Masaj anticelulitic
De o saptamana am inceput sa fac masaj anticelulitic...si astept rezultate. Doamna care imi face a zis ca ar trebui sa fac cam 3 ture a cate 10 sedinte , ca sa se vada rezultate bune.
A mai facut cineva masaj anticelulitic ?Ati avut rezultate ?
Vreau sa va spun ca am facut si electrostimulare, si imi garanta ca o sa fiu foarte slaba si dupa 10 sedinte voi slabi foarte mult in centrimetri...insa a fost o mare teapa, pentru ca dupa 10 sedinte nu am scazut nici macar 1 cm si celulita era tot acolo.
poze
Raspunsuri
anca2207 spune:
Si eu am facut electrostimulare si am slabit in cm, chiar si fara dieta. Ce-i drept dupa ce am inceput dieta rezultatele au fost mult mai spectaculoase.
Ma mir ca totusi n-ai redus cm. deloc dupa 10 sedinte?
Stii la ce intensitati ai lucrat si cum ti se montau electrozii (simetrie sau pe capete de muchi)? Si cite perechi de electrozi aveau aparatele pe care ai facut?
Eu am eliminat din start saloanele unde mi-au promis miracole, era si pe site o tipa din Constanta care are salon si spunea ca are cliente care au "slabit" si 6-7 cm. dupa o sedinta de electro
.
Am gasit si eu prin Bucuresti diverse saloane unde mi-au spus: "iei abonamentul asta intensiv si poti sa maninci ce vrei ca te facem noi balerina", inutil sa-ti mai spun ca nu m-am mai intors acolo.
Prefer totusi vacuumul masajului anticelulitic, rezultatele se vad mai repede decit la masaj.
Sabina V spune:
Anca , din cate tin eu minte aparatul avea 6 perechi de electrozi si mi-i punea simetric. Iar intensitatea era aproape la maxim...pe aparat, era o senzatie foarte neplacuta.
Sper ca acuma, cu masajul, sa se vada ceva rezultate.
poze
moana spune:
eu am facut masaj anticelulitic cam 1 an si a ramas dragostea vietii mele. rezultatele au fost foarte frumoase...dar nu rapide. conditiile au fost urmatoarele:
- mancat dupa ora 18 - NU;
- beut 2 l de apa/zi;
- fara excese la dulciuri;
- orez si cartofi NU combinati cu carne, cred ca atat era.
Am facut 1 sedinta/saptamana (o ora jumate sedinta). talie si solduri. trebe subliniat ca eram la un an dupa ce nascusem si erau falduri-falduri in acele zone. iar, dupa un an, abdomen plat, solduri super....ce mai, a meritat fiecare leusor.
dar.....trebe sa faci tot timpul. chiar dupa ce slabesti-pentru intretinere. la mine a trecut circa 1 an de cand nu am mai mers si, a inceput sa se cunoasca. neasteptat de tarziu ca sa zic asa, dar se rotunjesc la loc.
deci, ganditi pe termen lung.
oana
aime spune:
Si eu fac acum masaj, sunt la sedinta 5, masaj anticelu, asociat cu parafango si dieta, neaparat. Am dat jos pana acum cam 4 cm in talie, 2 pe solduri si 5 kg si ceva....greu, incet, dar sigur
. Dieta e f importanta, ajuta, la fel si cei 2 l de lichid pe zi. Nu credeam, dar acum am vazut pe pielea mea si asta ma mobilizeaza sa merg mai departe, sa-mi recapat silueta dinainte de
.
Succes la toate!
aime
claujro spune:
Si eu sunt la a 4-a sedinta. Fac pe langa masajul anticelulitic si liposauna si electrostimulare. De 2 ori pe saptamana. pana acum nu mi se pare ca se vede ceva. Perseverz!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
amica spune:
Fetelor, se poate ajunge la rezultate vizibile in eliminarea celulitei doar cu automasaj cu crema anticelulitica si cu 15-20 de min de gimnastica de dimineata? Si cu ceva atentie la alimentatie desiugur 
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by aime
Si eu fac acum masaj, sunt la sedinta 5, masaj anticelu, asociat cu parafango si dieta, neaparat. Am dat jos pana acum cam 4 cm in talie, 2 pe solduri si 5 kg si ceva....greu, incet, dar sigur. Dieta e f importanta, ajuta, la fel si cei 2 l de lichid pe zi. Nu credeam, dar acum am vazut pe pielea mea si asta ma mobilizeaza sa merg mai departe, sa-mi recapat silueta dinainte de
.
Succes la toate!
aime
Aime, unde faci masajul si parafango? Vreau si eu. Da-mi si mie un PM si spune-mi te rog ceva amanunte.
Multumesc
Carmen
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by dolcebaby
Fetele care sunt preturile la masaj si electrostimulare ???
dolcebaby
Eu am platit pentru un abonament de 11 sedinte de masaj anticelulitic 280 RON. Iar la electrostimulare 185 RON pe 11 sedinte.
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by Sabina V
Anca , din cate tin eu minte aparatul avea 6 perechi de electrozi si mi-i punea simetric. Iar intensitatea era aproape la maxim...pe aparat, era o senzatie foarte neplacuta.
Sper ca acuma, cu masajul, sa se vada ceva rezultate.
poze
Poate ca numarul de elactrozi ar fi o explicatie, eu am facut la un aparat cu 12 perechi de electrozi, deci dublu fata de cel la care ai facut tu...Si tot mi se parea ca daca ar mai avea niste electrozi as gasi un loc si pentru ei...
Si in plus eu am facut numai pe capete de muschi, mi s-a spus ca e mult mai eficient decit simetric.