super TAXI !
Aseara, in Bakstage, am asistat la un concert cu cei de la Taxi, intr-o formula noua. Dan Teodorescu a fost intr-o forma grozava. Mi-au placut mult.
A fost prezenta si Melania Medeleanu, sotia de care taman scriau ziarele ca s-a despartit. Dupa concert erau veseli si se pupau intr-una.
poze multe cu noi
Raspunsuri
ANDRUSHKA spune:
Si eu sunt fan Taxi, de cand au aparut. Din cand in cand le ascult melodiile mai vechi , ca pe cele noi le ascult doar pe la posturile internationale de tv. Sotul meu (care e polonez, dupa cum unii din voi stiti) lalaia de zor la cateva luni dupa ce ne-am cunoscut, melodia care se auzea cel mai frecvent la mine in masina: "Castrati-ma, castrati-ma...." si pe mine ma umfla rasul, dar l-am lasat in ignoranta lui inocenta...Imi place acum o melodie.. parca refrenul e ceva cu "eu te caut in toate femeile..." superba piesa! Mi-ar parea rau sa se desparta Dan de Melania, c'mon! Pai nashu Base' ce pazeste, ce parinte spiritual e el?
arboria spune:
Rufus, pana aici nu s-a auzit de formula noua. care e aia?
andrushka, ma bucur ca mai apari pe aici
geba2001 spune:
Nici eu nu stiam ca s-au "reformulat".
Abia astept sa ii vad si sa le ascult noile creatii. Si imi place de Dan si de Melania si ma bucura sa aud ca sunt fericiti impreuna
KUKI spune:
Inca un fan Taxi si Dan Teodorescu.
Si daaa....melodia cu "te caut in toate femeile" e superba.
Ca toate ale lor de altfel.
O are cineva in format mp3 ?
Rufus spune:
Au un chitarist nou, Cantemir Neacsu, un clapar nou de aprox.150 kg (am uitat cum il cheama) si o fatuca, Viki Stoica, vocal (suna tare bine). Cantemir a invatat 16 piese in doua zile, pentru acest concert. Si ma puteti crede, nu exista deosebiri.
Au mai cantat doua piese haioase foc, care nu sunt si nu vor fi pe nici un album, dintre care una este "dedicata" faptului ca ...a imbatranit (Teodorescu). Si ca are un inceput de chelie, de burtica, de prostatita...
poze multe cu noi