o poveste care poate schimba viata unei fetite
Raspunsuri - Pagina 2
fairy_adina spune:
fetita steffaniei17, careia i-am dedicat aceasta poveste a inceput sa zica "sus" .
O veste buna in ajun de Paste
Am facut pentru baietelul meu o carte electronica din toate pozele cu vrajitorul din oz pe care le-am gasit pe internet. Sper sa le placa si copiilor vostri : www.vrajitorul-din-oz.sapte.ro/ si apasati sus pe fotografia aceea mica
Paste fericit si luminos!
www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele
fairy_adina spune:
Am facut pentru baietelul meu o carte electronica din toate pozele cu vrajitorul din oz pe care le-am gasit pe internet. Sper sa le placa si copiilor vostri : www.vrajitorul-din-oz.sapte.ro/vrajitoruldinozpoze.rar
Paste fericit si luminos!
www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite
steffania17 spune:
Intr-adevar pozele sunt deosebite...
Ii multumesc Adinei pentru cantecele...sunt foarte utile...Maria a inceput sa zica "sus","jos"...nu executa inca corect miscarile...dar ne straduim...
Speram sa avem in curand cat mai multe cuvinte noi
steff
vrabiuta spune:
fairy_adina
cand am deschis subiectul despre masaru emoto nu mi-am imaginat ca va ajunge sa influenteze viata atator oameni, asa cum a influentat-o pe a mea.
cele mai frumoase
fairy_adina spune:
Nimic nu este intamplator....