Gradinita catolica Popesti-Leordeni

Buna fetelor!Am auzit(dar fara prea multe informatii)ca la intrarea in POPESTI, vis-a-vis de Prestige, exista o gradinita catolica
.Are cineva informatii
.Cum e acolo, se ocupa de copii,sunt introduse si cursuri optionale:lb straine, muzica, desen sau alte activitati?Care este programul copiilor, se da masa(gatita sau catering ). Pleaseeeeeeee orice informatie mi-ar fi de folos..... (inclusiv informatii despre cat costa)....
Raspunsuri

irina.c. spune:
Da,am auzit la cineva ca avea copilul acolo si era multumit,dar nu stiu amanunte.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Susman Mihaela spune:
O cunostiinta de a mea are copilul acolo. E foarte multumita. Din ce stiu eu: ca limba straina fac germana si engleza , iau un mic dejun acolo si are program pana la ora 13:00.
In rest activitati ca la orice gradinita, pictura, desen etc

filofteia spune:
Putin OFF topic, dar Adi este la gradinita catolica din Pitesti...tot engleza si germana fac, dar au si un alt mod de a vedea lucrurile... Ii invata sa fie buni cu toata lumea, sa-i ajute pe cei din jur... Noi suntem foarte mutumiti... Fac si un pic de religie, dar comuna... cum sa spun... Noi suntem ortodocsi... dar gradinita aceasta a fost o alegre super, mai ales ca Adi anul trecut a mers la stat si avem grad de comparatie.

Tudorr spune:
Chiar nu are nimeni copilul inscris acolo????Fetele din Popesti..,. .. Odata am stat de vorba cu o invatatoare si mi-a spus ca cei mai bine pregatiti copii, mult mai calmi, mult mai cuminti vin de la aceasta gradinita. Daca un cadru didactic o spune......o fi un simbure de adevar

just_vyo spune:
Buna,iti pot spune eu cate ceva despre aceasta gradinita.Matusa sotului meu are 2 copii(fetita de 3 ani jumatate,si un baietel de 5 ani) la aceasta gradinita.Ii duce dimineata la 8.30 si ii ia la 17.00.Stiu ca le da 3 mese pe zi(bucatarie proprie),au program de somn,2 limbi straine:engleza/germana.Eu am fost la serbarea de Craciun.A fost foarte frumos,o atmosfera foarte calda si primitoare.Maicutele sunt super ok(parerea mea).Eu am un baietel de 1 an si 7 luni,si ma gandesc sa-l dau tot aici.Daca mai ai intrebari ,intreb si eu mai departe si iti raspund

kro spune:
Buna !
Eu locuiesc in Popesti Leordeni si am fetita cea mare la gradinita catolica de la manastire...Suntem in al treilea an si suntem foarte multumiti...ti-o recomand si tie...
In anii trecuti au primit si copii de 3 ani si ceva...dar am auzit ca din cauza cererilor numeroase, de anul acesta intentioneaza sa primeasca doar copii peste 4 ani...
Despre program...sunt mai multe variante:
- program lung (8.00 - 17.00) - mic dejun + pranz + gustare - 3 mil.
- program scurt (8.00 - 13.00) - mic dejun + pranz - 1.8 mil
- program scurt (8.00 - 12.00) - mic jedun fara pranz - ??
Limba straina - engleza sau germana - in general se merge pe varianta pt. care e pregatita sora-educatoare...
Activitatile desfasurate sunt cele prevazute in programa scolara...
Activitati optionale - nu prea sunt...Pt. copii mai mari, de grupa prescolara, exista posibilitatea sa faca un curs de initiere in informatica (in incinta gradinitei) cu un profesor ..si am mai auzit ceva de un curs de actorie , dar nu stiu amanunte...
Mancarea este pregatita in bucataria proprie de catre surori...Nu am auzit niciodata plangeri in acest sens...
Exista un parculet cu tobogane, casuta, leagane...
Noi suntem catolici, dar, in general, marea majoritate a copiilor sunt ortodoxi...Religie invata la modul general...o rugaciune inainte de masa, cateva cantecele religioase...nimic exagerat...
Sper ca ti-am fost de folos...Daca mai vrei sa stii ceva intreaba-ma si voi incerca sa te ajut...
PS. Preturile pe care le-am trecut sunt cele actuale...din toamna nu stiu cum va fi...
PS.2 Ionica...salutari de la Popesti
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Tudorr spune:
super!!!!! sunt foarte incintata de aceasta gradinita si sunt sigura ca i s-ar potrivi..noi suntem ortodoxi...dar am auzit numai lucruri de lauda despre aceasta gradi...in plus nici nu e departe de noi... numai4 statii cu 144... va multumesc mult ptr raspuns..

Maryela spune:
Mai stie cineva , ceva de aceasta gradinita? Oare primesc si copilasi de 2 anisori? Si cand trebuie facute inscrierile? Oare cea de la Cimitirul Bellu apartine de cea de la Popesti..sau n-au nici o legatura...
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre.

GeorgetaR spune:
Si pe mine m-ar interesa detalii despre aceasta sau, eventual, alta gradinita din Popesti. Inteleg ca mai este una particulara f. buna, dar nu stiu mai nimic despre ea.Eu as vrea sa stiu mai ales de la ce varsta ii primesc, am un baietel de 3ani jumate care nu vrea la gradinita sub nici o forma si ma gandesc ca daca ar merge si surioara lui cu el (ea ar implini 2 ani in toamna)poate s-ar adapta mai usor.