Dupa pilule, la cat timp v-a revenit ciclul ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Georgiana uite ca si eu am constatat chestia asta si asa ma deranjeazaaaa.Am lasat pastilele in februarie, CM-ul a fost cu intarziere de 10 zile si mi-au aparut niste cosulete dar nu pe fata ci pe decolteu. Acolo eu am si pielea fffff subtire, mi se vad toate venele. Aceeasi problema o aveam si inainte sa iau AC.

o sa trecem noi si peste asta, pt bb orice.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

MARINA: Ai cumva un tratament pentru aceste cosulete?? Ceva care a dat rezultat, ca am tot incercat ba o masc , ma un baton din acela special ptr. cosuri si...nimic! Acum am inceput sa le maschez cu corector dar se vad nasol...

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Georgiana din pacate nu am si ma streseazaaaaaaaaaaaaa.
Tot cu fond de ten mai dau si eu dar nu e foarte eficient. Eu o sa-mi iau cutaden, e bun pt ca le usuca. Mi l-a recomandat cosmeticiana mea. De fapt de asta mai foloseam si acum cativa ani, inainte de a incepe cu pilulele.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

luna urmat mi-a venit cu cateva zile intarziere.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

MARINAR: Cutadenul este unguent?? Pot sa il iau de la farmacie? Scuze dar nu stiu... tare as vrea sa il incerc daca face bine, ca au inceput sa ma enerveze astea dupa fata... Merci!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Si eu am avut problema asta, dar nu am stiut daca sa asociez intirzierile cu oprirea pilulelor sau cu stressul pt ca tocmai imi gasisem primul job in Canada. De renuntat la pilule, renuntasem de mai bine de 6 luni, deci cred ca la mine a fost a doua varianta, aia cu stressul. In orice caz, in aprilie 2005 incepuse sa-mi vina ciclul la 40-45 de zile, comparativ cu 29-30, cum era normal pt mine pina atunci.

Timp de 4 luni m-am tot stressat pt ca imi intirzia ciclul si nici testele de sarcina nu-mi ieseau pozitive, iar, dupa a patra luna, chiar renuntasem la ideea ca voi mai ramine insarcinata. Insa la final de iulie 2005 s-a-ntimplat minunea, si iata ca acum mai am 2-3 saptamini pina nasc. Deci se poate, si cu o menstruatie mai rebela :)

Anticonceptionalele pe care le luam eu, se numesc Microgynon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns konsuella spune:

Cand am intrerupt eu AC,in ian 2006, ciclul mi-a venit cu 5 zile intarziere.Inainte de a lua AC, aveam CM regulat la 28 zile.A doua luna dupa oprirea AC mi-a venit exact la 28 de zile.Acum iar iau Diane 35 ca si inainte, din cauza cosurilor care nu imi dau pace.
Depinde de fiecare organism si nu e regula ca daca ai avut CM regulat inainte tb sa iti vina regulat si dupa oprirea AC.

Mergi la inceput