Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 10

Liana30 spune:
Madanoooooo la mine se opri!!!!!
doar cate picaturi maro si gata...ce'o mai fi si asta???
"Nimic nu-i imposibil!"

Ioanatugs spune:
LIANA 30 inseamna ca esti ! Sa te felicitam acum sau maine dupa ce faci testul?
Cu drag Ioana Tugs

Liana30 spune:
IOANA io nu mai fac test...astept..as vrea io sa fie...da ma cam dor salele semn ca sunt pe aproape...
"Nimic nu-i imposibil!"

Carmen.cita spune:
Buna seara, dragelor!
INDY, FELCITARI, mamico! Bebelusul tau sa creasca sanatos, sa fie norocos si frumos!
Imi pare rau sa aud cat de neplacuta a fost experienta nasterii pt tine... dar chiar asa, cine a fost dr. care te-a asistat? Ca eu ma gandeam sa-i spun inainte, "vedeti ca am oasele fragile!!!!!" Ai grija de Mircea si tine-ne la curent!
Liana, ce frumos povestesti tu... originala descrierea de pe prima pagina! Pana la urma cum e, au venit rushii sau nu? Eu iti doresc sa te ocoleasca, si petele de ieri sa fi fost doar semn de implantare.
Amely, ti-am trimis un PM, dar tu cred ca esti la cursuri acum... sper ca la tine nu au venit neispravitii!
Madana, cred ca noi doua vom numara impreuna luna asta!
Fetelor am facut primul menogon astazi! Ma simt groaznic!
Sunt ingrozitor de ametita, si am o greataaaa... am gatit azi, si desi sotul meu m-a asigurat ca e excelenta mancarea, eu nu am putut decat sa gust, ca mi-a venit sa vars instantaneu... Ce ziceau fetele, ca s-au ingrasat de la menogon? Eu cred ca dau jos cateva kile (nu ca mi-ar displace, tocmai voiam sa-mi iau niste blugi super stramti
)...
Va pup pe toate, si astept vesti bune de la voi!

Madana spune:
Liana semne bune anul are. Hai ca de cand te astept sa ne dai vestea cea mare. Eu deja ma pregatesc pt. petrecere
.
Carmen.cita numaram amandoua draga mea, ca unde-s doi puterea creste, si de ne pazeste
(ai vazut ce poeta talentata sunt
). Imi pare rau ca ti-a fost asa rau azi, poate maine o sa fie mai bine.
Fetelor noi azi am sfintit casa. Adevarul este ca simt o liniste in suflet acum, de parca stiu ca totul o sa fie bine, si ca o sa vina si minunea mea in curand.
Maine ma duc sa-mi fac dozarile din Z4, si avand in vedere ca o sa ma intepe si o sa-mi ia sange sunt surprinzator de entuziasmata.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

rami 73 spune:
Indy, sa-ti traiasca baietelul, iar tu sa fii sanatoasa si sa te refaci repede !
Aileene, ca va bien, merci !
Amely, ce faci, draguta ? te asteptam cu vesti bune !
rami

MADYN spune:
quote:
Originally posted by Carmen.cita
MADYN, multumesc frumos pt informatie!Ati ales vreun nume pt baietelul vostru?
Nu am ales inca, mai negociez (eu cu mine

Iti tin pumnii luna asta, si

Bebelica