Clubul moldovencelor de peste Prut (21)
Raspunsuri - Pagina 13
LiliaToma spune:
Salutare
Ieri a fost o zi tare frumoasa. Azi insa e innorat si sta sa ploua.
Alina, sa va fie de bine cu noua achizitie. Noi vrem sa ii luam carucior Ameliei. Am luat unul mai vechi de la o vecina ca sa o testam pe Amelia si i-a placut asa de mult ca a stat numai in el aproape toata ziua. Asa ca acuma ne gandim serios sa ii luam si ei, ca noi pana acuma nu am avut.
Nati, esti bravo ca mergi la gimnastica si la bazin. Eu nu am fost nici la una nici la alta, desi am facut miscare pana in ultima zi.
Da, ieri a fost Vladut cu parintii la noi in vizita.
Daca va intrebati ce am gatit, va spun ca am cumparat pizza si aseara tare aveam remuscari de constiinta ca nu am fost mai hranica sa gatesc si eu ceva..dar promit ca data viitoare ma revansez.
Mie nu mi s-a parut ca Amelia a fost tare vorbareata, a vorbit mai putin ca de obicei.
Sa vedeti ce rusinos e Vladut cu fetele. Mai degraba, ar fi sarit Amelia sa il mangaie decat invers
Uitati aici doua poze unde se hranesc cu floricele:
prima si
a doua. Erau tare haiosi.
Iar aici puteti gasi cantecul Moldovei la Eurovision.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Lucia_B
[black]
Doroti, Cornelia, Nati - aveti mare grija de voi. odihna sa va fie pe prim plan. Mincat cit mai multe fructe si beti apa. Doroti - tu stai mai mult cu piciorele pe pereti, ajuta foarte mult.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
SAti zic si tie cu statul pe pereti, inainte cind pur si siplu se uflau, apoi treceau asa faceam, hai sa fac si acum, si ma catar eu cu picioarele pe pereti, nu ma ajutat, dar cind sa le dau jos, nu stiu de ce ma apucat sa ma doar in partea dreapta parca se rupsese ceva acolo, ma dat sotu jos si a incercat sa ma ridice, nu sa primit ca ma durea si mai rat, si am stat asa dea curmezisu patului vro jumate de ora, apoi incet ma ridicat sotu, eu mai nu plingeam de durere, am mai stat pe sezute, apoi mam sculat, mai tirziu mia trecut, da cit de tare ma durut am zis ca nu ma mai catar pe pereti, acum sotu stringe ce e mai nant prin casa si imi pune sub picioare, si tot el le scoate ca sa nu ma incordez sa nui fac rau lu fiicasa , asai de bine!!!!
doroti_5 33+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Balbina spune:
Doroti, wow, cite cumparaturi ati facut! Imi inchipui ce ocupatie placuta a fost asta, imi aduc si eu aminte cu cita placere cumparam lucrusoarele pentru bebe inainte de a naste. Chiar si dupa nastere, am pierdut aproape total interesul pentru magazinele obisnuite, in favoarea celor cu obiecte pentru copii. Cum vad unul, nu ma pot abtine sa nu intru, sa vad ce marfuri au.
Alina, am uitat si eu sa te felicit pentru cumpararea fotoliului auto. Stiu ca in SUA este obligatoriu, daca ai copil. Ia zi-mi, Deanna sta linistita in scaunul de masina? Ca aici am auzit ca multi copii nu vor sa stea "priponiti" pe scaun si ca multi parinti se chinuie cu ei, mai ales la drumuri lungi.
Lilia, n-ai de ce sa te simti vinovata, pizza este una din mincarurile mele preferate, nu conteaza cine o face, buna sa fie. Iar cea de ieri a fost delicioasa.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Salutare
Nu am scris ieri dupa ce am venit de la doctor ca eram camindispusa si nu am vrut sa va supar si pe voi.
Amelia are piciorul foarte foarte iritat. Nici nu se mai punea problema sa ii puna iar un ghips. Dar dupa radiografie nici libera nu poate fi lasata. Asa ca s-a gasit solutia de a-i pune ghipsul cumvamai jos de rana deci de mai jos de genunchi pana la merisor si cu o bara intre picioare.
Ar trebui sa stea asa cel putin o luna. Cica e genul de persoana la care oasele si legatura intre ele se formeaza mai greu.
Asa ca am fost cam suparata vazand ce rana avea acolo, si ca nu scapa inca de ghips. Macar bine ca poate sta in fundulet in felul acesta, ea e tare fericita.
Pupici
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Lilia eu saptamina asta am fost la o matusa la spital si am ajuns la chestia cu ghipsul, ia sia fracturat piciorul in ianuarie, si dupa cum are alergie la gips, iau pus piciorul intrun fel de metal in loc de ghips, poate intrebi medicul de asa ceva.
doroti_5 33+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
lia_c spune:
salutare
eu iok noutati bune... toata noaptea n-am putut dormi, si acum cad jos de oboseala si somn...
Ceaiul de menta e ok de baut? sau poate cauza ceva efecte sarcinii?
