Bebelusi de iulie-august 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
caterina71 spune:
Anis, ma bucur ca Ingrid isi revine si papa iar bine. Las' ca iesiti afara la plimbare maine ca va fi tot asa frumos!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
truli-luli spune:
quote:
Originally posted by Aldebaran
Fetele cu bebeluti care beau din canute cu capac, cum ati reusit sa-i invatati sa soarba? Eu am incercat ieri si nu facea decat sa roada canuta cu gingiile. Ma straduiesc sa fac asta pentru ca nu mai vrea la biberon, zic eu, ca ieri a acceptat cateva lingurite cu lapte dupa ce refuzase bibe dar nu pot sa-i dau asa ca imi curge tot laptele pe el. Asa ca am incercat varianta cu canuta, dar.. ne-am poticnit. Asteptam sfaturi.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
Corina eu i-am luat o canita cu supapa anti-scurgere pe care fata mea o rodea de toarte ca nu stia la ce foloseste Asa ca i-am scos sistelul anti-scurgere din capac (era o chestie de plastic prinsa in dreptul gaurelelor- nu stiu daca e acelasi sistem si la cana voastra) si am lasat sa curga apa pe acolo ca fata sa isi dea seama la ce foloseste, chiar daca sa udat toata. I-am bagat canuta in gurita si curgea apa la liber. Dupa ce am vazut ca s-a prins am acoperit una din gaurele cu chestia aia de plastic si curgea mai putin, dar ea deja stia ca pe acolo tre sa vina apa si a inceput sa traga. Dupa un timp i-am pus sistemul anti-scurgere complet si a tras si asa pt ca stia de unde tre sa vina apa. Toate astea s-au intamplat intr-o juma de ora in cursul unei mese, ca fata mea cere apa cand mananca solide. De atunci trage foarte bine din canuta cu cioc dar e cam lenesa si prefera sa ii tin eu canuta la gurita decat sa se streduiasca sa o tina ea
mult succes!
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
mamini spune:
Ella, scuze, asta intrebam: are 6 ani? nu stiu ce e in capul meu, ma gindeam ca are 6 ani si ii ies maselutele definitive. la 4 luni si 7 luni nu e sigur de la asta. sper sa ii dai de cap si sa nu fie nimic grav. sunt capie...iarta-ma.
Ema stii ca si Veve a avut diaree, a inceput imediat dupa Revelion(pe 2 sau 3ianuarie) si a durat mult de tot. chiar ma uitam in agenda ca am fost la dr aici pe 10 sau 11, am primit rezultatul la copro pe 17 si tin minte ca tot a mai durat si dupa aia, ca innebunisem si eu. e intr-adevar nasol, dar o sa treaca. degeaba iti spun ca stiu cum e si nu te mai stresa...iti doresc doar sa ai putere sa treci peste perioada asta.
cit despre haine, sunt de viitoare slaba, nu de grasana, sunt de sport! sper sa ma mobilizez putin sa ma misc mai mult, am mai slabit, dar mai am mult. am about 19 kg mai putin decit in ziua cind s-a nascut fie-mea. dar fiindca am plecat la drum cu surplus...e de munca.
Anis, eu am luat olita simpla, dar nu am nici un succes cu ea. sta pe ea imbracata, dezbracata,totul bine si frumos, dar n-a facut nimic in ea,deocamdata.
M
ema.nu.ela spune:
referitor la indemnizatie: chiar daca este pentru cresterea copilului, ea se da pt mama pt ca nu mai merge la servici. asa e legea. de la anu se schimba. o sa fie pt mama 6 mil, iar alocatia copilului pana la 2 ani 2 mil. asa mi se pare mai corect pt ca intradevar mamicile cu gemeni sunt nedreptatite acum.
in schimb prima de nastere (un salariu brut) se da pt fiecare copil. am o colega care a nascut de curand gemeni si a luat 2 prime - eu am sfatuit-o sa depuna cerere ca ea nu stia de lege ;)
cu sippy cup: s-a prins si a mea cum curge apa pe-acolo...insa ea nu e in stare sa tina cana in sus ca sa ajunga apa la ea. asa ca trage la greu aer daca nu ii tin eu cana. ea si biberonul ar vrea sa-l tina singura...sau sa bea din el in fund...dar nu pot s-o las pt ca nu prea curge plus ca se misca intruna. ai vostrii cum fac cu biberonul? eu am vrut sa i-l schimb cu unul din ala curbat dar n-a vrut sa suga ca ea e obisnuita cu alta marca pt care nu exista din astea curbate.
cu ficatul n-am avut asa mare succes. mi-a zis bona ca s-a cam strambat si dadea semne ca ar vrea sa vomite. dar pana la urma s-a razgandit :)
mamica de maria, 7 luni si 3 saptamani