neglijare feminina

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

fetelor, deja am inceput sa fac progrese.ieri am mers prin magazine, am inceput sa ies din casa:))si cred ca deja incep sa vad altfel lucrurile:)pe langa toate astea, am inceput sa iau niste minerale si..cred ca lucrurile merg spre bine.va multumesc din suflet la toate fetele care mi-au raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mai am si eu zile cand ies din casa pe fuga ca m-am trezit prea tarziu si nu am timp sa ma machiez sau sa ma aranjez un pic dar se intampla destul de rar...eu de obicei imi pregatesc hainele pe care le voi purta a doua zi de seara si pt mine si pt sotul meu ...le asortez ma uit si cu ce sa ma incalt ce geanta sa-mi iau si daca chiar nu apuc sa ma machiez acasa imi iau tot ce trebuie la mine si cum prind un pic de timp liber la serviciu imediat ma si aranjez pentru ca am de-a face cu foarte multa lume zilnic si nu-mi permit sa arat ca o paiata
iar ce ziceau fetele ca machiajul hainele iti dau o stare de bine si incredere in tine este foarte adevarat!!!....incearca sa-ti bagi in cap ideea ca trebuie sa arati bine orice ar fi indiferent de vremea de afara de ce ai de facut in acea zi tu trebuie sa fii tot timpul frumoasa si stralucitoare....uite eu de exemplu ma aranjez si seara inainte de culcare ma demechiez ma dau cu crema imi pieptan parul fac un dus ma dau cu un parfum mai discret...te simti mult mai bine
succes!!!

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

cred ca ai dreptate si ca, cu putina vointa si ambitie voi reusi sa depasesc aceasta pasa proasta.multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Sigur vei reusi

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

multumesc pt. incurajari si pt. sfaturi fetelor dragi

Mergi la inceput