Lilia, imi pare rau ca Amelia va mai sta in ghips, insa cum au mai scris fetele consoleaza-te cu faptul ca e mai bine acum decit mai tirziu si ca tot ce se intimpla se intimpla spre bine. O sa vezi ca incurind o sa alerge si Bravo p/u asa vocabular bogat!
In rest sanatate la toti si toate!
P.S. Sper si eu sa intru in forma curind, ca ma iepuizeaza starile astea...
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Crinia spune:
Buna dimineata
Alina ia sa vezi ca mie la fel imi place cintecul Shakirei, mi l-am scos de pe net si il pun sa cinte toata ziua. Da Lucian incearca sa si mai danseze. E super mishto cintecul.
Noi demult am trecut la scaunul celalalt auto ca nu mai incapeam in scoica, si imi plac legile de aicea privitor la plasarea copilului in scaunelul lui. Cred ca ar trebui sa fie introduse peste tot, ca copiii mici sa fie in scaune auto speciale, e mult mai multa siguranta. Iti spun si de ce mi-am facut parerea astfel, atuncea cind am venit din Mntreal cu masina (ea fiind incarcata) la o cotitura mai brusca a cazut o cutie peste Lucian, si sa vezi ca scaunul l-a protejat. M-am ales numai eu cu o sperietura.
Natalia, Lilia ce frums se joaca Amelia cu Vladut...
Lucia ce mai face Lauras? Ce mincaruri noi mai mincati?
Mamanati auzisem de Amazonca, stiu ca e un club intradevar cu conditii foarte bune, plus cu antrenori profesionisti, dar si costa...Nu stiam ca fac si grupe pentru insarcinate, dar daca cererea este atuncea de ce nu...
Cornelia unde ai disparut? Mai spune-ne ce se mai aude pe la tine.
Pupici si o zi buna la toate burticile si mamicile
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi
Davina spune:
Buna fetelor!
Eu azi sunt matinala ca puiu m-a trezit la 6 ,ea a adormit inapoi cu bibele iar eu bintui pe aici .
doroty felicitari pentru achizitii.eu cind vad hainute de bebei imi vine sa le cumpar pe toate, dar ma abtin .Gata bagajul de maternitate ?
Lilia-Amelia si Vladut sint niste scumpi.Super ca poate sa stea in fund asa o poti pune in carut cind mergeti la plimbare.Nu merge linkul cu piesa de la Eurovizion.
Cornelia nu cred sa-i faca rau la bebe ciaiul de menta pentru ca se da la bebei mici in diaree paremi-se .Eu stiu ca e un calmant bun.Ti-ai plantat trandafirii ?
Corina ce zici de Thalia "Amar sin ser amada" -mie imi place mai mult versia in spaniola decit engl.
Nati pina cind Deannei ii place scaunelul pentru ca ne poate vedea.Daca o sa se plictiseasca o sa-i ofer ceva sa se joace sau sa scrie .Eu il consider cel mai bun lucru inventat pentru a salva viata unui copil in caz de accident.Aici daca copilul e fara scaun parintii is amendati iar in caz de deces chiar pot fi pusi in inchisoare .
Anul trecut inainte de a veni in MD am vazut o emisiune la TV cum o mamica a acceptat ca prietena ei sa o duca acasa pe ea cu 2 copii.Avea o fetita de 2 ani si un baietel de vreo 7 cred .Toti erau pe bancheta din spate si cu centura ...au facut accident pe un pod si ambii copii au fost aruncati peste geam afara.Pe baiat l-au gasit linga masina iar fetita i-a fost aruncata peste pod .Numai fetita a murit .Ea a dat un interviu si cerea tuturor mamelor sa nu-si urce copii in masina fara scaun ...Asta m-a impresionat atit de mult incit cind am venit la MD am tirait dupa noi si scaunul de masina ce pina atunci nu vroiam sa-l luam din cauza multor bagaje ..
Anul asta nu stiu cum o sa caram scaunul asta ca e tare mare si greu ..
pupici
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Balbina spune:
Alina, si eu consider ca scaunul de masina e un lucru indispensabil cind ai masina si copil. Numai ca in Ro nu e (inca) obligatorie folosirea acestui scaun, de aceea multi parinti le fac voia copiilor cind acestia refuza sa stea in el. Noi inca nu avem masina, dar atunci cind o vom avea, o sa luam neaparat si scaun de masina (daca nu creste Vlad pina atunci, sa stea normal pe bancheta).
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
Davina spune:
Sunt total de acord cu tine ,de ce sa cumperi scaun daca nu ai masina ..lasa ca daca cumparati masina mai tirziu ii cumparati lui Vladut booster seat (pentru copii de la 4-5 ani in sus ).
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
ralucasimarius spune:
Ce-mi place sa va citesc!!!!!!! Imi place ca vorbiti ca la voi indiferent pe unde stati. Parca va si aud. Nu am mai facut clatitele fiindca m-am gindit ca nu o sa ma pot opri la 2-3 si acum sint la cura....asa ca am renuntat.
In schimb fac simbata, ca am si eu voie sa ma rasfat o data pe saptamina, nu?