Endometru, ovulatie, monitorizari - 115
Raspunsuri - Pagina 9

Liana30 spune:
Madanoooo io am trompa dr infundata si nu am avut dureri..
io zic ca depinde de organismul fiecaruia
hai ca nu'i draku chiar asa de negru....doar stii ca's blonda.
in 10 min am fost gata si am plecat acasa ...la Craiova..
"Nimic nu-i imposibil!"

Alexia27 spune:
Buna seara fetele! Am mai aparut si eu la interval intre doua spitalizari pentru contractii si dezlipire de placenta. Nu va ingrijorati, ca asa cum a spus Moisica, "nu e ceva grav dar nici de lasat nu e". Asa ca am grija si cand e ceva suspect - fuguta la spital.
Oricum, am o rectificare de facut. Dupa ce o luna am crezut ca bebe al meu e baietel, rezulta ca de fapt e o fetita frumoasa foc care l-a facut pe tati sa zambeasca de jur-imprejur cand a aflat. Si eu sunt super fericita. Sper numai sa pot sa tin sarcina pana la termen.
La Multi Ani, Picaflor!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

motzunica spune:
Madana, am facut de 2 ori HSG, prima nu m-a durut dar am avut trompele infundate, a 2a a fost groaznic de dureroasa dar trompele au fost desfundate. Cred ca depinde totusi de puterea cu care se impinge substanta de contrast. Nu trebuie sa-ti faci griji prea mari pt ca durerea este mare intradevar, dar suportabila.
Succes!

Liana30 spune:
Alexia ma bucur ai grija de tine...
Madanooooo uitai io am facut 3 HSG...histerosalpingografiii ete ca am invatat cum se zice vezi????si nu m'au durut..na!!!
meluleeee felicitariiii soferitzo
"Nimic nu-i imposibil!"

Bianca B spune:
Alexia mamico multa sanatate si bebelus voios, ai grija de tine si de voi, pe burtica
Picaflor LA MULTI ANI, cu intarziere, sanatate ca-i mai buna decat toate si tot ce iti doresti sa se realizeze
Bianca

stuart spune:
Alexia27, sanatate multa si ai grija de samburica! pe burtica roz,
Stu, cel buclucas
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

KITTA spune:
Madanaiata valorile sotului meu: 296 mil. si 75 % cei mobili A. EEEEE? Mai are cineva asa valori? Ced ca la ISA cand ne spunea ca avea 85 mil. erau cei pregatiti de atac, adica cei mobili A. ma rog mai depinde si de cate zile de abstinenta, ca la spemograma asta record avusesem vreo 7 zile. Inainte de ISA numa' vro 3 -4.
Cat despre HSG, nici pe mine nu m-a durut, adica ceva ca la CM (dar eu nu ma dureri la CM:))). oricum subscriu si eu la ce ziceu fetele, nu este o regula intre durere si infundarea trompelor sau nu. Nici pe mine nu m-a durut si trompele (Dr.)erau infundate si cu aderente cat cuprinde. Astea nu s-au vazut decat la laparo cand au fost si defrisate.
HSG cred ca nu ti-l face Dr. Moisa personal, ci o alta care stie sa il ceteasca, impreuna cu o asistenta. Eu am dat 300.000 dr. + 200000 asistentei ca mi s-a parut f. draguta si m-a incurajat si mi-a explicat totul. Nu stiu in final cine si ce mi-au facut pe acolo ca nu puteam sa vad. Si dr. mi-a explicat dupa aceea ce se vedea pe film si interpretarea. Mult succes!
PiccaflorLAMULTI ANI cu multe indepliniri mai ales cele prioritare de sambata cand intelegem ca ai ceva important.

Cristinna spune:
La multi ani Piccaflor. Sa ai parte doar de ce e mai bun pe lumea asta, sanatate, fericire si multa dragoste
!
Cristinna

adelamaria spune:
Madana, eu am facut HSG acum cateva saptamani cu dr. Moisa. Am murit de frica si de stres, am bocit si tot tacamul...Dar de durut, nu m-a durut...O sa-ti dea niste supozitoare sa-ti pui inainte, iar eu am mai luat de la mine putere un nurofen forte (400 mg)...Recomand cu incredere reteta ...
E nasoala senzatia, perfect adevarat, si simti ca te doare cand iti baga substanta, dar daca esti "sedata"...e super!...Acu, sa nu iei toata farmacia, doamne fereste ...Eu ma asteptam sa am dureri dupa, dar n-am simtit nimic...Hai, curaj...Ah, si dupa HSG, fara contact sexual o zi (parca)...
Bafta multa si o sa treaca si asta! Ce nu facem noi pentru o minune mica!...