botox

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

allure poti sa imi dai si mie linkul unde ai citit despre efectele negative ale colagenului si restanyne? Eu din ce am citit acestea sint substante care exista in corpul omenesc si in afara de roseata sau ocazionala acnee la locul injectiei nu exista altceva si asta la persoane cu tenul f. sensibil (nu e cazul meu)... eu cred ca e f. safe altminteri nu si-ar fi facut astfel de injectii atitea si atitea milioane de femei, nu crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Metoda este bine pusa la punct, dozele sunt mici si nu exista riscuri generale.Se practica la scara larga in toata lumea si nu numai plasticienii , ci si neurologii (de exemplu pentru distonii localizate sau torticolis).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Allure

Eu zic sa va ginditi de 10 ori inainte de a va injecta o TOXINA in corp!
Asa cum s-a spus, botoxul paralizeaza muschiul prin anihilarea substantei neurotransmitatoare, aceeasi care este afectata in multe boli ale sistemului imunitar (acetylcholine).

Nu spun ca toata lumea care il foloseste va avea probleme, dar mi-e greu sa cred ca organismul nu reactioneaza in nici un fel...Botox provine dintr-o bacterie otravitoare pe numele ei stiintific "Clostridium botulinum" care da boala "Botulism" ,o boala fatala daca nu e tratata rapid...

Nu dati cu pietre ci ascultati-ma cu luare aminte. Si mie imi suride ideea unor injectii cu colagen (Restylane, whatever) dar am citit pe un site pareri contra, ale celor ce au facut-o si au avut efecte secundare super nasoale.
Ideea este ca la orice corp/ substanta straina introdusa in organism, sistemul imunitar reactioneaza intr-un fel sau altul (pentru ca asta e jobul lui!! pentru cine stie anatomie-fiziologie). Cunoscind mai multe amanunte despre cum functioneaza organismul, imi dau seama de pericol si sint total dezamagita ca mi-a pierit curajul de a apela la asemenea proceduri...
Am decis ca nu pot sa ma risc. Sanatatea inainte de toate!

p.s.- sint unele proceduri prin care iti colecteaza o cantitate mica din propria grasime si ti-o injecteaza pentru a netezi ridurile; asta mi se pare valabila.

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

intr-adevar o alta denumire a "botox" este toxina botulinica si dincolo de 'frumusetea" rezultatelor avem de-a face cu o toxina, conteaza mult sa stim asta...ESTE o TOXINA, este BOTULINICA. Cine poate garanta pentru rezistenta, control, efecte benefice?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

allure poti sa imi dai si mie linkul unde ai citit despre efectele negative ale colagenului si restanyne? Eu din ce am citit acestea sint substante care exista in corpul omenesc si in afara de roseata sau ocazionala acnee la locul injectiei nu exista altceva si asta la persoane cu tenul f. sensibil (nu e cazul meu)... eu cred ca e f. safe altminteri nu si-ar fi facut astfel de injectii atitea si atitea milioane de femei, nu crezi?

Am dat peste situl ala din intimplare, nu il am la indemina dar o sa-l caut sa vad daca il mai gasesc.

Colagenul care se injecta odata (acum am inteles ca nu se mai foloseste ca e depasit...Asa de bun era!) era de origine...animala. Exista si pericolul de transmitere a unor boli de la animal la om pe aceasta cale (tot de pe net citire, nu stiu caz concret da' mi se pare de bun simt).

Restylane este o forma sintetica de hyaluronic acid...Cel aflat in corpul nostru este ...natural. Diferenta este enorma.
Ca sa ma explic mai clar o sa adaug ca pina si in cazul unui transplant de organe (organ uman, similar cu cel inlocuit!), organismul (prin sistemul imun) incearca sa rejecteze acel "corp strain". De aceea pacientii respectivi sint supusi tratamentului cu imunosupresoare. Si chiar si atunci unele operatii sint sortite esecului. Unele organisme nu pot fi pacalite.

Cit de safe este nu poate sti nimeni cu certitudine. Faptul ca nu apar reactii grosolane pe moment sau intr-un an doi, nu inseamna ca nu dauneaza. Ele pot aparea (sau nu!) peste 4-5-7-10 ani si nici n-ai cum sa faci legatura intre cele doua. La fel cum dupa iradiatiile de la Cernobil, sa zicem, multi oameni au facut cancer peste ani buni, iar altii nu au facut deloc. Fiecare reactioneaza diferit. Poti sa te risti? Aici fiecare voteaza in dreptul lui.

Imi pare rau daca te-am suparat; tu nu ar trebui sa te iei dupa mine daca esti asa convinsa de inofensivitatea procedurii. Go for it!

