Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna25 spune:

Ma bucur ca am intrat in grupul vostru. Sa speram ca in urmatoarel 8 luni va fi totul OK si ne vom putea vedea fericite cu BB. Eu am mai avut parte de o asemenea mare fericire- cea mai mare, unele fete mai in varsta in anii casatoriei, spun ca e singura. Prima sarcina este extraordinara-trairile sunt intense. Fiecare gand e amplificat, fiecare semn din partea fiintei ce creste in tine te aduce in extaz.Va doresc multa sanatate si copii sanatosi , iar frumosi vor fi cum altii nu exista pe lumea asta. Alexandra e numele meu, Miruna e numele fetitei mele de 2 ani si jumatate.Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna tuturor! Eu sunt ingrijorata ca am racit. Aseara am avut febra (37,8-38) si am transpirat groaznic, am avut niste friguri infioratoare si ma durea gatul, sinusurile erau infundate...Azi ma simt mai bine, nu mai am deloc febra si nasul s-a desfundat iar gatul a trecut. Sa fi fost gripa?! Oricum am luat Nurofen pt. raceala si gripa (scria pe prospect ca este interzis gravidelor din ultimul trimestru). Mi-a teama insa pentru bebita. Va pupic!@ Aaa! Nu mi-ati raspuns referitor la ce medic sa aleg: cu sau fara epoleti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna25 spune:

Este cineva din Cluj Napoca?As vrea un doctor bun care sa ma urmareasca in timpul sarcinii. Il cunoaste cineva pe dr.Sbarciu de la Radusan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Buna ziua burtici
ce mai faceti?Eu am inceput sa ma lupt cu greturile in fiecare dimineata ,uf ce neplacut este dar bine ca nu ma tine si mai tarziu si ma mai si constip ceea ce la mine nu se prea intampla inainte.
Fetelor voi aveti dureri de spate?Pe mine ma doare igrozitor mijloul cand stau mai multicel in picioare.
Ce vreme frummoasa este afara a venit primavara,eu am inceput sa-mi fac salate voi ce mai papati?
Eu am o pofta de a manca ca in ultima vreme am pus cam mult pe mine daca continui asa cred ca o sa ma fac dubla.
Va pupik si va doresc tuturor un weekend cat mai plaut in continuare.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Mirona ti-am raspuns la PM,scuze doar astazi m-am logat.
Ai grija de tine si bb. te rog, totul va fi bine pana la urma ai sa vezi.

Felicitari tuturor !!!

Eu ma simpt bine in general, mai rau este seara cand am greturi si pic de somn toata ziua oricat as dormi peste noapte.Ma dor sanii in continuu si cam atat uneori mici intepaturi in partea dreapta dar nu la niv. ovarelor mai sus dar care trec repede asta mai ales sera, dim sunt bine.Daca fac dus dim. am si greturi automat.

Nu mai fac nimic decat serviciu si acasa in pat si gata (mai gatesc din cand in cand). Noroc cu sotul meu care le face pe toate acum.

Asta e bebe sa fie sanatos si sa creasca mare, avem timp apoi sa ne reincepem activitatile casnice. Nu-i asa?

Fetelor aveti mare grija la raceala mai ales in primele 12 sapt.!!!

Pupici si sanatate multa
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

Buna gravidutelor.
Ce zi superba a fost azi la noi.Cand imi este foame, incep si mananc cu o pofta de nedescris dupa care la 10 minute, cine moare....eu.Am stomacul in gat urmatoarele 2-3 ore pana ma apuca foamea din nou.Asta e.
Miro hi hi hi, nici eu nu sunt adepta in dormitor.Am luptat ceva pt cauza asta si pana la urma a ramas doar firul de la antena si atat.Sper ca te simti mai bine.Mai ai un pic din 10 zile.
Pupicei pe burticei

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

buna fetelor,

Intru si eu un pic si apoi iar in pat...

Mirona, vad ca amandoua suntem tintuite in casa, in pat....Spera ca va fi bine si fa tratamentul in continuare...

Fatima, si eu urmez acelasi tratament, asa ca nu-ti fa probleme.

Veronici, vad ca la sacii gestationali stam cam la fel, numai ca tu ai doi! Felicitari!
Ambii dr iti vor da analize, medicul de familie pe cele gratuite si ginecologul pe cele cu plata.

Miruna 25 si Grati.ela bine ati venit! Grati.ela,in legatura cu dr ce sa-ti spun? Eu zic sa mergi si la cel fara epoleti si daca iti place, de ce nu? Uneori e mai bine sa nu fie un dr f renumit, f ocupat, etc..Daca iti place si ai incredere si mai ales daca nu ai probleme...vezi si tu cum te simti cu el.Pentru mine varsta nu e o problema, ba chiar prefer un dr mai tanar decat un mosulica, sincer..

Patris,Almo felicitari pt eco!

Zina, magne b6 e bun pt a preveni contractiile.

Ramsan, bafta maine la eco, sa ne anunti apoi, ok?

Dacicica, 85 de mm? poate 8,5..

Alina.n, Cristinel, bine ca mai scrieti si voi!

Celelalte colege scuze, nu mai stiu ce sa va scriu, mai scrieti si voi!

Madau, Tanima, multumim de sfaturi, va mai asteptam pe la noi!

Acum despre mine. Azi mi-a fost rau cam toata ziua, dimineata am si vomitat, uraa! Poate e de bun augur...In rest, durerile tot le mai am, ma mai lasa cate 1-2 zile, apoi iar ma iau..mi-e cam teama cu ele inca, desi multe fete spun ca le-au avut in sarcini..
Dac tratamentul in continuare si vineri merg iar la eco. Mai am inca 2 saptamani de concediu medical, asta e bine ca sa pot sta in pat.

va las acum , o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor.

Deschid noul capitol ... la saptamana noua ... un capitol nou.

Va astept cu drag la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72017" target="_blank">CAPITOLUL 3

Miro7+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput