Cum e mai bine...cresa sau gradinita?

Cum e mai bine...cresa sau gradinita? | Autor: mitzuka

Link direct la acest mesaj

Puiul meu face 2 ani in aprilie...am vb cu pile multe sa il primeasca la cresa de la 1 aprilie...dar citind ce s-a mai scris pe aici am o problema..si anume...
Cum e mai bine sa il dau la cresa sau la gradinita ..ma refer din septembrie..ca acum e clar cu cresa?
El va avea atunci 2 ani si 5 luni...nu e prea mic pt gradinita...sau nu e prea mare pt cresa...nu va stagna in dezvoltarea intelectuala daca sta tot la cresa?
Mai ales ca trebuie sa ma dumiresc repede ca tot in aprilie daca nu ne-am inscris la gradinita pierdem trenul(atunci incep inscrierile pt septembrie)..si iar la pile si bani ajungem....
Dar daca il dau la gradinita de la 2,5 ani la cat va merge la scoala..la 5 ani????
Nu stiu cum sa procedez....
Poate ati patit si voi la fel...ce ma sfatuiti sa fac...cum e mai bine?
Cresa sau gradi?

Pupici

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Mitzuka ,de obicei cresele au in continuare si gradi,oricum,chiar daca Deian e maricel,nu vad de ce sa te grabesti cu grupa mica,fiecare etapa a copilariei are timpul ei si e importanta,sta la cresa,iar in urmatorul an scolar il dai la Gradi,o sa aiba 3 ani si un pic,eu la amandoi copiii nu m-am grabit cu scoala,am amanat cat se poate,acum Daniel e cel mai mare din clasa,dar nu-mi pare rau cand vad ca sta pana seara la teme,cu toate ca il ajut si capul il duce bine de tot.
Angy a repetat grupa mica ca sa ajunga la educatoarele preferate,asa ca o sa mearga la 7 ani la scoala,la fel e brici,dar numai cand ma gandesc la clasa I am oroare.

Mergi la inceput