Bebelusi de iulie-august 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Diana- hai ca daca zici ca le inchizi m-am mai uitat o tura! Ce tare ai fost sa pozezi burtica1 Pe mine nu m-a dus capul! Deh, sunt blonda! Si am vazut-o si pe nora mea cumintica, care statea la pozat de gingiute-dintisori! Si in 4 labe in pat! Mai, tare dragalasa e nora mea! Pupici! Cred ca s-ar mai smotoci puii astia mici! Ca vad ca nici a ta nu e prea firava, deci nu e chiar periculos! Mai nasol e ca Mario are acum o per in care primul lucru e sa traga de par! Eu o data chiar am urlat de durere, ca m-a prins de ala de la ceafa! Va pupam pe amandoua!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Simona, maine e o singura sesiune de mers de-a busilea, de la 11:30 la 12:45. Incearca sa ajungi pe la 11:15 acolo, atunci trebuie sa se prezinte primii concurenti (printre care si Bondarasul), cu un sfert de ora inainte. Daca lipseste vreunul...norocul vostru . Sa nu uiti telecomanda!

Te-am pupat, noapte buna!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Tot eu, cu o corectare : Bondarasul e la 11:55.
Vor fi 11 competitii, pana la 12:30, deci aveti sanse sa prindeti un loc liber.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Vreau sa urez si eu cu intarziere Multe luni inainte bebelusilor nostri! Asadar! Dragi piticuti:

MARIUS ALEXANDRU [ancutzathree]
STEFAN DANIEL [Giana]
ANA-MARIA [truli-luli]
ANDREEA [adaaina]

Sa fiti sanatosi si voiosi si exact cum isi doresc mamicile voastrea, ca ele sunt singurele persoane care va doresc numai bine! Pupici!

Mergi la inceput

Diana- multumesc mult pt info!!!!! offf, cam devreme, noi la 11 papam marul, dar i-l voi da mai devreme! Asta e! Nu ai primit PM de la mine?

Mergi la inceput

Vad ca iar am ramas singura!!!!

Voiam sa va pov de ziua mea proasta de joi, dar mai bine tac sa nu-mi amintesc! Asa ca va dau si eu vesti bune! Noi dupa progresele anterioare, avem si noi progrese! Dupa ce ca ne ridicam si noi pe tot ce prindem in 2 sec!!!!\, am inceput sa mnergem singurei tinuti de patut sau tarc! Si in pat s-a dus fuguta la tablia de la capul patului, s-a ridicat pe ea in picioare si s-a intins sa aprinda lumina (avem un intrerupator acolo de la niste spoturi!) MErgem bine sustinuti de manute si suntem tare guralivi! Cu papa stam mai prost, dar daca am papa numai lapte si iaurt Danonino ar fi grozav!!! Cam atata despre noi!

Albinutzza- succes bondarasului la concurs!

Joker- chiar ne bucuram sa-ti fim de folos! Si imi cer scuze pt chiulul de ieri dar am vazut ca mi-a tinut Ella locul cu succes, fapt pt care ii multumesc! Cum ne completam noi 2!!!! Spor la invatat si mult succes!

Pt celelalte fete, Noapte buna, vise placute si somn usor! Ne vedem maine!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ceva!!!! Azi am fost cu baiatul la intepat pt hemograma si trebuie sa il laud ca merita!!!! S-a strambat un pic de tot pe muteste cand l-a intepat, si atat! A inceput apoi sa rada cu asistentele de mama focului, si era si o tanti care ii lua sange care nu tinea cum tb eprubeta aia, si zicea ca nu ii curge din deget dar ea se umpluse pe manusi de sange si el pe toata manuta! Si a stat aproape 10 min copilul meu la stors de sange din deget si a ras incontinuu!!! Se mirau si ele ce cuminte e!
Si ca sa imi strice ziua cica ele la inceput ca ii cauta intai vena si daca nu merge ii iau din deget. Si eu, mama leoaica, am sarit: Pai spuneti-mi daca vreti sa ii cautati vena ca plec sa fac analiza in alta parte unde iau direct din deget! Si au fost de acord. Auzi, lu' grasanu meu caruia nu i se vede nimic de grasime sa-i caute vena!!!!

Hai ca am spus si asta! Vedeti la ce ore mai sunt eu pe aici, in conditiile in care vreau sa ma trezesc la 6 ca sa papam si marul pana la baby expo! Hai ca plec la culcare! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna mammici si pitici

Am mai scris eu un mesaj , dar nu stiu ce s-a intamplat.

Emaaimee, daca diareea are doar mucus si chiar miroase, dar nu e f apos, e f posibil sa fie de la dinti, Ingrid asa a avut 10 zile la dintii de sus.LA enterocolita asta virala , kka era apos si galben verzui, si mirosea urat.In fine acum noi tinem regim si atat.

Ella, nu ne-0a dat nimik pt stomac.Doar regim, fructe coapte in special mar, orez, dovlecel, pastarnac.,etc.Desi cu kka si-a revenit...ARE COLICI NOAPTEA FATA..va vine sa credeti? e clar ca inca nu si-a revenit pe deplin stomacul nu?

Dede, argumentul dr , a fost ca inca e epidemie f mare in Bucuresti si ca Ingrid are imunitatea scazuta.Asa ca o sa facem vaccinul antirujeolic dupa ce isi revine din cadourile primite de la spital la iesire.Cum Dumnezeu e posibil, te duci sa tratezi o boala si iei 2???

Simona, n-am intentionat sa slabesc, albesc ..dar inca nu imi revin din socul asta...3 chestii una dupa alta.Poate ca nu e bine ca inca ma consum...dar sper sa-mi treaca...nu stiu eu sunt f miloasa si am ramas profund impresionata si de ceilalti copii neajutorati din spital cu mame nebune.

Ingrid e bine, in afara ca o doare burtica dimineata, adica incepand cu ora 3..are colici...o sa incep sa-i dau iarasi pt colici.Debridat eventual...inr est usurel usurel isi revine si cu mancarea..Doamne ajuta.
Am fost si noi la baby expo..nu mi-a placut.Lucrui scumpe si cam de proasta calitate.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Simona de ce ai facut hemoleucograma? Asa ai vrut tu sau va fostrecomandata? Unde ai facut analizele/ Si eu vreau sa ii fac dar imi e ca dau de vreo batuta in cap de asistenta de o strang de gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Legat de ce a scris Emanuela, te rog sa nu te superi dar trebuie sa te corectez un pic. Ecoflorina si Biotcs-u contin lactobacili, niste bacterii bune care se gasesc in mod normal in intestin si previn inmultirea altor bacterii care sunt nocive, plus ca ajuta si la digestie. De obicei dupa o enterocolita, chiar virala sau dupa tratament cu antibiotice se distrug aceste bacterii si Preparatele respective se administreaza ca sa se refaca flora bacteriana normala a intestinului. Deci nu e tratament homeopat, care e cu totul altceva. Biotics-ul e fabricat in SUA si ambalat in tara, dar asta deja nu e important, important e insa ca e mai ieftin ca ecoflorina si fiind pliculete se poate pune in alimente in special in lapte si nu are nici un gust, ca Ecoflorina Adi al meu nu o accepta nicicum desi are gust bun... pentru mine...da nu si pentru Adi

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput