Hepatita C
Fetelor dragi,
daca cineva este din Cluj si poate sa-i recomande un medic bun,surori mele pentru un tratament ,referitor la hepatita C.
Va multumesc din suflet,Monica
Raspunsuri
nadyana spune:
Draga Monica,eu nu sunt din cluj ci din iasi,insa cunosc 2 prietene ale mele ale caror soti au virusul c.Un medic nu iti pot recomanda,dar din ceea ce am inteles eu,sunt tratamente naturiste care chiar dau rezultate.daca vrei ma pot interesa despre subiect sau iti pot da nr.de telefon al persoanelor,medici,care le-a recomandat tratamentul.cert este ca din oameni cu probleme carora hepatita c le facea probleme,au devenit oameni normali si ca tratamentul pe care l-au urmat a fost eficient.spune-mi daca vrei si iti dau nr.de tel. sa vb personal cu cei care promoveaza aceste remedii.
nadyana spune:
Draga Monica,eu nu sunt din cluj ci din iasi,insa cunosc 2 prietene ale mele ale caror soti au virusul c.Un medic nu iti pot recomanda,dar din ceea ce am inteles eu,sunt tratamente naturiste care chiar dau rezultate.daca vrei ma pot interesa despre subiect sau iti pot da nr.de telefon al persoanelor,medici,care le-a recomandat tratamentul.cert este ca din oameni cu probleme carora hepatita c le facea probleme,au devenit oameni normali si ca tratamentul pe care l-au urmat a fost eficient.spune-mi daca vrei si iti dau nr.de tel. sa vb personal cu cei care promoveaza aceste remedii.
loneanbianca spune:
Monica eu cunosc un dr. homeopat care stiu ca a tratat 2 cazuri de hepatita c.....si ti-l recomand.Si pe mine m-a tratat de chisturi la ovare si gastrita. Sanatate!
madishor spune:
Treci pe aici: http://hepatita-c.myforum.ro
The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat
chivutamonica spune:
Bianca,revin dupa citeva luni de ,,relax'' si incerc dinou sa apelez la voi:eu banuiesc ca tu imi spui de Ovidiu Pop,nu sunt sigura dar daca stii ca e bun atunci te rog sa-mi spui si mie cine este doct.
Nadyana,te rog si pe tine daca poti sa-mi spui ce remedii au aurmat cunostiintele tale.
Madishor
MONICA
chivutamonica spune:
madishor, sa inteleg ca tratamentul lui M.Ciurii,e o escrocherie?
Cine afacut acest tratament si ce rezultate a avut?
,MONI
Natasa spune:
Spune-i sorei tale sa nu se joace de-a bautul de ceaiuri si alte prostii pentru ca asta nu e boala care se vindeca prin ierburi si escroci (vezi stelian fulga, ciuhrii si alti indivizi plini de talentul de a scoate bani de la cei disperati). Sa-si faca biopsia pentru a vedea cit de afectat e ficatul si pe urma sa faca tratamentul dat de medic. Sanatate multa!
codruta_grg spune:
La medicala 3, este un prof, pe nume Pascu (cu sch). la el merge soacra mea, doar ca ea este cu virus B si cu o ciroza hepatica descoiperita acum 3 ani. Pot s aiti spun ca tratamentele date de el si regimul alimentar si pastilele de la caliVita au ajutat-o sa isi mentina ficatul si sa nu avansese, poate chiar sa regreseze putin boala. Acolo sa mearga pentru investigatii. Succes!
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Angelinne spune:
Da eu de acel dr oti spuneam....si stiu sigur ca are vindecate cazuri.... eu personal am foarte emare incredere in el////si eu spun ca merita sa mearga la el./...
chivutamonica spune:
Va multumesc foarte mult la toate si o sa o trimit La doct.Pascu.
Angelinne ,tu tot de el spuneai?