rimel eficient

rimel eficient | Autor: nadyana

Link direct la acest mesaj

vreau sa-mi achizitionez un rimel eficient pt.gene lungi si daca se poate si pt.volum.voi ce folositi?am parul saten inchis.oare ce culoare de rimel trebuie sa folosesc?am inteles ca maro.astept raspunsurile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

eu mi-am luat recent un rimel superbun, de la Maybelline, se numeste volum express, am dat vreo 160.000 de lei, face genele si lungi si cu volum, nu le incarca si nu "curge" la apa. Si am vazut ca nici la demachiat nu imi face probleme, eu am ochii foarte sensibili si e ok! Ti-l recomand din toata inima!!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Da, e bun Maybelline, dar parca incarca un pic genele(asta la primele folosiri).
Eu una prefer L'oreal, mi se pare super bun, dar nu rezistent la apa!(parerea mea)...usuca groaznic genele.Dupa demachiere, care ar fi bine sa fie cu un ulei special ptr ochi(HR. e nr 1 in demachiante ptr. ochi), poti sa iti dai cu putin ulei de ricin.Le indeseste si le hraneste, mai ales daca folosesti zilnic rimelul.
Eu acum am unul de la Lancome, sunt f multumita de el, dar e destul de scump ptr un rimel.
Si ...da, opteaza ptr maro,indulceste privirea si parca e mai cald, mai misterios decat negrul care e prea..puternic.
Depinde si de culoarea ochilor, tenului, si varsta.La 20 de ani poti folosi orice culoare , dar dupa o varrsta culorile calde sunt de preferat.
In japonia nu am gasit produse L'oreal, de fapt se gasesc ffff greu, de asta mi-am cumparat Lancome,dar zic eu-L'oreal is the best!!!(cel cu doua capete)

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Si eu prefer rimelul nerezistent la apa si am gasit exact de la firma Rimel .Mi se pare bun , iar cand ma demachez se ia inmediat .Oare de ce femeile le prefera pe cele rezistente la apa ?

Claudiasi puiul ei Tomita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Nu stiu...norocoasele care au gene dese,il pot folosi fara grij, eu una daca il folosesc cu siguranata raman fara gene, in incercarea mea de a da rimelul jos.

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu folosesc de la Maybelline-Volume express mascara,cel nerezistent la apa,e bu,nu se intinde.

am avut o experienta tare ne placuta cu acelasi rimel varianta waterproof,efectiv nu mi l-am putut da jos pe de gene cu toate solutiile de demachiere ce le aveam prin casa.si l-am facut cadou apoi unei prietene care numai din astea foloseste.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

fetelor, dar un mascara transparent unde gasesc si eu?

eu nu ma dau cu mascara colorat ptr ca mi se pare ca imi falsifica fatza, nu prinde la mine, in plus sunt obinuita sa pun mana la ochi tot timpul. insa unul transparent mi-as lua, asa, sa imi scoata genele un pic in evidenta...

deci, ati vazut mascara transparent pe undeva? eu am cautat numai in Unirea si nu am gasit.

multumesc,

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Eu folosesc in fiecare zi rimel, pt. ca am genele scurtute si drepte, si am parul saten cu ochii verzi. Folosesc doar rimel de la Max Factor( nerezistent la apa), negru, pt gene lungi. Volum au genele, macar le am dese.

Si tot tot negru cred ca ara trebui sa folosesti.Nu maro.

Bobi rimel transparent trebuie sa fie. Daca nu gasesti in comert, cauta la Avon sau la Oriflame, SAu la Cristian Lay. Trebuie sa gasesti.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu mi-am luat unul acum de la L'Oreal cu efect de gene false.E rezistent la apa si tine toata ziua.Sunt multumita de el.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Cum adica cu efect de gene false???????

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Cel cu doua capete de la Maybelline (XXL) nu l-a incercat nimeni? M-as risca eu, dar as mai vrea o opinie intai. Volum Express am si eu acum.

Mergi la inceput