Piticodromul de ian-feb05 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
ana maria spune:
BDana si eu te inteleg desi inca nu am ajuns la aceasta etapa. Desi sunt sigura ca va fi foarte greu. Eu am tot amanat entru ca va trebui sa treaca micutul printr-o interventie chirurgicala si as vrea sa-l pot alina. Oricum dupa aceea vreau sa adopt la fel o metoda radicala.
Anda multa sananate Irinei si tie!!
Crinuta fruntea sus ca trec toate!
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
tomasa spune:
Dana, draga te tine!
mi-am amintit de febra si frisoanele din primele zile de alaptat, cu furia laptelui cea groaznica. M-a ferit Dumnezeu sa mai trec inca o data prin durerile alea, dar de uitat nu le-am uitat, asa ca sunt sufleteste alaturi de tine.
Ana Maria, cand faceti operatia? Nu s-a inchis hernia?
Am pus poze din parc:
Crisu, Tudor si Stefan
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, o sa fie bine!
Bubu, ai cam trisat...greu![]()
nici eu nu am mai tinut regimul ca la carte, insa tot de regim maninc. Ieri de ex am mincat asa: cafea+1 felie paine prajita, prinz: 1mar+1 portocala+baton slabit (2); seara salata+vita teflon fara ulei. Ma simt foarte bine si iau si vitamine;
Azi meniul este asa: cafea+1 felie paine; brinza tofu+rosie; salata+gratar. Nu mai simt nevoia de rontzait peste zi si nici acasa, m-am obisnuit asa.
Fetelor, noi care sintem avansate la capit maselutze, va spun ca de aia se trezesc copiii vostri noaptea. mai tineti minte cind spuneam ca sint zombi ca Reb se trezea de nenumarate oro, si nu vroia in patutz, vroia numai lina mine inm pat, se ridica, se invirtea in pat, se frichinea de nu mai stiam ce sa ii fac. Odata cu maselele iesite s-a calmat.
Kris, sinteti ok??
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
ana maria spune:
Asa e Tomasa, de hernie trebuie operat. Nu s-a inchis.
(15 12 2004)
lbelciug spune:
Ixxi, te rog muuuult spune-mi si mie cum se procedeaza ca sa treci copilul pe pasaport (daca stii)? Eu vreau sa-l trec pe Matei pe pasaportul lui tati, caci mie imi va trebui in curand pt o plecare externa. Voi unde vreti sa mergeti cu puiul?
Ubi, merci de info cu spalatoria, dar mi se pare f mare pretul. Covorul meu are 10mp si 1.3 mil mi se pare f mult... Cu ce detergenti l-au spalat stii cumva ? Eu ma gandesc sa-l duc la o spalatorie auto, dar nu stiu la care din ele se merita sa-l duc...
Imi pare rau pentru fetele a caror pui nu vor sa pape sau se trezesc des peste noapte. Asa cum zicea si Patricia, am convingerea ca e de la dinti.
Multa sanatate puiutzilor bolnaviori!
Noi azi am facut vaccinul de 1 an si sper sa nu avem probleme.
Tot azi am primit si stimulentul INTREG!
Cu regimul merge ok, deja mi-e scarba rau de carnea de vita fiarta, dar am incercat sa nu trisez. M-am abatut doar cu o punga de pufuleti.
Tomasa, cand ne vedem ca sa-mi dai mustaciosul? Ma uit acum la pozele cu cei 3 strumfi! Tare simpatici mai sunt...
Sa aveti parte de zi frumoasa, caci insorita este deja. De maine cica vin ploile.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare
ana maria spune:
Liviana ai primit acasa stimulentul?
(15 12 2004)
tomasa spune:
Liviana, cand vrei. In we? Prima proprietara, Gabiu, l-a si primit. Doar ca nu e inca mustacios, nu a apucat sa faca mustati, sper insa sa aveti noroc de ei si sa se prinda toti.
Ana Maria, va fi totul bine, o sa vezi. E o operatie de rutina, o sa treaca foarte usor peste moment. 
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
ixxi spune:
Liviana poti sa introduci copilul in pasaport, doar daca ai pasaport din asta noi de la 1 ian sau feb cand s/au schimbat iar. daca nu trebuie sa/ti faci pasaport nou si sa fie trecut atunci copilul. eu am noroc ca imi expira in oct si stiu ca la iesirea din tara trebuie sa ai pasaportul valabil pt inca cel putin 6 luni. eu oricum il schimbam.....
pt copil iti trebuie cererea model 4, certificatul de nastere orig +copie, acordul celuilalt parinte la notariat sau mergeti amandoi cand depuneti. poti sa le depui la N Iorga si trebuie sa iei si copilul, sau la o sectie de pol anume, depinde de sector (eu in sect 3 merg la s 12) si duci 2 poze tip buletin, pt copil. aaa...si ambele buletine ale parintilor copie si original. daca introduci doar copilul in pasaport (in cazul in care il ai pe cel nou) platesti la CEC taxa consulara 3 lei si pasaport 3 lei. daca se schimba si un pasaport... nu platesti pt copil, ci doar taxele pt pasaportul mare (32 si 64,5 ron)
pt schimbat pas Ci copie+original, chitante taxe si pasaportul vechi, si cererea model 1.
cam asta e! eu merg maine sa le depun, dar pt ca suntem la limita (dureaza 20 zile lucratoare) o sa mi le fac la urgenta! asa e daca am tot lasat/o
noi plecam de Paste sa ne vizitam "bunica vesnic nemultumita"! ce mai vacanta o sa avem!!!!
Beatrice si
piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
ixxi spune:
Tomasa frumoase poze o piersicuta portocalie intre 2 cavaleri!
Beatrice si
piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
Veve spune:
6
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6