The best of aug-sept-oct 04 (110)
Raspunsuri - Pagina 15
aissa spune:
Hai sa scriu si eu putin.
Bubele ne-au trecut, cele de pe fata se mai vad putin. Tratamentul l-am terminat. Greva foamei..hmm sa zicem ca e pe trecute (azi a mancat bine dar mi-e ca ma aude si maine iar nu baga nimic). Au ramas de reglat niste cornite crescute in ultima vreme, cum nu-i convine ceva se pune pe tipat, adoarme greu singura dupa perioada aia groaznica in care a fost mult plimbata in brate, ora noua a dat-o peste cap si se culca tarziu, doarme ziua 3 ore si ma termina seara.
Altfel iesim afara la greu, 5-6 ore in 2 reprize. Azi ne-a gonit vijelia si nu am mai stat asa mult seara. Incepe si ea sa fie mai sociabila...numai ca a invata sa fie rea (exact ce ma temeam) si acum zgarie si ciupeste copiii de fata de stau numai cu gura pe ea.
Sper sa mai scriu, dar timpul e fff limitat. Cat e treaza e imposibil sa stau la calculator.
Super faza cu bideul, sa nu uit sa o mentionez!
Si vreau si eu amanunte cu gradi, dar banuiesc ca e vorba de una particulara. Ma tenteaza si pe mine, foarte mult, din pacate e taxa cat salariul meu asa ca ne punem pofta in cui. Asta e.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
frosa spune:
povestea cu gradi a inceput asa .....
bona mea a trebuit sa plece (fata ei era bolnava) si in 2 zile era musai sa gasim pe cineva ceva pt ca luni aveam servici amandoi si nu puteam lipsi. Am apelat in disperare de cauza la fosta bona (care-si manifestase regretul ca a plecat de la noi, ca-i iubea pe aia mici bla bla bla). A venit a spus va revine si a 2a zi cat credeti ca mi-a cerut salariu .... INCREDIBIL .... 12.000.000 .... nu-mi venea sa cred!!! ..... au inebunit toate femeile de servici cu pretentii de bona ... m-am saturat de tagma asta muncitoare necalificate cu pretentii cat casa, pe banii tai stai si faci frumos la toate "neica nimeni" ca nu cumva sa te lase balta.
Drept urmare am vorbit la gradinita lui Robert , care este particulara, nu au copii asa mici dar ne-au ajutat, l-au primit si pe cel mic initial pt scurt timp pana ne rezolvam problema.
Am vazut si o alta gradinita particulara cu grupa de bebelusi de care am fost f incantata, am avut referinte f bune si de pe forum si ma gandeam ca daca nu se obisnuieste cel mic la Robert la gradi il duc dincolo. Oricum pt aceeasi bani care ii dadeam bonei are parte de mult mai multa atentie si ingrijire, invata f multe lucruri etc.
Norocul nostru (ca sa zic asa) a fost ca cel mic s-a obisnuit si a intrat in ritmul celorlalti copii de la gradi... sunt f incantata de progresele facute de el de cand este acolo. Este cel mai mic de acolo si toti copii il iubesc iar fratisu este super incantat ba mai face si ordine cu ceilalti copii pe acolo "Mai vezi ca daca ma superi nu te mai las sa pui mana pe Razvanel!!"
Pufy nu face la olita decat cand vrea el, la gradi il schimba fetele de acolo, nu mi-au pus conditia cu olita.
Va pup si va tin la curent
Naty spune:
Mama, ce vant e afara!
Voi iesiti cu copiii?
Mada merci de felicitari.
Aissa slava Domnului ca i-a trecut. Lasa cornitele, se rezolva ele!
Monicace bine ca s-a acomodat Razvan la gradi! Super! Mi-a placut faza cu "nu va las sa puneti mana pe Razvanel". Poti sa ne zici si noua despre ce gradi e vorba si cat platiti? Cum e cu masa? Ce fel de papica ii dau piticului? Dar la jocuri? Sta cu cei mari?
In ce o priveste pe bona, mi se pare curata nesimtire sa ceara atat! Vroia sa profite de situatia voastra disperata, ca altfel n-am auzit de asa salariu la bone!
Noi suntem chinuite de un canin. Saraca Dodona plange de nu mai poate si baga mana in gurita zicand "au,au", ii curg si balute la greu. Offf ...
Altfel, eu sunt in cautare de restaurante, deocamdata dau telefoane sa vad ce mai e liber. Dar stau asa prost cu timpul ... Vorba prietenei mele "de asta e bine sa faca omul intai nunta si apoi copilul" ![]()
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
aissa spune:
Noi am iesit dimineata cam o ora, dar ne lua pe sus. Nu stiu daca mai ies diseara o tura, poate pe langa bloc.
Cat despre bona aia...ce sa zic? Eu cu 12 ani vechime si 6 ani de facultate si nu primesc atat pe hartoagele mele. Hmm, cata nesimtire au in ele!
Cristina si
Ale (30.09.2004)
pufymic spune:
Buna fetelor!
Sunt iarasi suparici ca e bolnavior gombotzu
!Are bronsita(am fost la pediatru ieri seara) si amigdalita acuta....asa ca ii dau medicamente....again
!Si peste astea mai are si diaree bietul....asa ca il tin si la regim....
!Sper sa se faca bine cat mai repede, ca dupa aia am de gand sa ii dau ceva pentru imunitate...
...dar sunt si fericita: cred ca l-am simtit pe bb mic aseara!!!
acum astept sa vad daca nu a fost o vedenie(sau "simtenie"
)....
Pupici!
Ioana
(15+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
ana_a spune:
Of mai Ioana...iara e bolnavior?Mai...nu stiu ce o fi in aerul asta de se imbolnavesc atata puiutii astia...zau...si al meu a facut sambata laringita, acum e mai bine, mai avem inca tratament.Sa stii ca si la noi au fost scaune moi, dr ne-a spus ca e de la antibiotic, augumentin, ca asta cica fluidizeaza scaunul si sa-i dau mancarica care strange burtica, sper sa fie si la voi tot cam asa, sa nu fie nevoie de regim prea strict/
Si eu ma gandesc serios la o cura de imunizare...
frosa, multumim de detalii, da, pai bona aia chiar a fost nesimtita...aoleo ce de bani a cerut....mie una imi ste frica sa nu se imbolnaveasca pe la gradi de pe la alti copii desi bonele unde l-am inscris pe al meu(dar inca nu-l ducem) mi-au spus sa nu-mi fac probleme ca nu-s asa de bolnavi copii precum aud eu peste tot....
Eu...sunt disperata...eu care incurajam alte mamici pe aici cum ca dintii sunt cauza cand nu mananca...ei bine al meu e deja in a doua saptamana de greva...zau ca deja am intrat in panica....dr mi-a spus ca daca pana vineri nu-si revine sa mergem sa ne prescrie ceva pt pofta de mancare...nici nu stiu ce sa fac, am inteles ca treburile astea pt pofta de mancare agita...sper sa-si revina pana vineri sa fie maselutele care au iesit in ultima luna doar cu cate un coltisor mic de tot si plus de asta si tratamentul cu antibiotic de saptamana asta
care ma gandesc eu ca il si necajeste la stomacel.
O sa mai revin cu detalii despre ce mai facem noi, cum ne mai jucam si ce am mai invatat nou, dupa ce fac si eu un dus ca oamenii ca abia am reusit sa-l culc pe Stefan...tare agitat a fost azi si mi-a miorlait intruna "nu nu nu nani, nu nu nu"
Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
elyanne spune:

Ce liniste e pe aici... mai cu viata... nu mai am ce sa citesc ![]()
Si eu sunt pro gradinita... prefer in locul bonei din mai multe motive... in primul rand stiu ca n-o sa-mi duca lipsa daca e inconjurata de copii (ceea ce poate sa nu intample cu o bona) ... in al doilea rand, am observat ca mananca muult mai bine cand vede si alti copii ca mananca (degeaba mananc eu sau altu' din casa, impreuna cu ea... nu o impresioneaza... singura "realizare" este ca reusesc sa ma ingras treptat si sigur)...
Iar ideile de genu' nu-mi duc copilu' la gradinita/cresa pt. ca se imbolnaveste si este prea mic... mi se pare cam aiurea... pt. ca e bine sa raceasca si acum, cat e mic, sa-si faca anticorpi...
Sanatate multa bolnaviorilor: Stefan si Alesio 
Naty noi n-am iesit afara pt. ca, de obicei, mergem sa ne jucam in nisip... si pe vantul asta... aduceam jumate din nisipu' din parc acasa...
Dodolina sa-i treaca durerea de la gingii si sa iasa caninii...
Frosa bine ai reventi.. .asteptam sa scrii mai des... Valabil si pt. Adela... Zic eu, care scriu destul de rar ![]()