Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 5
BiuMil spune:
fii-miu m-a crezut pe cuvant ca ii e somn si s-a culcat...acu tre sa astept sa se scoale ca sa dam o tura la piata.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
karmenutza spune:
Catalina s-a trezit cam fierbincioara. Am lasat-o vreo ora ca sa nu ii masor temperatura exact cand era scoasa din plapuma de la caldurica si am masurat-o dupa aceea: 37,9. De tusit tuseste uneori, rar, mai degraba ca si cum s-ar ineca. Muci nu are. Sa-l sun pe doctor? Nu prea stiu ce sa fac.
Catalina
BiuMil spune:
am pus si eu poze noi pe paginutza noastra
http://milan.webdesigner.ro/?pp_album=1 "poze noi" si "luna 4"
BiuMil spune:
Karmenuza...din cate stiu eu, un sugar are febra cand temperatura rectala este > 38°C ...tu cum ai luat 37,9, rectal? in cazul asta temp reala este 37,7...nu vreau sa ma bag sa dau sfaturi medicale airea...
poate mai spun si fetele...
b_irina_c spune:
Asa deci va tineti de baluri noaptea... Sa va fie de bine si spor la cumparaturi!!!
Mi-a placut de voi ca ati fost la curent cu meciul !
Eu aseara nu am intrat ca a venit tati si ne-am jucat cu bb care in cinstea venirii lui ta'su a mers in 4 labute . A facut doar 4 "pasi" pe covor deplasandu-se spre tati (ca deh... de mine satul ). Au fost cam nesiguri si usor balanganiti, dar ce mai conteaza?!?! Ne-am topit amandoi de dragul lui.
Bianca l-am admirat pe Milan. Ce baiat mare si frumos . (imi place tare mult poza de la nastere. Am vazut si la alte fete imortalizat momentul. Pt. mom ala as fi vrut eu sa nasc natural, dar asta e...)
Carmen poti sa-i dai preventiv calpol sau cei ai tu pt febra/supozitor. Si suna la medic ca e cel mai sigur. La noi morcovul nu constipa (nici crud, nici fiert).
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
karmenutza spune:
Da, Bianca, rectal am masurat-o cu ambele termometre: si cel dijital si cel clasic cu mercur la fel imi arata. Chiar si 37,7 daca e, tot mi se pare mult. Ea de obicei are 36,9 - 37,2. Dr imi spusese mai demult ca peste 37,5 e febra la bebelusi. L-am sunat si mi-a spus ca ma suna el mai tarziu ca e intr-o vizita la pacient.
Catalina
sofia_misicu spune:
Moamaaa ce ceai dansant s-a executat aseara. daca stiam...Insa venise sotu si daca citea materialul pe care l-am scris aseara ne intorceam iarasi la razboi. De-abia ne-am impacat. Grea treaba casnicia asta. Nu se face vreo facultate pe undeva?
Karmenutza, eu stiu ca la temperatura din poponeu scazi 5 grade. Oricum orice este peste 37 e stare febrila deci trebuie sa vb cu doctorul. Nu inseamna neaparat ceva insa e bine sa tii sub control. Se poate sa fie plapuma de vina... Prima oara cand a avut temperatura Nuka a fost din cauza ca am tinut-o noaptea in brate sub plapuma treaba cu denaturata ma pune de multe ori pe ganduri.
BiuMil, chiar ieri m-am uitat pe frumosul site al baiatului tau si cautam poze de patru luni. E o scumpete Milan
Fata mea a revenit la normal: e constipata!!!!!
Acum trebuie sa fac trecerea de la Humana HN care ne place la nebunie la Humana 2 pe care o uram. Ce fericire. Iar dezorientez copilu'. Am in plan pe ziua de azi o supa de zarzavat...Sa-m aduceti aminte sa nu gatesc toata piata.
Imi pare rau acum ca am aruncat cu rosii in soacra-mea aseara. Nu e rea din fire doar ca nu ma crede capabila sa cresc copii. Ma cunoaste de pe vremea cand ardeam cratitele ei si puneam apa fiarta in cristale, deci s-ar putea sa aiba motivele ei. In plus fara ea si socru-miu nu stiu cum ne-am fi facut casa pentru ca noi suntem la inceput, abia am terminat de sters mucii de la nas (terminat facultatea).
Va pup si ne-om vedea cand ne-om vedea!
Sofia si Nuka
Anya20 spune:
Eu cu valen venim de la 3.
karmenutza - intre 3 luni si 2 ani se considera febra peste 38.3.
Poate ca a fost supreincalzita, daca i-ai masurat temp. dupa ce ai scos-o din paturica.
Oricum, deocamdata nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Tonnia -
BiuMil - sa-ti traiasca steluta si la mai multe!
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
b_irina_c spune:
Reiau intrebarea de acum 2 capitole: "Anya20 sau oricine stie sau face vaccinul anti rujeolic. Ce stiti de RUVAX? (am inteles ca e varianta care se poate cumpara ca cel de la stat se face in grup - nu e doza unica) E diferit de cel de grup?? Multumiri anticipate ." (am schimbat pe fuga capitolul atunci si cred ca nu ati obs... sau nu stiti nimic despre asta, caz in care insist aiure )
De cand cu ovarul inflamat parca ma doare ceva in partea dreapta... asa durere nelocalizata clar. Si acum intrebare intrebatoare... Se poate sa fie pe bune sau sufar de sindromul "acum ca ma stiu cu buba ma si doare "?
Marlena sanatate multa bunicului!
Si sa va zic incercarea mea esuata de acum 2 zile. Nu a vrut sa pape laptele cu cereale si ma taie gandul... Hai sa-i dau iaurt, asa ca combinat o parte din laptele cu cerale cu iaurt. Si ma apuc sa-i dau cu lingurita. Placere maxima => bucurie pe capul meu... Papam asa pana la un mom dat cand imi arde una peste castron care a zburat si a aterizat cu fata in jos pe masuta. Vladut extra incantat se apuca de plesnit cu mana in maclavaisul ala. Inutil sa va zic ca eram plina pe fata, ca a zburat iaurt si pe perdea, pe jos, pe el nu va mai zic... Asa ca l-am lasat fericit sa se balaceasca in iaurt . Ia uitati rezultatele: 1 si 2.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze