Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
Denisam spune:
MONI- la ce te referi cu cuscra care a dat cu batu in balta, stiu cu socrosenia, dar prima parte m-a lasat memoria de babeta naspa
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
mirela10 spune:
BEE,dani tot kk verde si lichid face.peste o sapt luam rezultatul la copro,dar parca vad ca nu iese nik
MONI,DECI TE-A Tzitzilit bine dia.pai dani e zambarici asa de poze,ca in rest...
fetelwe,am vazut toate pozele,jur!!!!!!sunt niste dragalasi
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
Giova spune:
Gata am ahjuns acasa. dupa destule popasuri si intalniri cu prietene.
Irina, 'tras pe cur' in dialectul albaiulian = a ma eschiva = a nu avea chef sa fac ceva... adica sa rad morcovul. dar uite ca am luat din piata 4, de 20 cm, si tot ma pun pe ras unul. sa vedem cum face marco.
Mirela sa aveti bafta de paparat.
Denisa frumoase fetele si 'baietelul' din bouncer.
Ce tortulet frumossss si cred ca si bun. iammy-iammy.
Ioana , nu mai stiu cum se numeste medicamentul, dar nu mi-a vomat in ziua aia, ca pe urma si-a reluat obiceiul. asa ca... nu cred in ele, dar eu tot le iau.
daca vrei o intreb pe mama cum se numesc.
Moni, gata cu paroasele. nu am destule? mi-a trebuit si una vie.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maraki spune:
Ha, ha....Giova prima data vad/ aud de expresia asta: tras pe cur
Monici si eu sant babeta, sant mai mare decat tine cu 1 an
Cuscra dupa ce papa Angelo intru sa vad si eu pozele cu nora mea
Irina deci se pastreaza borcanasul in frigi cam 3 zile, nu? Ieri i-am dat si eu bebeului crema de legume, a mancat cam un sfert, seara mi-a fost frica pt. ca il durea burtik si era cam marait in schimb a facut si ieri si azi kk Astept sa se scoale sa pape pt. ca a fost afara cu Giorgos si a papat doar 60 ml la ora 15.00( gris cu lapte )iar acum va papa lapte cu cereale de mar.
Fetelor intru mai tarziu ca pierd stirile, am pus poze facute astazi cu Robert si Agelos.
Ioana, Mirela si Ralu, neaparat intru sa vad bebelinii
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Giova spune:
Moni e o dulceata Di, si doamne ce mutrite face.imi vine s-o pap.
Maraki, si eu am auzit-o la prietenii lui Clau, dar o folosesc destul de des.
mama ce de pozeeeee!!!!!!! super Angelos.ce strampi frumosi are!!!!!
Tocmai am dat pe razatoare un morcov, dar mai mic de 20 cm.data urmatoare il bag la robot, mai bine spal, decat sa raman fara unghii.
Morcov romanesc, nu prea dulce, dar zemos.
L-am bagat in strecuratoare si l-am apasat cu lingurita si am scos 5 lingurite de suc, pe care Marco le-a halit de numa-numa. Radea si gangurea cand vedea lingurita. si nu era asa de dulce.
Maine trecem la unul mai mare. sa vedem cum se comporta dupa asta.
utocatalina spune:
Ralu am vazut-o pe Anastasia si am ajuns la concluzia ca stie sa zimbeasca..asa-i ca i-ai zis ca o pozezi?
Giova si pe mine m-ai indus in eroare cu omida...dar poza cu "dorm dus" este chiar de revista!
Cred ca a fost bestial tortul Denisa, cel putin asa arata din poze
Auziti exista vreo regula cind se da sucul de morcovi? Voi cind il dati? Mama mi-a zis pe la 9-10 dimineata..voi cum faceti?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Giova spune:
Pai Cata, aseara la 21.30 a luat somn si nu l-am putut trezi la 24.30. l-am pus in toate pozitiile dar degeaba. asa ca s-a trezit el la 4 dim.daca nu s-a trezit, macar l-am pozat. caci prea frumos statea el la tat-su pe mana.
Cu sucul de morcovi habar n-am cand se da. dim. mi se pare mai logic, are dreptate maica-ta, dar eu numai acum am luat morcovi, si maine seara vrea sa vada Clau cand ii dau. caci i-am zis ce fain a facut cand i-am dat.
am mancat eu morcovul ramas, si a ramas o groaza de zeama in el, dar daca nu am robot pt. asa ceva...am numai pt. maruntit, ras,orice vrei, dar numai suc nu, doar pt. citrice.
Tatiana sunt adorabili feciorii tai!!!
ralirali spune:
Cata, nu i-am spus ca o pozez, asa rade ea de cate ori ma vede fara biberon. Cum vede biberonul cum incepe circul. Asa ceva, e de groaza. E o hlizita si jumatate si pozesteste toata ziua, zhiar si in somn, totul pana la laptic...si nu imi explic nicicum de ce plange asa tare cand papa. Ceai este in stare sa bea o sticluta deodata, dar la lapte se opreste la 50 ml si dupa aceea incepe lupta si pana papa maxim 130 (in cele mai fericite cazuri), trece o ora sau mai bine. Dar nici sa o las cu 50 nu ma lasa sufletul.
M-am uitat la Bia ce falcute are si e mortala cu rochita. Hlizeste-te si tu la ea, vezi ce rasete va trage.
Maraki, eu ma tot minunez de Angelo ce mare e, nu stiu cum zici tu ca nu papa. Ati rezolvat cu raceala?
Denisa, m-am uitat si la pozele tale si e o dulcica Emma, si eu spun ca seamana cu tine, mai ales la ochi... Si ce fain e tortul, sper ca a fost si la fel de bun.
Irina, fata, mai ai inspiratie la comentarii haioase? Mario este deja un copil mare si cred ca ti-am mai zis, pare atat de intelept, nicidecum zapacit ca mama lui.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
Denisam spune:
Giova,Cuscra si Cata- multumim de aprecieri!
MAi ce "Morcov mania' a inceput in secta, si vretzi sa facetzi si orar la copii astia?
AI am Cata- dupa ca ce ii dai cu picatura, mai ai nevoei si de ora fixa?te rog sa imi spuisi mie care e logica cu ora 9-10 dimineatza, ca eu nu pricep
Eu v-am spus cum va fi cu diversificarea si cum mi se pare logic si nu o sa ma iau dupa nici un doctor!Dimineatza(10-11-depinde de ora fiecarui bebeu') ii dau pasta de cereale cu linguritza, da( nu in laptecu bibe), apoi pe la 1-2 leguem fierte facute piure, tot cu linguritza si dupa amiaza pe la 4-5 ca un fel de desert o sa ii introduc fructa,in nici un caz nu voi incepe cu portocala, prea mult acid.
Si nu saritzi pe mine, ca astea incep sa i le introduc treptat, da, adica la 3 luni cereale, apoi duap 2-3 sapt legumele si apoi dupa inca 2-3 sapt fructul.
MIRELA SI RALU- f. frumoase pozele si beblusii vostri-pupicei!
Moni- ce mai face nepotzica mea DI, a mea azi are numai chef de hizleala si de caruselul muzical si bouncer, nu prea papa, am lasat-o pe mama sa se lupte cu ea si dc face mofturi ii voi sari masa asta si gata, acuame singura la ea in pat cu caruselul, cum de altfel o las si dimi,la 6 sau 7 cand se trezeste si treb sa adoarma la loc singurica!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!