Bilete tratament pensionari

Bilete tratament pensionari | Autor: corianai

Link direct la acest mesaj

Stie cineva cum se pot procura biletele de tratament pt pensionari?? As vrea sa le fac cadou parintilor mei si imi trebuiesc datele exacte, actele necesare, unde sa mearga, etc.
Va rog ajutati-ma daca stiti ceva, peste cateva zile e ziua mamei mele si asta e cadoul la care m-am gandit, mai ales ca nu au plecat din bucuresti de cativa ani buni.
Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Din cate stiu cererile pentru aceste bilete se depun din luna ianuarie la Casa de pensii.Nu stiu daca acum nu este prea tarziu.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buna
din cate stiu eu bataia cea mare pentru care se depun dosare din ianuarie si pentru care bietii pensionari stau cu lunile la coada, cu noaptea in cap si fac liste, sunt cele subventionate de stat.
Daca tu insa vrei sa le faci o bucurie si sa platesti un sejur de tratament cred ca trebuie sa iei legatura cu medicul de familie al parintilor. El te poate indruma ce tratament si in ce statiune ar avea nevoie parintii tai. Apoi cu recomandarea lui poti merge la orice agentie si cumpara bilete in statiunea respectiva, care bilete sa contina si plata pentru tratamentele de care au nevoie.

Bafta si te rog sa povestesti ce ai facut pana la urma pentru ca mi-ai dat o idee geniala. Nici mama mea nu a fost plecata in concediu de ani de zile, si mai nou se plange de o durere de umar de vreo doua luni.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Pana la sf. lui aprilie e chestia cu "o saptamana de refacere"-cam 5mil/pensiune completa si tratament -nu numai pt. pensionari, cu trimitere de la medicul de fam.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Uite un site cu oferte de turism balnear- www. baneoturism . ro
Taiati voi spatiile...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput