Tratamente pentru par si creme antirid

Tratamente pentru par si creme antirid | Autor: petronela_99

Link direct la acest mesaj

Buna,

De ceva timp incerc sa ma hotarasc la o crema pentru ridurile din jurul ochilor (care au devenit vizibile) si asupra unu tratament pentru par, care este foarte uscat si fara viata.
Daca folositi sau cunosteti o crema care a dat rezultate....
sau sfaturi...
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Buna Petronela.In primul rand cred ca este important varsta pe care o ai.Sau cel putin asa am auzit.Unele creme sunt f. puternice.De ex. daca ai intre 20 si 40 ani am auzit ca a aparut acum o crema se numeste myokine de la vichy.nu pot sa-ti spun cum e dar daca ne luam dupa ce zic ei, se poate sa fie buna.Am intrebat si eu pe forum si sa vedem daca au folosit-o si fetele.De curand, mi-am achizitionat o crema de la Forever Living tot antirid si am folosit-o de cateva ori.Nu stiu inca cum e, dar primele rezultate par sa fie exceptionale.Intra f. bine in piele.Se numeste R3 Factor.Am sa te tin la curent.Ce nu mi-a placut deloc este crema cu vitamina C de la Nivea pt. ca nu intra deloc in piele si ramine ca o pelicula.Atunci cum sa actioneze?Iar pt.par, eu nu am par uscat, dar folosesc si samponul de la Forever Living de care sunt f. multumita.Daca il gasesti incearca-l si ai sa vezi ca vei fi multumita.Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yh spune:

incearcale pe cele de la hemel sunt f. bune si naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoled spune:

Subscriu la ceea ce a scris Yh.Cele de la Hemel sunt foarte bune,ata crema antirid si uleiul antirid,cat si uleiul de par.Ca sa te convingi pot sa-ti comanzi cantitai mici*crema antirid-30 ml si uleiul de par de 55 ml).Cred ca am mai spus ca sunt naturale 100 %,nu vreau sa devin plictisitoare,dar cred ca e important sa repet lucrul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eu recomand pentru ca au avut efect si la mine si la prietenele mele, cremele Artistry de la Amway (produse ecologice in ambalaje biodegradabile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Si cam cat costa o crema de la Amway? Sunt curioasa...ca acum cativa ani stiu ca am dat ceva bani pe niste produse...

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Roxi, depinde de crema. Poate fi un sistem complex de ingrijire si separat antirid (asa mi-am luat) sau poate fi tratament.

Mergi la inceput