Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
melku spune:
negaracristina, eu i-am dat pe rand, intai suc de morcov, cate o lingurita, 2, 4 pana am ajuns la 40 ml cu bibe, asta o sapt. apoi a doua sapt, suc de mar, o lingurita, 2, 4, pana am ajuns la 40 ml. si abia acu, in a treia sapt ii dau suc combinat.
si asta numai pentru ca nu ma grabesc deloc cu diversificarea. o iau cu incetisorul, ca o sa ajung (vba unei prietene) de n-o sa mai stiu ce sa-i prepar de mancare bebelunei mele.
in a patra sapt o sa incep cu piure de fructe, vaz io daca combinat sau pe rand, ma mai gandesc.
parintii mei stau pe langa gradina in barlad, n-am mai fost de mult timp acasa, cred c-o sa ne ducem de Pasti. eu am invatat la liceul eminescu. am terminat in 1993. tu?
referitor la uleiurile johnson: mie doctorul neonatolog din maternitate mi-a spus ca sa nu-i dau cu nici un chip Dariutei cu uleiuri johnson pe corp, deci iti dai si tu seama, daca si doctorul fuge de ele...dar sunt foarte bune pentru tine sa stii, io ma dadeam cand eram gravida. nu face minuni, dar nici nu strica.
melku & bebe Daria (2.11.2005)
dordia2000 spune:
Fetelor eu nu stiam ca azi e sf. Daria. Asa ca La multi ani tuturor cu acest nume!!! Sa cresteti mari si sanatoase!!!!
Fetelor voi sterilizati biberoanele dupa fiecare folosire??? Eu le fierb dupa fiecare folosire dar...ma intreb daca faptul ca lingurita si cana din care papa supa nu sunt sterilizate si nu ii dauneaza cu nimic, ce rost are sterilizarea dupa fiecare folosire a biberoanelor? Adica daca le sterilizez la cateva zile odata are ceva? BB poate pati ceva???
Si inca o intrebarre: Eu nu i-am dat lui fi'miu deloc ceai sau apa pana acum. Oare e ok? Tb sa incep sa ii dau sau e suficenta apa pe care si-o ia din laptele meu si din supa si din Bibe?
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
lavi02 spune:
Cristina abtibilde cu bebe on bord de obicei vin cu scaune de masina. Nu e cioneva care si-a luat un scaun de masina dar mai avea deja un abtibild cu bebe on bord?
Dordia e bine sa se sterilizeze biberoanele pana la 1 an pentru ca nu e sanatos sa le speli cu detergent de vase, mai ales tetinele si mai ales cele din cauciuc(latex) pentru ca oricat ai clati, ramane detegent in ele. Asa ca cel mai sanatos este spalat cu apa cat mai calda si apoi fiert. La fiert se dizolva orice grasime. Asta e parerea mea.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
corap spune:
Bau-bau again ![]()
noi azi am fost p-afara toata ziulica. Si acu am deschis compu.
Hi, hi, hi, ripley, si-al meu isi trage in sus bluzitele si le roade cu multa placere. Cam de vreo doua saptamani a inceput sportu asta. Pana atunci se delecta numai cu manecute. Sf ana -i in septembrie, iti mai spun atunci, ca sa nu uiti...
cristina negara, eu i-am dat primele lingurite separat, inainte de sucul cu care era obisnuit, si dup-aia(de pe la 6 lingurite) am amestecat sucurile.
Va las, ca fug sa fac baie la bebelac.
Sunt invidioasa... voiam si io s-o vaz pe nati... se pare ca n-am fost in parcu potrivit...
c & andreias – dragalas 
cristinamh spune:
dordia, mie
mi-a zis ca bibe se sterilizeaza din cauza laptelui, care e cel mai periculos din tot ce mananca bebe... si le-am sterilizat pana la 8 luni, dupa fiecare folosire. apoi doar le spalam si sterilizat saptamanal.
lavi, pai abtipild am... chestia e ca am vazut unul care avea si fetita si baietel
, si de-ala vreau![]()
asa ca, daca zariti careva prin oras, sa ma anuntati si pe mine!!
rochitele is subiect sensibil... la cat mi-am dorit-o de ani de zile, acum ador s-o vad in rochita/ si sper sa stea sa-i fac codite, ca e pacat de ce impletituri stiu sa fac
. acum fi-mea sta in brate si are fustita roz
. vorba lu tati, iar se joaca mami cu papusile
.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
tania-z spune:
Ii amintesc de prietenele mele din liceu si facultate: ieseam la cumparaturi si pe urma ne intalneam la una acasa pentru a "desface" cumparaturile si a proba/incerca cumparaturile.
Asa m-am simtit citindu-va pe voi, cu mare curiozitate..amfacut un fel de shopping la distanta.
Sa va bucurati de achizitii si voi si bb-ii vostri!
Eu am vb cu prietena mea la telefon (ea a plecat din Sibiu la BE vineri) pt. a-mi lua si mie scaun Polly dar inca nu stiu daca a reusit. Aflu eu maine...abia astept!
Stefanel e mai bine dupa tratament, inca ne luptam cu mucii dar greutatea am recuperat-o bine, asa ca am saltat de 6 kg. Vom trimite maine la Cristina datele oficiale.![]()
Pe pitik il puteti vedea la 3 luni aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriela_ranga/album?.dir=/175f
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
Morgano spune:
Fetelor, mi-ati dat si mie startul la cumparaturi :))
Noki, tu m-ai convins definitiv, ca dupa pozele poetului deja salivam la greu :)
Si ma bucur ca ai luat Play-ul ala, ti-am spus ca e super. O singura mentiune: nu pune mult inca vreo 2-3 luni muzicutele ca am observat ca agita luminile alea care se tot aprind in ritm.
Am comandat de la erachicco Polly Energy, pret bun 470 ron, apoi storcatoru de fructe Power Juicer ala de care v-am spus, batista bebeluslui, si cred ca e arhisuficient. S-au dus fix banii de gaz pe luna asta :))Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
Morgano spune:
Acum am citit: nu se spala bibe cu detergent??????????
Pai eu asa le-am spalat din prima, le clatim fte bine, apoi la sterilizat cu apa in microunde. Altfel nu se ia grasimea de la laptele praf.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
lavi02 spune:
Ripley eu am spalat tetinele in concediu cu detergent si oricat le clateam puteau ingrozitor a detergent. Biberoanele ai dreptate ca merg cu detergent ca nu put dupa aia. (a det.)
Corap, hai ca gasim noi parcul potrivit!!!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Morgano spune:
Eu le spal cu pur din ala cu ph neutru pt piele sensibila, si nu miros deloc, mai ales ca eu sunt chiar detector de mirosuri si as simti imediat.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)