rimel eficient

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

A incercat cineva rimelul cel nou de la MaxFactor?

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Nu l-am incercat Nana si nici nu au testere.ma gandeam sa imi iau si eu,dar in final mi-am luat ,asa cum am spus, Lancome-Hypnose.Acum sunt in recunoastere a unor produse pt. ca vreau sa imi iau cate ceva din duty free.Clyo,te rog, spune-mi si mie cam ce cumperi din duty vree?indiferent daca e fond de ten, rimel, parfumuri,etc.denumirea si firma te rog si de care esti f. multumita.am posibilitatea sa-mi achizitionez si eu cate ceva de acolo si de asta intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

nadyana, eu cumpar toate cosmeticele din duty free, mi-e greu sa-ti fac o lista; spune-mi exact ce te-ar interesa.
totusi, io zic ca e mai bine sa le testezi inainte de a le cumpara, poate nu avem aceleasi gusturi.

da, preturile din duty free difera.

Mergi la inceput

pai de asta si vreau niste nume de produse cosmetice(inclusiv parfumuri) pt.a merge sa le testez aici si apoi sa le procur.de ex.parfumuri de care folosesti?ce folosesti de acolo si ti-a placut mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

dragelor eu folosesc rimel de la Loreal volum+ si este acceptabil ca pret 490000.asa am mai luat de la maibelin volum extrem ~400000 si exagerate tot cam asa .vreau sa spun ca sunt multumita de ele .genele mele arata super.asa ca nu este nevoie numai de mascara scumpa.va pupacesc si incercati

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by nadyana

pai de asta si vreau niste nume de produse cosmetice(inclusiv parfumuri) pt.a merge sa le testez aici si apoi sa le procur.de ex.parfumuri de care folosesti?ce folosesti de acolo si ti-a placut mult?

da-mi, te rog, un PM cu ce te-ar interesa exact.
parfumuri?
eu folosesc mai multe in functie de starea de spirit.

Mergi la inceput

etele, tot eu!Mi se termina rimelul si vroiam sa va intreb ce mai folositi si ce a mai aparut nou.Ce ati mai achizitionat si v a placut?
Eu ultima data am folosit Hypnose-Lancom

Mergi la inceput

scuze-Lancome.Si am vazut pe site-ul lor ca a mai aparut unul nou:Fatale.L-ati incercat?Cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Hypnose de la Lancome e preferatul meu Nu-l schimb pe nimik si am tot incercat la rimeluri... Cel nou, e cel cu o periuta ciudata in 3 randuri? l-am incercat dar raman tot la Hypnose, mie cel putin mi se potriveste cel mai bine.

38 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Nu stiu Tasia de care periuta are exact, dar il poti vedea aici http://www.lancome.fr/_fr/_fr/
Si mie mi-a placut Hypnose, chiar mult si ma gandeam sa vad si cum este asta, Fatale.Tu de unde il ei?De aici?Este cam 1200000 lei,nu?

Mergi la inceput