 si 14, iar in z.21 e mic. Oricum valoarea care conteaza e 3-14 deci ok!