rimel eficient
Raspunsuri - Pagina 3
Happiness_4_us spune:
Eu folosesc un rimel foarte foarte bun de la MaxFactor.
Iti intoarce genele, le alungeste si iti da volum, in plus nu curge deloc, desi nu este rezzistent la apa.
Am vazut ca acum a mai aparut unul nou cu o pensula tare interesanta, am de gand sa imi achizitionez unul si o sa iti spun pareri despre el.
Nana Motoc
nadyana spune:
quote:
Originally posted by nikole
Nadyana, ia-ti negru...va arta super pe fatzuca ta de 20 de ani.Esti f tanara, negru merge super la anii tai si culoarea tenului.Maroul e ptr. pielea alba,rozalie, blonde sau saten deschis, si e perfect cam dupa 27 ani,cand (in general)culorile tari, aspresc liniile chipului.Nu e cazul tau.
Eu am Hipnose de la Lancome.
Ce fain de tine, la anii tai orice machiaj da bine!!!asa ca profita...
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
Draga Nikole, :))am spus 20 si...adica mai precis am 27 de ani:))si eu asi vrea sa mai am 20.sau poate ca nu..nu stiu..oricum esti f. draguta si iti multumesc pt. ca de fiecare data primesc de la tine raspunsuri care imi plac f. mult.Este bun Hipnose de la Lancome?am vazut ca a aparut acum si parfum?l-ai incercat?va pup.
aramona spune:
Eu sunt multumita de Max FActor (Dramatic look - 2000 Calorie)...
Contureaza frumos si nu lasa un aspect de incarcat!
Eu merg pe un stil mai aproape de natural!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
iliuta spune:
Nikole, eu sunt satena deschis, cu pielea alba si ochii verzi, si folosesc rimel negru( si am si paroape 27 de ani).....am folosit si albastru, dar nu-i placea sotului meu, si verde...
Mihaela
asi spune:
quote:
Originally posted by nadyana
ce fel de rimel folositi "cu efect de gene false"?volume shocking de la L'oreal?
L'Oreal lash architect ; false lash effect mascara
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
asi spune:
quote:
Originally posted by iliuta
Cum adica cu efect de gene false???????
Mihaela
Vezi ca am raspuns mai sus cum ii zice rimelului cu efect de gene false.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
danangie spune:
Eu cu rimelul de la L'OREAL cel VOLUME SHOCKING.....nu m-am impacat deloc. Nu reuseam sa-mi fac genele cum vroiam eu. Pe urma mi-am luat de la LANCOME cel AMPLICILS WATERPROOF volume panoramique. E rezistent la apa. Imi face genele extrem de lungi. Bine ca si eu le am lungi de la mama natura. Dar se ia al dracului de greu. Am facut dus....m-am spalat pe ochi cu gel de dus si tot nu s-a luat. Am folosit demachiant si nu s-a luat in totalitate. Pe de-o parte imi place ca nu se ia asa repede pentru ca eu nu sunt prea obisnuita sa ma machiez si mai tot timpul stateam cu mana la ochi......si ma murdaream mereu. Acum cu asta nu ma mai murdaresc. Dar pe de alta parte.........dupa demachiere sufar prea tare de usturime de ochi.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
Davina spune:
Mi-am luat si eu de curind un rimel de la L'oreal Volume Shocking si am ramas dezamagita ...iti face genele lungi si voluminoase dar le lipeste la baza ,le incarca prea tare .
Precedentul a fost de la Maybelline si era mai bun .
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
nadyana spune:
si eu mi-am luat acest rimel de la L'oreal si la fel incarca genele.explicatia vanzatoarelor este ca e normal sa incarce daca vrei volum de nu stiu cate ori mai mult.eu cred ca urmatorul rimel va fi ori de la max factor ori de la lancome.cel putin lancome am mai folosit, dar nu pe asta pe care il recomanda fetele(hypnose) si de la max factor am mai folosit si in ambele situatii am fost cat de cat multumita.fata de altele..dar totusi lancome hypnose pt. ce este?pt. gene lungi?

.Esti f tanara, negru merge super la anii tai si culoarea tenului.Maroul e ptr. pielea alba,rozalie, blonde sau saten deschis, si e perfect cam dupa 27 ani,cand (in general)culorile tari, aspresc liniile chipului.Nu e cazul tau.