caderea parului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Trebuie neaparat sa iei vitamine. Eu iti recomand cu caldura Elevit Pronatal (care se iau si pe perioada de alaptare) si vei vedea o imbunatatire. Problema trebuie tratata din interior. Si samponul sau tratamentul extern te va ajuta, dar numai temporar!

nunta mea

Maria si Razvan Mihai in burtica (28 sapatamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Va multumesc fetelor pentru mesajele voastre,chiar miine o sa-mi cumpar acel sampon minune.Iau si Multiminerale de la Eurovita si poate impreuna cu samponul o sa dea ceva rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Si eu am avut acceasi problema dupa nastere, eu am reusit sa-mi regenerez parul cu lotiune impotriva caderii parului de la Gerovital, pe baza de petrol si urzica. E super-eficient, singurul inconvenient e ca miroase nu prea placut la aplicare, dupa samponare insa nu mai ramane mirosul in par. Eu pun lotiunea intr-o sticluta cu pulverizator, o dau pe tot parul incepand de la radacina si apoi il leg cu un prosop si o folie de plastic si dorm asa noaptea... cand sotul meu e in delegatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Am cumparat Samponul Favisan, la noi este doar la 70000 lei.L-am incercat,acum astept rezultatele, stiu ca nu apar peste noapte.Am si lotiunea Gerovital cu petrol,dar intr-adevar miroase groaznic iar sotul meu nu pleaca in delegatii. Mai folosesc si lotiunea din cind in cind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu am fost in situatia ta tot dupa nastere si am folosit tratamentul cu Sapun Moale si Chelstop de la Hofigal. Dureaza 8 zile (se da de 4 ori din 2 in 2 zile), miroase a lamaie si e fost f eficient. Costa cu totul vreo 10 RON.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

eu de cand ma spal cu sampon de bebelasi Nu mai am probleme cu caderea parului!!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koalitza spune:

Am luat si eu samponul "crema" Favisan care este mai mult un lichid decat o crema; vreau sa zic ca nu are textura unui sampon normal. Asa este samponul asta?! Sau mi-au dat mie unul expirat? Poate ma clarifica si pe mine una din voi care l-ati folosit. Si o alta intrebare: poate fi folosit pe termen lung, sau este mai mult un tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Inainte de a'l folosi agita'l putin ,daca il agit e sampon crema daca nu e f lichid.
Prima data am luat tzeapa ,am luat samponul de pe un site,comanda online si mi'au trimis apa chioara cu putin parfum , nu exagerez.
M'am hazardat si a doua oara l'am luat de la plafar sau magazine naturiste. Nu am mai avut niciodata probleme ca atunci cand am comandat de pe net si acum sunt la al 10'lea sampon de genu' asta.
Nu uita de balsam sau de masca de par, Favisan cam incurca parul si il aspreste daca il folosesti doar pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koalitza spune:

Merci Anderra!
Chiar m-am speriat. Folosesc si o masca de la L'oreal, cea pentru intins parul, dar nu sunt foarte multumita de ea. Tu ce masca folosesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Masca tratamentcu argila speciala pentru regenerarea parului ASLAVITAL de numesteprodusa de farmec din cluj. masca asta, f buna de altfel. o alternez cu o alta masca de la kallos ceva cu bambus sau smth like that , nu stiu sigur,era o galetusha de masca si am facut jumate jumate cu o prietena iar la ea a ramas ambalajul original.
dar in ASLAVITAl poti avea incredere, nu uita ,la final, clateste ffff bine , mi s'a intamplat ca a doua zi sa imi ramana parul pleostit ,fara nici un haz.

te pup,

Mergi la inceput