Endometru, ovulatie, monitorizari - 115
Raspunsuri - Pagina 13

megbeng spune:
buna dimineatza, fete frumoase si bune!
hai sa va spun EU cum e cand omu' se dileste...v-am zis ca luna asta prestam in scop de bebe, doar ca nu stiu daca o sa fie ciclu ovulator fiind dupa AC...am zis sa incerc cu TB, care de 3 zile (z13, 14 si azi 15 sta intepenita pe 36,2..io in viata mea nu am avut-o asa mica...poate o fi bulit si termometrul)..ma rog
...buun...secretia aia a mea caracteristica de ovulatie nu e, deci intuiesc ca degeaba imi extenuez sotul
si, ca sa puna capac la toate....ce credeti ca am visat noaptea asta?..am visat ca imi faceam eco de z.14, ca endometrul era ok da mai aveam "un folicul de 18mm care nu s-a spart inca"...si o intrebam pe ecografista, in vis daca sa fac un pregnyl, si cand si zicea ca ea e ecografista, sa vb cu un ginecolog, ca nu stie ce sa imi zica....
vedeti ce usor o ia omu' pe aratura? acu imi visez endometrul si foliculii..
a, plus ca luna asta nu m-a mai durut in zona ovarelor, ca de obicei (adica de obicei aveam o senzatie de presiune, luna asta doar intepaturi...)..
gata, v-am zapacit de tot?
va pup si va doresc zile mai fertile ca ale mele!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mishulina spune:
Bine v-am regasit fetelor!
Am intrat sa va salut ca imi era dor de voi dar nici nu as fi putut sta deoparte cu asa vesti bune....
In primul rand Piccaflor si Mada28 va rog sa acceptati un "LA MULTI ANI!" intarziat si de la mine....
Alexia,ce bine imi pare sa te mai vad pe la noi...Ma bucur mult ca aveti fetitza ca stiu cat de mult vati dorit asta...Imi pare rau ca ai fost in spital dar incearca sa stai linistita si va fi bine,ai sa vezi...
Motzule bine c-ai aparut,mi-a fost dor
Megbeng spor la prestat ,acum e momentul
Miro,ce mai faci,ce ne mai zici?
Ma bucur din tot sufletul pentru fosta noastra "colega" Catrinel care de ieri e o mamica fericita....Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 9 luni de cand am trecut-o pe listutza...
Si acum am si eu o intrebare pentru voi: cum vi se pare un LH de 10.55 (limite intre 14 si 95,6) pentru faza ovulatorie (facut in z. 14) ? Bine,stiu ca mic...Dar ce parere aveti ca ar indica: faptul ca nu am ovulat deloc luna asta sau ca am ovulat mai devreme (z. 12,banuiesc eu)
Va pupic pe toate si mai vorbim...
Ina

oanabbb spune:
am aparut si io....
mi.a fost dor de voi...v.am citit mereu dar abia ieri am
facut cauterizarea si de acum ma gandesc ca mai am o luna si
...pot sa am ganduri mari din nou...
asa ca in perioada asta as vrea sa trec pa naturist,poate poate imi
vin si mie rushii fara utrogestan,ca pana acu...ioc.
asa ca astept sa ma sfatuiti ce sa iau...
va pup pe toate,da facandu.mi eu asa un calcul imi lipseste cineva...
stie cineva ceva de INGERAS?ca n.am vazut.o pe aci de mult...

oanabbb spune:
oooooo,in cazul asta...,
o asteptam cu on board cat de repede
ceea ce va doresc si voua.
TABI tu iei naturiste acu,crezi ca poti sa.mi explici ce.i
cu mastodynonul,si alte chestii de astea?napraznicul si cretisoara
stiu cum se iau,dar este ceva mai bun si eventual sub forma de pastile ca sa fie mai usor de luat?

Tabitha spune:
oanabbb: deocamdata iau extract de mladite de zmeur, pt. chist. As lua si eu ceai de cretisoara, de napraznic, dar nu prea stiu cum se iau si in ce perioade. Acum sunt in faza de documentare.

asi spune:
Mishulina eu cred ca ai ovulat mai devreme.De ce ai facut analiza in ziua 14?Asa ti-a zis doctorul?
Analizele astea se fac, de obicei ,cand se face minitorizare eco ca sa fie cat mai aproape de adevar si in functie de lungimea ciclului.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

megbeng spune:
mai e cineva in situatia mea, sa aibe stari efectiv de la agonie la extaz? ba ma dezumfulu ca nu ovulez, ba-mi trece, zic ca-s eu nebuna si stresata inutil si, vai, ce frumoasa e viata!ba unicul scop in viata e bebe, ba trece bebe pe planul 2 si rezi-ul pe primul...ba trec toate pe planul 2 si soar sotul meu pe primul plan..vai, ce-am sa va mai rod urechile de cat de dor o sa imi fie de el!!!!!
o fi intemeiat la femeile NF sa aibe toane, da poate si prea mult F?!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)