Avem nevoie cand trecem granita....
Poate va e de folos informatia. Noi avem de gand sa plecam cateva zile (vreo 2) intr-o scurta plimbare in Austria si nu intentionam sa facem rezervare la hotel din tara, in ideea ca in perioada aceea gasim noi ceva pe loc si cum era pentru o perioada scurta am zis ca nu ne mai complicam. Insa am avut buna inspiratie sa vorbesc cu un politist de la Politia de frontiera, foarte amabil si dispus sa dea toate explicatiile necesare, care mi-a spus ca, mai nou, e obligatoriu sa avem fie rezervare pe net fie voucherde la o agentie fie invitatie. Nu conteaza cati bani avem la noi, oricat ar fi de multi tot nu te scuteste de aceasta obligatie. E bine de stiut!
Raspunsuri
Bebe Beca spune:
Informatie foarte folositoare! Multumim.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
danangie spune:
Pai se stia ca-ti trebuie vaucher si asta de mult...sau invitatie....
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
Anca Vlad spune:
danangie, eu am auzit multa lume, inclusiv pe forum am mai citit, ca plecau cu masina si cautau cazari convenabile pe drum. Deci nu aveau rezervare facuta. Eu personal am mers totdeauna cu rezervare, insa nu mi-au cerut-o niciodata. Credeam ca pt. o zi doua nu o fi foc fara rezervare, dar bine ca am intrebat!
danangie spune:
A da? Ei uite de exemplu, eu nu am auzit de chestia asta. Cazari pe drum. Intr-adevar ai facut bine ca ai intrebat ca nu ai de unde sare iepurele. Si-apoi se stie cum sunt vamesii romani. La o vama iti cere una , la alta iti cere altceva. Uite sormea pentru ca nu avea bilet de avion intors ( pentru la intors se intorcea cu mine cu masina..........si deci nu avea rost sa ia bilet de avion intors daca nu-l folosea), nu a lasat-o sa treaca. E o prostie!! Pentru ca a doua zi a trecut vama cu o dubita cu o agentie si nu avea nici un bilet de intors. Deci.....mai bine sa intrebi.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
claudia_a spune:
E bine de stiut... si eu intrebam catva timp in urma si acum am aflat raspunsul la intrebarea asta! Si eu preferam varianta cazarii la fatza locului!
Merci oricum si plimbare placuta... te asteptam cu impresii!
www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana