rimel eficient
Raspunsuri - Pagina 2
corina costea spune:
Rimel transparent gasesti la oriflame ....este de fapt un balsam hidratant pentru ingrijirea genelor dar are si efect de rimel.Mai uita-te si tu in catalogul lor si iti fa o impresiesau cauta pe www.oriflame.ro si introdu acest cod 3600 la cautare produs.Poate este cea ce cauti tu.
helga spune:
Ati incercat Bourjois - eu il folosesc de ceva timp si imi place. Am folosit si Maybelline - dar s-a uscat foarte repede :( Dupa sugestiile voastre urmatorul rimel va fi L'Oreal. Dece? Pentru ca am mai avut cosmetica de la ei si mi-a placut mult 
Moniland spune:
Eu folosesc L-oreal "volume shocking" si sunt super multumita de el. In trusa de farduri care o port permanent in poseta am Maybelline "volume express", pentru ca e mai mic decat celalat. Vreau sa zic ca se vede bine diferenta intre cele doua masacra.
Primul intr-adevar da volum si le alungeste. Cu prima pensula se aplica o baza care lasa urme (ca niste scame) pe gene si apoi vi cu a 2-a pensula si le colorezi. Din cauza aceasta apare volumul si alungirea. Acum am vazut ca a aparut si varianta rezistenta la apa.
Fiquelle spune:
eu am folosit de la cumnata mea un rimel L'oreal si mia placut tare mult...adica parca asa imi amintesc, ca era L'oreal, sper sa nu gresesc,...era ala cu 2 capete, unul alb, baza, si apoi dadeam cu negru...mi s-a parut super...facea niste gene mama-mama!
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
Gogolos spune:
Si eu am Maybelline cel cu 2 capete si L'oreal, tot cu 2 capete si desi ambele sunt bune, cel de la L'oreal e mai puternic, mai vizibil, iti incarca mai mult genele, pe cand cel de la Maybelline pare mai natural, dar efectul nu e asa de evident. Oricum sunt mult mai puternice decat rimelurile obisnuite si se duc bine cu apa, deci nu trebuie sa ne frecam la ochi cu smirgel sa le dam jos. Mie imi plac foarte mult si cele de la Rimmel dar nu am prea gasit in ultimul timp.
Gogolos si printisorul (24 decembrie 2005)
nadyana spune:
va multumesc pentru raspns la toate!totusi, de la Lancome ce folositi?pt.ca am avut ca sunt mai multe tipuri.oare Lancome Hipnose cum o fi?
Nicole,am 20 si ani si ochii caprui inchis,tenul masliniu si parul saten inchis.oare pot opta pt.un rimel maro?dar Bourjois de care folositi?
nikole spune:
Nadyana, ia-ti negru...va arta super pe fatzuca ta de 20 de ani
.Esti f tanara, negru merge super la anii tai si culoarea tenului.Maroul e ptr. pielea alba,rozalie, blonde sau saten deschis, si e perfect cam dupa 27 ani,cand (in general)culorile tari, aspresc liniile chipului.Nu e cazul tau.
Eu am Hipnose de la Lancome.
Ce fain de tine, la anii tai orice machiaj da bine!!!asa ca profita...
http://photos.yahoo.com/frezia_2004