Hepatita C

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Nu ..tu m-ai intrebat de dr homeopat la care iti spuneam ca ma tratez eu...se numeste Pop Ovidiu si are cabinet pe Baritiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

ANGELINNE,da stiu despre cine e vorba si spui tu ca-i bun?Sti cazuri de HC,care le-a rezolvat?
E greu cu HC,nu stiu ce va face,incerc s-o trimit la el,ea merge la medicala 3,la control,nu stiu exact la cine dar o sa iau leg. cu ea si o sa-i spun si de doct.acesta.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Spune-i sorei tale sa nu se joace de-a bautul de ceaiuri si alte prostii pentru ca asta nu e boala care se vindeca prin ierburi si escroci (vezi stelian fulga, ciuhrii si alti indivizi plini de talentul de a scoate bani de la cei disperati). Sa-si faca biopsia pentru a vedea cit de afectat e ficatul si pe urma sa faca tratamentul dat de medic. Sanatate multa!

Total de acord.

Singura sansa de vindecare o ofera tratamentul cu Interferon, dar si acesta nu are efectul scontat la toti pacientii, nu toata lumea suporta un an de astfel de tratament, iar unii dintre cei "vindecati" au recaderi dupa o anumita perioada de timp.
Regimul alimentar si odihna sunt necesare, ceaiurile si tratamentele naturiste pot avea efecte in mentinerea unei stari bune a ficatului, in stagnarea viremiei si a degradarii ficatului (nu se stie daca situatia nu ar fi fost aceeasi si fara ele), dar nu au vindecat pe nimeni de hepatita C. Vindecare inseamna disparitia virusului din corp, adica la analiza de viremie rezultatul sa fie "nedetectabil".
Multa sanatate!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

CORNELIA,STIU CA AI MARE DREPTATE ,eu m-am doc. mult de la unii,altii chiar si de pe net.dar cind o pers.cere ajutor si e intr-un caz ca acesta ,nu vrei sa-i spui chiar asa direct ca duci omul la disperare.Am incercat sa caut tot felul de solutii pentru ea sa fie bine si nu am putut sa cred ca acest CIUhrii{nu stiu daca e bine scris}e asa mare escroc.Eu,nu l-am vazut la tv.n-are importanta dar de ce naiba nu-l opreste cineva si de ce lasa oamenii sa-si faca sperante si presa e devina ca pacaleste omul si le ia banii pt mezerii.Eu,de aici din SUA,stiu numai ce-mi zice ea si o pot sfatuii si din sfaturiile voastre,mai mult de atit ce pot sa fac pt ea.
O sa-i spun cum stau lucrurile si sa o lamuresc.Dar si dosarul e depus demult la Bucuresti si nu ajunge sa primeasca interferon,a dat o gramada de milioane ,ca acolo nu se mai termina cu spaga,cum se zice poti sa mori si ei tot iti iau banii.Acum face dinou o punctie sa vada nu-i aproba ,aici e necazul.Cumsa reusesca sa obtina interferon {desi e caz de asa ceva}dar o amagesc si trag de timp ,probabil care dau bani mai multi.Sunt in stare sa scriu un articol despre acest caz.
Te,MONICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Acum te inteleg ceva mai bine.
Sotul meu si-a depistat hepatita C in 2002, se pare ca avea virusul de cel putin 10 ani la data aceea. A facut tratamentul cu Interferon, dupa 3 luni de la inceperea tratamentului se negativase viremia, dupa un an era la fel. Dupa trei luni de la finalul tratamentului a avut o recadere si virusul a revenit.
Starea ficatului este insa destul de buna, fara fibroza,...
Se trateaza cu silimarina, tine regim alimentar(fara carne de porc, fara alcool, fara prajeli, fara mezeluri, mai putine alimente grele, mai putine dulciuri, etc.... Medicii ii spun ca e foarte bine si ca e posibil sa nu aiba probleme majore in urmatorii 10-15 ani. Asa ca, dracu' nu e chiar asa de negru!!!. Cu multa incredere si curaj, inainte!
Nu stiu exact care mai este procedura pentru aprobarea tratamentului cu interferon. Tine foarte mult de medicul care o trateaza si de modul in care face referatul pentru comisie. E bine daca poate sa fie tratata de unul din medicii care fac parte din comisia de aprobare a tratamentului. Daca tot vine in Bucuresti ti-l recomand pe dr. Florin Caruntu la Sp. Matei Bals (Colentina).
Multa sanatate, credinta si putere.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

CORNELIA,iti multumesc mult si poate ma mai poti ajuta cu sfaturi in acest caz.
M.

Mergi la inceput

Poate imi spun si alte fete cu suflet mare cum putem sa reusim sa avansam cu dosarul,care sunt demersurile?
,M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monica,nu sunt din cluj ci din Bucuresti,insa sunt o purtatoare a virusului.Am fost diagnosticata in 2001,am urmat 1 an tratament cu Interferon si Ribavirina.la sfarsitul tratamentului virusul a iesit nedetectabil.Asta inseamna nu ca nu-l mai am in organism(nu s-a descoperit inca tratament care sa-l elimine de tot)ci semnifica faptul ca tratamentul l-a adus in starea de inactivitate,adica nu mai 'lucreaza' asupra ficatului...ma rog,explicatie cam nemedicala,dar altfel nu stiu cum sa-ti explic.Ceea ce am facut eu in 2001 ca sa obtin aprobarea acelui tratament,care atunci era gratuit,presupun ca si acum,a fost o punctie la ficat.Cu actele date de la Spitalul de boli infectioase "Matei Bals"(analiza,rexultat la punctie..) am mers la casa de asigurari de sanatate(in Buc undeva pe str.Ilfov).Dupa aprobare ,lunar imi procuram injectiile pe care le faceam singura de 3 ori pe saptamana.
De atunci am nascut si o fetita sanatoasa(am testat-o cam pe la 1 an si 1/2)pe care am nascut-o normal si am alaptat-o.Anul acesta am repetat analiza(ptr.ca vreau si BB2) si virusul tot nedetectabil.
Parerea mea este ca tratamentul naturist poate fi bun in masura in care protejeaza ficatul.dar ca sa vindece Hep.C,nu cred.
Sfatul meu este sa veniti la Bucuresti la "Matei Bals" si apoi cu dosarul facut aici sa obtineti aprobarea de la casa de sanatate Cluj.Se poate.
Bafta si sanatate multa.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Andrea,esti o draguta si iti multumesc foarte mult pt. sfaturi.Sunt foarte ingrijorata pt ea si mai ales ca saracuta de ea a trecut prin atitea probleme.Ce pot sa-ti spun ca a schimbat doct. si ca sapt viitoare face dinou punctie sa vada daca nu asa poate sa-i rezolve cu dosarul.Intrebarae mea este:ca e voie sa faca de 2 ori punctie,nu ma pricep ,intreb si eu.De ce trebuie sa faca daca a facut odata.La toti le-a dat bani si credeti-ma ca-i in stare sa faca de mii de ori numai sa stie ca poate so ajute.
Andrea se poate daca-i din Cluj sa isi faca dosarul la Buc?
O sa intrebam si noi dar nu prea spun ei trebuie sa le tot dai si de unde ca trat. e foarte scump.
Oricum iti multumesc si mai scrie-mi daca stii ceva nou.
MONICA

Mergi la inceput

Andreap-unde esti oare ,sper sa fi bine,asi fi vrut sa-mi raspunzi dar nu stiu cei cu tine.
mai am intrebari pt tine:tu ai folosit ulei de catina zice ca are prop. ca si interferonul
sau ulei de sunatoare?
sau ce folosesti tu ca sa-ti mentii ficatul in stare buna.
te rog raspunde-mi.
,MONI

Mergi la inceput