Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Salut fetele!!!
Am venit de la crasma si am burta ca un cimpoi! Cam asa:!!!
A fost superrrrrrrr!!!
Cand ne mai intalnim?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Hmmmmm, ce frumos va distrati voi la intalnirile astea, sunteti de invidiat si ce daca ne destrabalam si noi un pic, nu meritam?Bravo fetelor, m-as prosti si eu un pic dar nu prea am cu cine.Azi am facut si noi 6 luni si in loc sa ne aniversam am fost la nasa si la cumnatul meu ca si-au serbat zilele de nastere.Am batut magazinele dupa cadouri si apoi am fost in vizita.Sper sa fac maine un tortulet, cadouri a primit in cursul saptamanii si sa facem vreo doua pozici.Multumim fetelor care ne-au urat de ziua noastra.
Carmen eu folosesc produsele de Monor si imi plac, laptele se colecteaza din zona si fiind zona de munte vacile sunt hranite ca Milka.Serios vorbind, chiar sunt bune si eu folosesc smantana aceea , laptele si iaurtul simplu, cu fructe nici nu cred ca au.
Marlena, ti-ai facut o mie de probleme pt o javra, Doamne dar unde traim?Pe zi ce trece astept sa imi vina raspunsul de la Viena, sa iau intervuil si sa plec, pt astefel de oameni si pt altele pe care le-am mai spus
Tonnia, mie dr mi-a spus ca dupa 5 luni pot sa-i dau cate un sfert de galbenus in pireutul de legume in ziua cand nu ii dau carne si sa cresc progresiv pana la un galbenus pe care pot sa i-l dau cam 1-2 ori pe saptamana.
Iubibubi copiii pot sa inceapa sa sara o masa atunci cand diversificam papica, spre disperarea noastra, dar pot cere si papa atat cat le trebuie.Si Iaris papa laptic putin, dar am observat ca difera de la o zi la alta, nu mai e ca atunci cand papa doar lapte
Jadi, felicitari pt dintisor si vezi ca trebuie sa-i cumperi feciorului ceva din metal

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

dragili miele,
am fost si noi la capitala si ne-a placut tare mult
din pacate nu aveam cum sa vin la intalnire,dar promit ca ne vom cunoaste,candva
noi am cumparat asa:un magarus plus care are un fluture pe nas(disney),sarafan blugi si tricou(mag andreei esca),cu care am facut si o poza,albina care zboara,dinozaur care zboara,o pereche pantofi,o pereche sandale,sosete,girafa,mi-a luat sotzul crema de la mustella pt vergeturi,sapun bubchen,sepcuta de la miniblu la 450000(cam scumpa da'i-a placut sotzului),o jucarie stea de la primii pasi,dar nu i-a placut sotzului nici un scaun de masina,aaa si am luat si bib avent reglabile????
offf ce bine e in capitala!!gasesti multe lucruri frumoase!!!

sunt obosita.fata a dormit tot drumul la dus da la intorsd a cam marait
va pup mai vb maine

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

sara buna, fetelor!
m-am cules si eu de pe drumuri si am intrat sa vad ce mai povestiti.
imi cer scuze fetelor ca nu am mai ajuns la intalneala de la thalia si regret nespus ca am ratat papanasii, aviz karmenutza.
mifloricico, de azi inainte ramai de poveste cu am burta ca un cimpoi. te voi cita de cate ori voi fi in atare situatie!
biumil, cand accesez pagina cu foto imi da mesaj: the page cannot be desplayed. n-as sti sa-ti spun de ce... eu am rds... nu dial-up...
antoanela, eu chiar intentionez sa folosesc aparatul. mai am un braun stil www.flanco.ro/?action=viewProduct&id=3534" target="_blank">"soldat"
mysweetest, nu te mai duce la necunoscuti!!! te imbolnavesti de nervi pana le darami teoriile avansate!!! vaide oamenii care ii iau de buni

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Salut,

Nu am citi din urama.. Maine poate...

Am intrat sa va zic ca eu m-am simtit super bine , ce sa mai ca intre prietene .

Am creat album pe adresa comuna sa punem toate pozele acolo (mi se pare ca e mai usor asa pt toata lumea, mai ales pt vizionat) Intalniri

Noapte linistita!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Irina, io n-am gasit albumul cu intalnirile, ca vroiam sa pun si eu acolo pozele pe care le-am facut.
Cum se cheama albumul? Intalnirile? sau la "mamicile" unde nici aici nu le-am vazut.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Sotul ma tine aici sa mai vada nu stiu ce la TV asa ca profit sa-i trimit o folare Iuliei de la Vladut (eu sunt de vina ca o trimite azi ca dimineata abia am cumparat-o ).

Carmen se cheama 17-18.03.2005 Intalnirile (poti schimba numele ca asta mi-a venit prima data)

Nopate buna!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna seara

as vrea sa intaresc si eu intalnirea a fost super... si sper ca toata lumea sa se fi simtit la fel de bine! adica fooooarte bine! Ateptam pozele!
LiaMia chiar nu stiu ce sa spun, mai am o prietena cu aceeasi problema...insa nu avem nici o rezolvare.

Ioana, Irina, voua cum v-a spus dr. calapod sa faceti cand ajung cu sucul de morcov la 30 ml incep cu o ling de suc de mar in paralel?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Irina - multumim pt poze. Mai asteptam si de la fete (care au mai facut). Chiar ne-am distrat.
O invidiez pe Iulia pt floarea primita si-mi pare rau ca nu sunt in locul ei.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

la toate care ati fost la intalnire ieri si azi.Da poate,pana-i insuram pe prunci,reusim sa ne vedem toate.Sunteti toate niste dragutze sizau ca parca v-as cunoaste de cand lumea.

Alina(Anya20),iti multumesc de raspunsul legat de diversificare.Mihnea mananca doar lapte de la ma-sa lui,deci uraaaaaaaaaaa...... mai asteptam cu alte cele.Faina poza unde esti cu amandoua fetele in brate.

Iubibubi bun venit.Daca as fi avut fetita Mara ar fi chemat-o.Imi place mult numele.Copilul meu mananca,in genelar,cam 6 mese/24ore.Dar sunt unele zile cand mananca de 5 ori,altele de 7.

No sunteti obosite dupa intalnire de nu mai dansati?Milfloricico ii greu cimpoiu de nu bagi un vals?

"La multi ani,Iaris!"

Nu in ultimul rand va multumim de urari.Chiar voiam sa va intreb,voi nu percepeti trecerea timpului ca fiind prea rapida?Pe mine uneori,destul de des,ma apuca asa o panica cum ca trece timpul prea repede si ca nu apuc sa ma bucur indeajuns de fiecare etapa din dezvoltarea copilului.Is io prea nebuna?

Mergi la inceput