Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
xandra28 spune:
ma bag si eu in discutia despre biberoane. stiti ca sunt solutiile de sterilizat la rece. nici alea nu sunt bune, adica nu se clatesc bine? eu am mai folosit din cand in cand si mi s-au parut ok.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
frumosul meu la 3 luni
varsta lui vladut
meems spune:
Dordia, eu nu-i sterilizez biberoanele Riannei decat foarte rar (la inceput o faceam o data pe saptamana, acum... cand imi aduc aminte...
) si pentru aia nu are nimic. I le spal insa cu detergent antibacterial si apa calda dupa fiecare folosire si sunt foarte ok.
In privinta ceaiului/apei, mie aici la spital mi s-a spus ca pana nu incep sa-i dau mancare solida, fata nu are nevoie de nimic altceva decat de laptele matern sau laptele praf (cel de-al doilea in cazul nostru). Mi-a spus pediatra ca nu e nevoie sa-i dau apa sau ceai, decat daca vreau eu neaparat. Eu i-am mai dat ceai la inceput cand mi-a fost cam constipata, iar acum ii dau apa speciala pt. bebelusi (cu flor in ea) cand sughite, ca o ajuta sa-i treaca mai repede sughitul. Ceai nu i-am mai dat de mult timp.
Unde ai pus pozele cu noile achizitii? In albumul din contul comun? Ca le-am cautat si nu le-am gasit...
Si-acu' sa-mi laud si eu plodul: azi-noapte iarasi mi-a dormit super bine, de la 22:30 pana la 7:30! Doamne, ce bine e, ma simt si eu umana. Incepe sa gangureasca tot mai mult si e o dulce si jumatate, ma topesc cand ii aud vocea. Daca e satula si odihnita, e foarte cuminte si bine-dispusa, rade, e vesela. De adormit in timpul zilei tot in brate o adorm, dar e mult, mult mai cuminte, nu se mai agita, ci cand vad ca incepe sa caste si se freaca la ochi o pun in pozitie orizontala la mine in brate, ii bag suzeta in gurita, si in cateva secunde inchide deja ochii. Cand e aproape adormita o pun in patut si nu "comenteaza". Initial eram hotarata sa n-o adorm in brate, s-o las singura in patut chiar cu riscul sa-mi planga de numa', dar apoi mi-am revizuit gandirea. Am zis ca va veni ziua cand imi voi dori eu s-o tin in brate si nu va mai vrea ea, asa ca o tin acum cu tot dragul si profit de timpul asta.
Siminaf, Anamari, Ina, Monet... ce mai ziceti??