BUNA SEARA. AM NASCUT IN URMA CU 5 LUNI SI 3 SAPTAMANI PRIN CEZARIANA SI ALAPTEZ EXCLUSIV. INTREBAREA MEA ESTE: IN URMA UNUI CONTACT SEXUAL NEPROTEJAT POT LUA POSTINOR SAU ALT CONTRACEPTIV DE URGENTA? ALAPTAREA ESTE O METODA CONTRACEPTIVA? MULTUMESC MULT!
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)
Nu , nu poti sa iei Postinor.Dupa 5 luni nu cred ca alaptarea poate sa te protejeze de o sarcina nedorita.Cel mai bine prezervativ.
Ce nu am inteles este daca ai nevoei ACUM de Postinor, sau intrebi pt viitor. Daca s-a intamplat vreun "accident" alegerea ar fi sa iei postinor, pt ca dupa o cezariana in urma cu aproape 6 luni o sarcina e un mare risc. Dar in acest caz ar trebui sa intrerupi alaptarea vreo 2 zile timp in care ai putea sa te mugi si sa ii dai lapte bebelusului cu lingurita. (Banuiesc ca ai inceput diversificarea).
Postinorul contine hormoni care se transmit prin laptele matern si afecteaza bebelusul.
Daca te intereseaza ca metoda contraceptiva pe viitor, "e mai bine sa tratezi decat sa vindeci", asa ca, ori discuti cu ginecologul care-ti va anticonceptionale care sunt permise in timpul alaptarii, daca nu, prezervativul e cel mai sigur.
Alaptarea NU este metoda contraceptiva sigura, chiar daca alaptezi exclusiv.
Sa cresteti mari si frumosi!
Albert are 1 an nou2
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page
Omuletul meu drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag