Hepatita C

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

HEPATITA CRONICA VIRALA C ;ISHAK ;A3;B2;C2;D3; SCOR NECRO;INFLAMATOR=10;F4 METAVIR;A2F3] ASTEA SINT REZULTATELE LA ANALIZA
Fetelor ce zice-ti de analizele astea?
,MONICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Imi pare extrem de rau..dar au trecut ceva ani din 2001...nu mai stiu ce scor aveam eu.daca gasesc in seara asta analizele de atunci,ma uit si maine iti spun.Sorry

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Andrea,eu n-am inteles aproape nimic din scrie acolo,poate o sa gasesti in sapt.asta si imi vei spune cind ai timp.Tank's
,MONICA

Mergi la inceput

Andrea,unde esti,ca nu mai apari,sper sa fi bine?
Oare cit dureaza aprobarea unui dosar pt interferon,ca nu mai are rabdare si o inteleg dar ce pot face cum so ajut?
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monica,multumesc de intrebare,sunt bine.Din pacate eu m-am mutat si mai am inca lucruri prin cutii..dosarul nu-l gasesc,dar promit sa-l mai caut.Nici cat dureaza aprobarea nu stiu..imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.A trecut asa mult timp de atunci....
Mai da-mi mesaje sa nu uit sa mai caut dosarul ala.
Acum ma gandesc ca daca a depus in provincie dosarul poate e mai usor sa interveniti la cineva sa grabeasca lucrurile...in orasele mai mici tota lumea cunoaste pe toata lumea
Sanatate multa si speranta!

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Iti multumesc AndreaP, o sa-ti mai trimit cite un e-mail sper sa gasesti dosarul.
Week-end placut!
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Salutare,

Sper sa nu comit o neregula, dar as vrea sa va spun ca exista un forum romanesc despre hepatita C, cred ca ar fi util sa-l stii, chivutamonica, pentru verisoara ta. Este vorba de http://hepatita-c.gatworks.net

Doresc verisoarei tale curaj in lupta cu boala! si sa se faca bine!

Ari

Mergi la inceput

ari,iti multumesc foarte mult ,am itrat chiar azi sa vad ce zice in acel forum.
,MONI

Mergi la inceput

Oanap,ti-am scris un mesaj privat .
Tu ai auzit de formularul F112?
Sora mea nu reuseste sa obtina inteerferon si e caz de asa ceva.A dat pina acum 20 de milioane ca sa obtina si uite ca doctorii se joaca cu viata oamenilor.
Cei de facut?
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petre2007 spune:

salut, ma numesc petre. in urma unor analize am descoperit k am hepatita C as dori mai multe detalii despre acest virus. va multumesc

Mergi la inceput