Stelisti si steliste (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ionela nu stiu cand e finala. Am fost asa focusata pe Steaua-Rapid, incat am "uitat" sa mai vad altceva in jur. Dar daca se va juca la noi, cu sigurantza cupa va fi pe masa...ca doar e finala si e una singura. Handbal am facut la Constanta, apoi m-au adoptat ....nu dati cu roshii...cei de la Dinamo. Dar a fost ok. Si eu tot stelista sunt si voi ramane pana la final! Ca nr de ani...pai de la 7 ani am inceput, apoi am tinut-o "lata" pana la 19.
AAAAAA....SIGUR voi fi la finala....vad eu cum, unde....
Si VREAU sa fiu si la Eindhoven...deja m-am interesat de hotel, bilete...SPER SI IMI DORESC sa am motive!
HAI STEAUA!

Milioane de inimi - 2 culori, o īntreaga natiune - o singurć iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sć continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

"Carlos: „Am uitat de minge”

Daca īn Romānia nu are voie sa dea interviuri decīt īn conferintele organizate de club, īn schimb, Carlos vorbeste regulat cu ziaristii portughezi. Lor le-a explicat ce s-a īntīmplat joi, īn Cupa UEFA, la golul stupefiant primit īn Giulesti. "Īn clipa cīnd am simtit mingea īn mīini, primul meu gīnd a fost sa nu ating pamīntul cu piciorul lovit pentru a nu agrava accidentarea. Si am uitat de minge, care era uda si mi-a alunecat, ajungīnd īn poarta", a declarat golkeeperul cotidianului "O Jogo".

Carlos a sustinut ca "doctorii nu m-au lasat sa joc, dar am vrut sa ajut Steaua. N-am mai jucat īn Cupa UEFA, iar aceste meciuri sīnt foarte importante". "O Jogo" scrie ca goalkeeperul mai are un motiv pentru care risca intrīnd si accidentat: "Īncearca sa-i atraga atentia selectionerului Scolari. Spera sa prinda Mondialul cu Portugalia".

"Colegii au fost extraordinari"
Īn acelasi interviu din "O Jogo", Carlos a spus ca "dupa gol, am fost sprijinit de toata lumea de la Steaua. Antrenorul m-a īncurajat, iar fanii mi-au strigat numele īn timp ce paraseam terenul. Ce sa mai zic de colegi? N-am cuvinte sa exprim cīt m-au ajutat. Vineri, īn dimineata de dupa joc, majoritatea m-au sunat sa vada cum ma simt. Au fost extraordinari".
2 aprilie 2006"
www.gsp.ro/index.php?a=38956&shift=1" target="_blank">sursa

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Ionela nu stiu cand e finala. Am fost asa focusata pe Steaua-Rapid, incat am "uitat" sa mai vad altceva in jur. Dar daca se va juca la noi, cu sigurantza cupa va fi pe masa...ca doar e finala si e una singura. Handbal am facut la Constanta, apoi m-au adoptat ....nu dati cu roshii...cei de la Dinamo. Dar a fost ok. Si eu tot stelista sunt si voi ramane pana la final! Ca nr de ani...pai de la 7 ani am inceput, apoi am tinut-o "lata" pana la 19.
AAAAAA....SIGUR voi fi la finala....vad eu cum, unde....
Si VREAU sa fiu si la Eindhoven...deja m-am interesat de hotel, bilete...SPER SI IMI DORESC sa am motive!
HAI STEAUA!

Milioane de inimi - 2 culori, o īntreaga natiune - o singurć iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sć continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

si finala se joaca tur - retur, insa nu s-a stabilit inca unde se va juca primul meci. Daca afli mai multe detalii pls. spune-mi si mie!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by impreuna

"Carlos: „Am uitat de minge”

Daca īn Romānia nu are voie sa dea interviuri decīt īn conferintele organizate de club, īn schimb, Carlos vorbeste regulat cu ziaristii portughezi. Lor le-a explicat ce s-a īntīmplat joi, īn Cupa UEFA, la golul stupefiant primit īn Giulesti. "Īn clipa cīnd am simtit mingea īn mīini, primul meu gīnd a fost sa nu ating pamīntul cu piciorul lovit pentru a nu agrava accidentarea. Si am uitat de minge, care era uda si mi-a alunecat, ajungīnd īn poarta", a declarat golkeeperul cotidianului "O Jogo".

Carlos a sustinut ca "doctorii nu m-au lasat sa joc, dar am vrut sa ajut Steaua. N-am mai jucat īn Cupa UEFA, iar aceste meciuri sīnt foarte importante". "O Jogo" scrie ca goalkeeperul mai are un motiv pentru care risca intrīnd si accidentat: "Īncearca sa-i atraga atentia selectionerului Scolari. Spera sa prinda Mondialul cu Portugalia".

"Colegii au fost extraordinari"
Īn acelasi interviu din "O Jogo", Carlos a spus ca "dupa gol, am fost sprijinit de toata lumea de la Steaua. Antrenorul m-a īncurajat, iar fanii mi-au strigat numele īn timp ce paraseam terenul. Ce sa mai zic de colegi? N-am cuvinte sa exprim cīt m-au ajutat. Vineri, īn dimineata de dupa joc, majoritatea m-au sunat sa vada cum ma simt. Au fost extraordinari".
2 aprilie 2006"
www.gsp.ro/index.php?a=38956&shift=1" target="_blank">sursa

Flavia (sotie si mamica fericita)

foarte frumos, chiar emotionant! Multumesc frumos, Flavia!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Daca a jucat Cristea si a mai si marcat doua goluri, si isi recapata increderea in sine si recastiga increderea celorlalti, ma fac si eu stelista !Oricum, felicitari baietilor pt calificarea in finala la handbal (maaaaaaare regret ca nu a fost transmis returul semifinalei la tv) si, cu toate ca am tinut cu Rapidul in tur (NU DATI CU ROSII - cum spunea cineva inainte) sunt tot mai convinsa ca Steaua se califica mai departe (cu toate ca balonul e rotund...)

Mergi la inceput

Am auzit si eu un comentator la tv care a spus ca e tur-retur si finala la handbal, dar nu gasesc nici o informatie in acest sens. Daca aflati ceva, dati-ne si noua de stire, plsss

Mergi la inceput

Īn finala Challenge Cup, Steaua va īnfrunta pe Sporting Club Horta (Portugalia), ordinea celor douć manŗe (22/23 aprilie, respectiv 29/30 aprilie) urmānd sć se stabileascć māine, īn urma tragerii la sorži de la Viena.

e un fragment din articolul:
http://www.prosport.ro/index.php?c=13&a=101644

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bine ca m-ati luminat fetelor! Nu inteleg eu nici batuta cum e finala asta cu doua manshe, dar in fine. Sper totusi k in Romania sa nu fie de Paste. Ca nu-s in Buc....
Multumim de info, Geba!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Fetelor vreau si eu o cosmeticiana buna prin Berceni... mai am 3 sapt pina nasc si cosmeticiana mea este in Lacul Tei si nu ma mai pot rostogoli pina acolo...
Va rog nu ma lasati, trebuie sa ma epilez inghinal pt ca sapt viitoare merg la dr.

Va multumesc anticipat !

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Cred ca am postat unde trebuia ?!

Dolce

Mergi la inceput