Citez un paragraf gasit la viteza pe net:

"We report a case of a 52 - year - old white woman that sought medical attention because of wrinkles and folds on her face. Hyaluronic acid gel (Restylane, Q-med, Uppsala,Sweden) was used as an implant for lips augmentation, nasolabial fold region and chin. After sixty days she returned complaining of swelling, induration and erytema on her lips, draining a thick white material where no evidence of bacteria was found. Similar symptons associated to nodular lesion were seen affecting the mucosa on the internal part of the inferior lip and gingiva, where a biopsy was performed. Hystopathological features were those of histiocytes in a granulomatous pattern around "lakes" of sligthly basophilic, amorphous, mucinous material. Oral and local injectable steroid was initiated, and after a few days no evidence of nodules, indurations or erytema could be seen.
Delayed adverse reaction to soft tissue augmentation material is unsual. The product possesses many desiderable implant material characteristics but physicians must be aware that this implant has the potential to elicit an immune response in humans represented by granulomatous inflammatory reaction that seems to be transient."

Acel "immune response" a fost relativ mic in cazul de mai sus. Ele sint raportate pentru ca SE VAD: umflaturile, roseata, infectia, whatever. Reactiile imune de care vorbesc eu nu se vad, se simt; unele pot fi sistemice si este imposibil sa faci legatura cu potentialul trigger.

Se poate sa fiu eu paranoida, dar daca e ceva neadevarat in spusele mele, medical vorbind, corectati-ma.
M-as bucura sa fi gresit.

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Mergi la inceput

allure cum sa ma supar? multumesc de clarificare. eu am vazut la tv ca exista fete tinere (20 ani) care fac injectii cu botox!!! Ce riduri sa aiba ele la 20? Mofturi! o sa contactez un doctor in zona... parca totusi as incerca. Nu am pielea f. sensibila si intrucit restylenne nu e de origine animala cred ca voi fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am vazut de curand la Tv, cred ca in emisiunea Oanei Cuzino, o alternativa la injectiile cu botox. Se cheama BOldcare si e vorba de niste produse cosmetice...seruri ceva...cica fac minuni.
In alta ordine de idei...stie cineva cam ce preturi au cei de la Cella la tratamentele cosmetice?

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Brave girl uite ce am gasit eu on-line http://www.holyland-cosmetics.com/boldcare.htm dar nu vind on-line... ca l-as incerca. In ro se gaseste in magazin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Adrienne12, si eu cred ca as incerca intai o crema mai buna impotriva ridurilor.
Chiar am vazut o crema de asta la Shoppers Drug Mart si era $100.
Am sa merga sa ma uit din nou cum se cheama. Cred ca este buna, pt ca am intrebat-o pe doamna de acolo si zicea ca dupa ce te dai ( e pe baza de Botox) iti tine 24 ore efectul de "freezing" pt riduri.
Inca nu fa inkectia, mai asteapta, ma duc maine dupa scoala sa ma uit, 'k?
By now.

AB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena d spune:

ptr. mine sunt surprinzatoare ideile pe care le aveti referitoare la combaterea ridurilor.
sunt riduri si ...riduri si nu cred ca ar exista ceva care sa impiedice aparitia lor.
pe de alta parte sunt f. mirata de faptul ca nu tineti cont ca suntem programati genetic ptr. toate transformarile suferite de corp, de-a lungul vietii. este impresionabil ca faceti cam toate eforturile sa combateti ridurile, sa aminati aparitia lor prin experimentarea a tot felul de subst - aplicate sau injectate.

eu imi doresc sa apar in ochii tuturor tanara si draguta (chiar frumoasa!, dar e o exagerare) dar nu pot trece peste faptul ca orice as face nu pot intineri celulele corpului meu, scriind asta ca o regula generala.
le pot atenua putin cu ceva creme, dar cit mai apropiate de formulele chimice ale naturii, de ex. lanolina, din cite imi aduc eu aminte e grasimea secretata de pielea si prelucrata din lana oilor, cam asa ceva, si e cea mai suportata subst. pe tenul nostru, sper sa nu gresesc; mai sunt grasimile din lactate etc.
nu sunt adepta ideii ca tot ce e natural e bine - restul e toxic, sa nu interpretati astfel ideea de mai sus.

aici era vorba de botox, adica toxina botulinica, paralizanta a centrilor nervosi, dar nu e mai bine sa mobilizati muschii, sa-i antrenati si sa gresati pielea (tenul) ptr. toate eforturile viitoare ?
mi se pare anormal sa-i intepeniti, chiar temporar, prin astfel de injectii. dar apoi, dupa ce trece efectul injectiilor ? ce faceti ? continuati ?

pe de alta parte, ginditi-va bine, exista o intreaga industrie ptr. cosmetizarea si transformarea “revolutionara” a omului, dar cu ce pret ?
special s-a creat aceasta industrie ptr. cei care doresc si sunt convinsi sa o foloseasca. Rezultatele le apreciati numai voi, cei care aveti curaj sa folositi la asa ceva. depinde cit de mult vreti sa riscati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Brave girl uite ce am gasit eu on-line http://www.holyland-cosmetics.com/boldcare.htm
dar nu vind on-line... ca l-as incerca. In ro se gaseste in magazin?

Nu stiu daca se gasesc in magazine, dar sunt cele pe care le-am vazut eu in emisiune si le foloseau la un salon ...cum nu au voie sa faca reclama la tv, nu stiu sigur ce salon era, dar pe tricourile angajatelor era scris Holy Land...presupun ca asa se numeste si salonul.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput