vreau un mac
vreau sa desenez cativa maci pe o perdea.mi-am luat culori:rosu,verde si negru si pensule.tot caut un model de mac printabil si nu gasesc.aveti idee unde pot gasi pe net maci (desene) de printat?
...if you know what I mean.(proverb american :-D)
Raspunsuri
Victoria spune:
Ortansa, eu am 2 poze superbe cu un mac ( de la mine din gradina) , da-mi pe PM o adresa de email unde iti pot trimite,
V
veni, vidi, Victorie!
Veve spune:
mac, www.nps.gov/plants/color/txhill/imgs/aralt1.jpg" target="_blank">mac, www.nps.gov/plants/color/txhill/imgs/cain1.jpg" target="_blank">mac, www.nps.gov/plants/color/northwest/imgs/Arplp1f.gif" target="_blank">mac, www.hillaryriggs.com/furniture/pages/drawingpoppy.htm" target="_blank">mac, www.pamelafrancisco.com/drawing_poppy.html" target="_blank">mac..
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Ortansa spune:
gata fetele:-)mersi mult.o sa ma inspir din desene,sa vad ce iese:-)
mac' la desenat:-D
KUKI spune:
Ortansa si sa ne arati si noua poze cu perdeaua dupa renovare, ca eu una zau ca nu ma imaginez desenand maci pe o perdeea.
Dar eu sunt antitalent total.
Chiar sunt curioasa.
Succes
roxana1974 spune:
uaaau ce idee faina sa-ti desenezi sungura macul pe perdea ...
la un moment dat am gasit si perdele, finute si frumoase cu maci si lenjerie de pat, minunata...
Ortansa spune:
asa arata perdelutza mea intr-o prima etapa.mai am de desenat staminele in mijloc cu negru si eventual tijele,dar nu ma hotarasc daca se le mai desenez(tijele) sau nu.perdeaua e atarnata de geam,deocamdata nu am cusut-o.imi place asa de tare ca parca nu-mi vine sa o pun in bucatarie:-)
http://community.webshots.com/photo/481638271/2207214540080123716tuMKxX
KUKI spune:
Bravo. Foarte frumos. Dar intr-adevar e nevoie de stamine si as zice eu ca si de tije.
Dar asta e doar parerea mea, si eu cu simtul artistic stau cam prost, recunosc.
Oricum, tine-ne la curent. Vrem sa vedem si rezultatul final
bagoiu spune:
Foarte frumos!
Dar cu ce fel de culori ai pictat? nu o sa se stearga la spalat? Intreb si eu ca vitelu`