Kittie, eu doar ti-am raspuns la intrebare teoretica, deci raspunsul meu la acea intrebare nu reprezinta si o evaluare a ta. Tu stii cel mai bine la ce distanta esti de vindecare. Intensitatea mesajului tau insa arata inca o mare incarcatura emotionala legata de relatiile respective, ca si cum problemele din trecut continua sa te afecteze si in prezent deci inca nu sunt rezolvate dar esti in curs de rezolvare si asta este bine. Cat va dura depinde de tine.
Laura, , probabil fumatul functiona pentru tine ca un anxiolitic, iar acum ai renuntat la anxiolitic dar nu faci nimic in plus pentru o mai buna gestionare a anxietatii, deci e normal sa iti creasca nervozitatea. E nevoie deci sa acorzi mai mare atentie semnalelor pe care le primesti din interior pentru ca deloc nu e suficient sa le reprimi si oricum nu poti face asta la infinit.
Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura
Durerea este inevitabila dar suferinta este optionala
Kittie,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu