Stelisti si steliste (2)
Raspunsuri - Pagina 9
krelia spune:
heeeheee..ce bine ar fi pe stadion ..langa baieti!!...dar, Sun..tu stii ca bintru mini e bractic imposibil..teoretic..voi fi acolo, langa tine..si lg baieti..cu gandul si sufletul!..si cu ochii belitzi in sticla TV!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SunSmile spune:
Dap! Stiu. O sa te sun de pe stadion sa auzi vuietul! Si sper sa avem motive sa venim sa te luam in piata universitatii!
quote:
Originally posted by krelia
heeeheee..ce bine ar fi pe stadion ..langa baieti!!...dar, Sun..tu stii ca bintru mini e bractic imposibil..teoretic..voi fi acolo, langa tine..si lg baieti..cu gandul si sufletul!..si cu ochii belitzi in sticla TV!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
impreuna spune:
In anul 2006 Dinamo spala vase, Rapidul le clateste si Steaua porunceste!
Flavia (sotie si mamica fericita)
katty spune:
quote:
Originally posted by impreuna
In anul 2006 Dinamo spala vase, Rapidul le clateste si Steaua porunceste!
Bafta, ptr. STEAUA!
Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)
Catalin spune:
Curios lucru, nici pana la ora asta nu a aparut o explicatie concludenta a anularii golului lui Dica. Iar, asa cum ati spus si voi, comentariile antenistilor mi s-au parut mai mult decat partinitoare in favoarea rapidistilor (filiera Antena - Intact - Voiculescu - PC - Copos - Rapid).
Iarasi curioasa decizia (de asteptat) a Comisiei de Apel a FRF de a reduce suspendarea terenului dinamovist la o singura etapa pentru a nu-i priva pe jucatorii echipei de fotbal a Ministerului de Interne de suporteri la meciul contra Stelei. Presedintele Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, Doru Viorel Ursu, printre altele si fost oficial in conducerea cainilor pana nu cu mult timp in urma, a prevazut reducerea pedepsei, ceea ce s-a si intamplat... prietenii stiu de ce!
Sa vedem cum se vor misca stelistii la Galati si dinamovistii acasa cu Poli Iasi. Rapidul joaca la Timisoara contra lui Poli. Ar fi frumos sa reducem sau chiar sa anulam diferenta intre noi si Poli!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
impreuna spune:
Si eu ma intreb, pana unde vor merge arbitrii care ii fura pe toti in favoarea celor de la Dinamo? Hai ca Salomir a fost suspendat dupa gafele de la meciul cu Farul-Dinamo, astazi am vazut iar niste gafe uriase la meciul cu Poli Iasi, pai asta-i campionat??? Am niste nervi
SunSmile spune:
Catalin eu te inteleg si sunt asa "sictirita" de metodele folosite. La noi nimic nu e corect! Cand e vorba de Steaua, toata lumea spune gigi si valentin. Ma, ma lasi? Intra gigi pe stadion sa joace??? Steaua e echipa, aia sunt patronii...e o diferentza! Iar cu dinamo...mi-e lehamite si sunt convinsa ca NU se va schimba nimic in urmatoarea perioada. Chiar m-am mirat c-au batut jandarmii la ei....copiii din curtea MAI!
Steaua trebuie sa dea o lectie, desi vad ca e greu si cu arbitraj strain. E clar...cei mai buni sunt tinuti la coltz! Sunt curioasa sa vad in seara asta Real-Barca...poate si arbitrii lor or face discriminari!...hmmm...nu, ca nu-s romani!
HAI STEAUA!
quote:
Originally posted by Catalin
Curios lucru, nici pana la ora asta nu a aparut o explicatie concludenta a anularii golului lui Dica. Iar, asa cum ati spus si voi, comentariile antenistilor mi s-au parut mai mult decat partinitoare in favoarea rapidistilor (filiera Antena - Intact - Voiculescu - PC - Copos - Rapid).
Iarasi curioasa decizia (de asteptat) a Comisiei de Apel a FRF de a reduce suspendarea terenului dinamovist la o singura etapa pentru a nu-i priva pe jucatorii echipei de fotbal a Ministerului de Interne de suporteri la meciul contra Stelei. Presedintele Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, Doru Viorel Ursu, printre altele si fost oficial in conducerea cainilor pana nu cu mult timp in urma, a prevazut reducerea pedepsei, ceea ce s-a si intamplat... prietenii stiu de ce!
Sa vedem cum se vor misca stelistii la Galati si dinamovistii acasa cu Poli Iasi. Rapidul joaca la Timisoara contra lui Poli. Ar fi frumos sa reducem sau chiar sa anulam diferenta intre noi si Poli!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
danielac spune:
Cata, asta seara dinamo a remizat acasa cu Poli Iasi, asa ca daca maine batem la Galati suntem mai aproape cu mult de tot..
Dar cel mai important e joi, sa le spulberam visele rapizilor...
STEAUA!!!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
SunSmile spune:
Daaaa....dinamovistii au remizat! Oli vrea sa-si menajeze mai multi jucatori, asa ca sa vedem ce 11 va alinia la Galati!
Si apropos cine vrea bilete pt joi sa se grabeasca. S-au vandut deja 18.ooo numai ieri!
Hai Steaua!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
ionella3003 spune:
Ma primiti si pe mine in gasca??? Nu sunt mare microbista, insa, de cand cu meciurile astea importante, sunt pe cale sa devin! Deja stiu cum ii cheama aproape pe toti jucatorii Stelei, imi place mult cum apara pantera de Carlos si de stilul de joc elegant al lui Ogararu... as avea de spus multe...asa ca revin!
P.S. Hanbalul se pune la acest subiect?!... Felicitari Steaua pt. calificarea in finala Cupei Challenge!!! Am fost la meciul din tur si-am trait la maximum fiecare moment! Pacat ca returul nu l-a transmis nici o televiziune!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA