Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
dordia2000 spune:
Salutare fetelor!!!
M-am intors de la BE cu scaun si cu tzarz si inca ceva maruntzisuri pe langa. As vrea sa pun poze sa vedeti dar....nu stiu ce are de nu mai vrea sa incarca pe yahoo. Ma pune sa descarc nu'stiu ce program care nu merge descarcat sai ma enervez. Daca stie cineva...pls help!!!
A intrebat cineva de diversificare. Eu zic sa ii dai marul separat, fara morcov in ziua aia. Sa tii asa 2-3 zile sa vezi daca are vreo reactie si apoi poti sa le amesteci!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Leea, Lavinus si Angi 75 sa va traiasca puiutii !!!
Gata am reusit sa pun poze in ct. comun.
Mada sper ca v-ati distrat la munte. Merci mult pentru figurinele alea. Mi-am mai luat si eu vreo 5 de la o taraba din parc de la polivalenta si le-am lipit pe toate. Fi'miu e in extaz.
Anda77 tu stai aproape de parcul ala in care ai fost azi sau azi a fost o intamplare ca te-ai dus in acel parc? Eu stau aproape de parcul ala si de obicei pe acolo ma plimb.
Lavi mi-am luat scaun Neonato. Sa te uiti la poze sa vezi ce dragut e. A costat 240 Ron dar nu se lasa scaunul in jos. In rest e la fel ca celelalte. Se lasa pe spate inca 2 niveluri, se scoate masuta de tot. Eu zic ca e ok.M-as fi incurcat si eu la un Polly dar...am mai luat un tzarc de banii aia si eu zic ca am facut afacere buna, nu?
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Fetelor sa stiti ca pozele adaugate sunt primele in album ca asa mi le-a pus si am incercat sa le rearanjez dar mi-a dat eroare.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
maria_alexia spune:
Dordia, superb tarcul! Chiar ma uitasem pe site-uri dupa asa ceva si erau tare ciudate, fara colturi, ca niste patuturi cu plasa de tzantzari
, al tau arata exact asa cum mi-as dori si eu.
De-abia astept sa vizionez si scaunelul de masa ![]()
lavi02 spune:
Dordia foarte frumoase scaunul si tarcul!!! Sa le stapaneasca sanatos Stefan! Eu zic ca scaunul a fost o alegere f buna. M-am uitat si eu ieri la scaune neonato si pareau f faine.
Fetele mele au tarc cu bare verticale din plastic in loc de plasa, luat in 2002. Dar nu am gasit pe nicaieri pe net asa ceva acum. I-as face poze acum dar nu pot pt ca e dat cu imprumut la un bb intermediar :-)
negaracristina poti si-si. Ori incepi marul cu o lingurita, apoi 2, etc, fara morcov, ori adaugi din ce in ce mai mult mar peste cantitatea de morcov pe care deja o mananca.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Noki_Lara spune:
Hello, fetelor dragi dupa o pauza de 3 zile!
Maaaama, ce program agitat si incarcata am avut. Nu am citit nimik in urma, deci voi vorbi numai despre mine! 
Am fost de 3 ori la BE, in fiecare zi, nu cumva sa nu semnez condica
si am achizitionat urmatoarele:
- scaun Polly, o minune! - dovezi, poze noi la semnatura, la albumul Martie 2006
- scaun de masina de la 9 kg in sus - Maxi Cosi - super
- jucarie Play Gym de Luxe - Chicco - pasiune mai veche, dambla platita de bunica plodului![]()
- jucarie-sarpe pentru scoica-patut
- agrafe frumoase si chestii de prins parul inexistent pe moment, dar sper ca va fi in viitor!
Si uite asa...bate vantu' in bugetul familiei. Dar macar am luat la oferte, deci a fost ok. Sunt cu moralul la 1000%!!!
Apoi, m-am socializat cu Feli, Dordia si Lavi02! Cu care m-am intalnit si azi, in formula completa -3 in 1 - cu Nati si Silviuca cu tot! In Tineretului, la plimbarica!

Alte vesti: aseara vaca Milka-Fulga-etc a dat un mic rateu - deh, stresul de peste Baby Expo - si nu prea a mai fost suficienta productie. Cand sa-i dau completare de bibe cu Bebelac, a halit o gura, s-a uitat dispretuitor, a indepartat bibele si neam! nu a mai vrut ! In schimb, a reconsiderat tatza si a mai supt ultimele 2-3 picaturi pe care inainte, de lene nu le-a mai vrut!

Deci laptele lui mami a invins! Iubita mica!!!!

Alte informatii![]()
- maine ne diversificam!!! Incep cu sucul de mar!
- scaunul Polyy e taaare destept - poate fi folosit muuult mai misto ca scoica, in casa! Intins pe spate, merge ca si carucior! In caz de vreme rea!![]()
Gata, ca m-am placintit si v-am innebunit la cap!
Pupici multi la fete-mamici frumoase si bebei asemenea!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
melku spune:
La multi ani tuturor Dariutelor dragutelor, sa creasca mari si frumoase. Ia te uita, azi a fost ziua Dariutei mele si io habar n-aveam. Noroc cu ela27oana. Sa ne traiasca Dariutele iubitele.
La multi ani si piticilor care azi mai trec o luna in cont!
Noky_Larasi Daria mea are playgim, tot o dambla de-a maica-si
. La inceput se speria cand venea ditamai jucaria peste ea cu tot felul de sunete, dar acum ii place la nebunie, Pana cand vrea sa bage in gurita ursuletii atarnatori si atunci sa te tii scandal...
Tuturor celor cu achizitii noi pentru bebelusi, sa le stapaneasca sanatosi si sa se bucure de ele cat mai mult timp.
acusi mi se pune si mie pata pe ChicoPolly ala ca mai mare reclama ca aici nu am vazut de ti se scurg ochii dupa el.
ne mai abtinem deocamdata. macar sa-mi vina si mie banii de indemnizatie.
Fetelor, daca nu mi-a venit nici o decizie pana acum acasa, inseamna ca astept banii degeaba? Celor care v-au venit banii deja, v-a venit si decizia inainte? Ce scrie in decizia aia?
ina869, multumim.
cristinamh, multumim frumos ca ne-ai pus si pe noi la panoul de onoare. multumim de aprecieri. si mie imi place mult poza aia, e facuta in timpul botezului, cand era invelita numai in scutece si paturici la nasu' in brate.
melku & bebe Daria (2.11.2005)
camelia_daniela spune:
Dragelor, multumim tuturor pentru urari !
La Multi Ani si celorlalte Darii!!! Sa creasca mari, sanatoase si voioase!!
Anda, ce bine sta Nichita in scaunelul Polly!!! Vreau si eu ...
Daca ati sti cat va invidiez ca ati fost la BE - SA LE STAPANITI SANATOASE IMPREUNA CU BBEI ... pana in toamna cand vom putea merge si noi ... creste Dariuca mea ! Dar ii voi cumpara si eu scaun si altele trebuincioase de unde voi mai gasi oferte ...
Pupici,
Camelia & Daria 
DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chapin ~
cristinamh spune:
maaama, da' stiu ca ati cumparat ceva de la targ!! sa le stapaniti sanatoase!!
noi avem botezul saptamana viitoare, asa ca targul a picat cum nu se poate mai prost... apoi, asa cum ii sta bine romanului, a mai aparut si o cheltuiala neprevazuta la buget... as vrea tare mult sa stiu cum procedeaza guvernul cu suplimentarile bugetare, de unde scoate bani din piatra seaca! mi-ar prinde ff bine acum

cristina negara, un aliment nou nu e musai sa fie introdus singur... daca apare reactie se vede, si cum e singura schimbare, ea e cauza.. oricum, trebuie testat iar sa vezi sigur ca el a fost cauza.
sucul amestecat e tare bun.
dordia, de acord cu tine... mai bine 2 decat 1.![]()
apropo de bibe, mie aventul mi-au placut la nebunie la andrei. acum am avut noroc cu BE din toamna, si cu bibe ala cadou de la nuk. tetinele alea de cauciuc mi-au "frant" inima. bine ca se potrivesc si la bibe avent, ca de-alea i-am luat fetei. le folosim doar pt ceai, dar tot imi plac, ca imita sanul.
aa, si la avent am avut direct tetine cu 2 gauri. ca asa le-am primit. si i-am dat 4 luni si san lui andrei, simultan cu praf, fara sa se streseze cumva. acum nu stiu, probabil cand vom ajunge noi la biberoane nu va mai conta prea tare ce fel de bibe e... andrei dupa ce n-a mai fost san am mers pe tetinele ortodontice de la primii pasi, n-a avut nici o poblema cu ele.
eu am revenit la ceaiuri... nu de alta, dar ieri m-am stresat de nu se poate, si s-a vazut ca vacutza preferata a irisucai era "tanara si nelinistita". asa ca azi am iar la meniu ceai de anason... si ce bine mi-a prins pauza de-o luna, ca deja ma apuca greata cand il vedeam. acum sper sa-mi revin repejor...
aseara stateam in cumpana... sa-i fac lapte sau cereale... dar a adormit si nu i-am mai dat. bine ca e destul de maricica, si merge figura asta. tot i-am cumparat de la targ cereale simple cu orez, fara lapte.
apropo, dupa ce-am studiat pliantele acasa, am vazut ca aia de la milupa dadeau un "pasaport al bebelusului", f f misto!! imi pare rau ca nu mi-am dat seama acolo, sa iau unul si pt andrei!
si inca o chestie, aia de la nestle au scos cereale "orez cu roscove". asta chiar m-a facut curioasa cum o fi, ca roscove lingeam la greu cand eram mica.
ce m-a necajit la targ... voiam si io un "bebe la bord", dar cu 2 copii, un baietel si o fetita... nici aia de la lyada nu aveau la vanzare, si io imi pusesem sperante in ei... singurele abtipilduri is de la bella-happy, ca cel de la farlin se lipeste pe exterior, nu pe interior...
si ca sa inchei intr-un ton optimist, de 3 zile fi-mea doarme 8 ore pe noapte!! se pare ca vaccinul ne-a adus noroc! si dimineata cand se trezeste ma stoarce la propriu, apoi mai trage un somn de frumusete pana pe la 11...
cam asta e noul nostru program
.
ps. nici un mail nou cu date sau poze??
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
camelia_daniela spune:
Aha... uitasem ! Felicia, tare dragute richitele printesei tale ... te invidiez
! Mai ales ca vrem si noi de Pasti sa ne imbracam cu rochitza ! Da' las ca gasim noi prin Buzaul asta uitat de lume vreo rochita frumoasa!![]()
Camelia & Daria 
ALEXANDRA DARIA
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~