Stelisti si steliste (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bun venit! Sigur ca te primim!!! Eu am facut handbal de performanta si am trait la maxim si momentele baietilor!
Hai Steaua!

quote:
Originally posted by ionella3003

Ma primiti si pe mine in gasca??? Nu sunt mare microbista, insa, de cand cu meciurile astea importante, sunt pe cale sa devin! Deja stiu cum ii cheama aproape pe toti jucatorii Stelei, imi place mult cum apara pantera de Carlos si de stilul de joc elegant al lui Ogararu... as avea de spus multe...asa ca revin!

P.S. Hanbalul se pune la acest subiect?!... Felicitari Steaua pt. calificarea in finala Cupei Challenge!!! Am fost la meciul din tur si-am trait la maximum fiecare moment! Pacat ca returul nu l-a transmis nici o televiziune!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Sunt curioasa sa vad in seara asta Real-Barca...poate si arbitrii lor or face discriminari!...hmmm...nu, ca nu-s romani!

Sa vedem cum se vor misca stelistii la Galati si dinamovistii acasa cu Poli Iasi. Rapidul joaca la Timisoara contra lui Poli. Ar fi frumos sa reducem sau chiar sa anulam diferenta intre noi si Poli!

Uite ca se poarta arbitraje dubioase si la case mai mari. Lovitura de la 11 metri pentru Barca a fost scoasa din burta, ca si eliminarea facila a lui Roberto Carlos.
Culmea e ca eu tin cu Barcelona (tot ros-albastri!) si au o diferenta suficienta fata de locul 2 pentru a mai avea nevoie de ajutorul arbitrilor in lupta pentru un nou titlu de campioni ai Spaniei... nu sunt subiectiv si sunt de parere ca Barca a avut parte de un arbitraj mai mult decat favorabil.

Am vazut Dinamo - Iasi 1-1 insa nu ma pot bucura cu adevarat decat daca vad victorie a Stelei la Galati (ora 17.00 National TV). Iar la Timisoara - Rapid sper sa bata Rapidul, atat ca sa le scoata figurile din cap celor de la euro-Poli, dar si ca sa le dea aripi rapidistilor inainte de meciul de joi din Cupa UEFA. Daca ar pierde la Timisoara, Rapidul ar avea un moral ranit si ar fi mai periculosi pentru Steaua... parerea mea.

Felicitari handbalistilor stelisti pentru calificarea in finala Challenge Cup! Sper sa-i urmeze fotbalistii ros-albastri!

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Da Cata, am vazut! Gratuit rau penalty-ul! DAR....se pare ca se intampla si la case mai mari si ca primul-ministru a "castigat" la faza aia in fata printzului! Eu sunt fan Real, dar imi place cum joaca Barca. Desi (sa nu dati cu roshii) sunt absolut convinsa ca Ronaldihno nu va fi niciodata Ronaldo sau Zidane. Chiar daca e brazilian, iar echipa Braziliei e echipa mea preferata!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Haideti ca e interesant meciul Steaua-Otelul. Steaua conduce deja cu 2-0.
Tinem pumnii baietzi

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Tinem Fla! Oricum sa dea DD ca asta sa fie scorul si pe 6 aprilie!

quote:
Originally posted by impreuna

Haideti ca e interesant meciul Steaua-Otelul. Steaua conduce deja cu 2-0.
Tinem pumnii baietzi

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

HAI STEAUA

Io de la meciu rapid - STEAUA nu mai am voce

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Otelul - STEAUA 0-3

Dupa Dinamo - Otelul 0-3, galatenii au crezut ca pot juca pe degete echipele bucurestene! Steaua anuleaza diferenta de 3 puncte fata de Dinamo si reduce diferenta de golaveraj la 3 goluri, astfel incat ramanem pe locul 2. Dar cel mai important este ca suntem la egalitate de puncte cu Dinamo si urmeaza meciul direct.

FORZA STEAUA! ...si hai Rapidu', dar numai diseara!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Meseriashi baietzii nostri
Mi-a placut declaratia lui Carlos data intr-un ziar portughez
La meciul Rapid-Poli am trimis-o pe vara-mea delegata, cu promisiunea ca va purta fularul cu Steaua, sper sa nu vina

Mergi la inceput

Bravo baieti! Eu am reusit sa le impui capul prietenilor cu Steaua si sa ma "cert" cu rapidistii si dinamovistii gashtii! DAR i-am dovedit, pt ca-s vehementa pan'la Dumnnezeu!
Cata esti tu sigur ca daca au batut cu 3-1 vor fi mai potoliti? Eu nu cred, DAR am incredere in baietii nostri! Si am si bilete si abia astept sa fiu pe stadion!
Pup si seara faina!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

impreuna, ce-a declarat carlos?

frumos au jucat aseara! Chiar mi-a placut de oli ca l-a lasat pe Cristea sa joace tot meciul... avea nevoie sa-si recapete increderea in el! mi-e drag baietelul asta, stiu ca este serios si pus pe munca!... sper sa joace mai mult in meciuri mai importante de acum inainte!

sunsmile, daca afli cand va fi finala la handbal imi spui si mie? Ar fi tare sa se joace returul la noi cu cupa pe masa!...mergi la meci? ... ca noi mergem!... poate ne vedem pe acolo! Ai jucat la steaua hanbal? cati ani ai jucat?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput