Propunere pt moderatori

Propunere pt moderatori | Autor: Crinutz

Link direct la acest mesaj

Pentru ca accesul la anumite subiecte sa fie mai usor de realizat as avea o propunere. S-ar putea pune un buton de search unde sa scrii ce anume subiect te intereseaza, sa scrii un nume, un cuvant si care sa te duca la acele pagini care contin subiectul respectiv? Este f greu sa cauti in toate paginile ceea ce te intereseaza, mai ales ca internetul nu merge mereu asa cum ar trebui si stai si astepti mult sa se incarce fiecare pagina. Cred ca ar fi util un astfel de buton si ca sa nu mai existe subiecte asemanatoare, repetate la nesfarsit. Ne-ar ajuta tare mult si am economisi mai mult timp. La un moment dat te enervezi ca nu gasesti subiectul si nu mai cauti.

Nu stiu daca m-ati inteles, explicatia nu este stiintifica dar stiu ca se pot pune astfel de optiuni pe un site. Ar putea functiona ca un fel de google.
In speranta ca m-am facut inteleasa astept un raspuns, sper afirmativ.

Pa pa

Crinutz codita de maimutz

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Optiunea exista deja. In meniul din stanga gasesti "butonul" pe care il doresti. E al treilea de jos (se numeste "Cautare").

Sper ca la asta te-ai referit!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Scuze!!! chiar nu vazusem optiunea asta. Si m-am uitat de nenumarate ori la menu. Ametita, ce sa-i faci! E ok acum doar ca nu merge cautarea intre 10 si 16. Pacat, chiar atunci cand eu sunt pe forum.

pa pa

Crinutz codita de maimutz

Mergi la inceput